- 4 Mart 2008
- 4.470
- 6
- 52
Canım hangi hastaneye gidiyorsun? istanbuldasın sanırım, dr önerebilirm..
evet canım istanbulda kadiköy yakasındayım.
çağınere gittim.ama kadının asık suratlılığı sinmedi içime işte.
sen kime gidiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hangi hastaneye gidiyorsun? istanbuldasın sanırım, dr önerebilirm..
bende Libadiyedeyim, çağıneri biliyorum :) çok önceden 3-4 yılönce kuzenim(radyolog) çağınerde çalıştı bi dönem. benim drum caddede özel bir klinik Feminart diye,evet canım istanbulda kadiköy yakasındayım.
çağınere gittim.ama kadının asık suratlılığı sinmedi içime işte.
sen kime gidiyosun
2 günden beri ağrılarım kesilmişti 1 saat önce feci bir bel ağrısı başladı ve kasıklarımda acayip şeyler hissediyorum neden acaba
umarım canım ikizin olur. ben de adet olmayı bekliyorum ki. ilaç kullanıp hamile kalma olasılığım olsun. sizleri okudukça umudum artıyo. benim de bi sürü büyük yumurtam oluşur inşallah.niye olmasın canım hamile kalma olsılığın. pek tecrübeli değiliz hiçbirimiz ama büyük 2 yumurtan var. neden olmasın. umarım olur ve hepimiz seviniriz.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAOL İNSANIN MORALE ÇOK İHTİYACI OLUYOR.TEDAVİ GÖREREK HAMİLE KALMAYI İSTEDİĞİM İÇİN KENDİ DOSTLARIMA RKADAŞALRIMDAN BİLE DESTEK GÖREMİYORUM SİZLE BANA DESTEK OLUYORSUNUZ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA BEBEİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ
sweetbaby kullanıcısından alıntı
ŞUBAT AYI LİSTESİ
İSİM.......................TARİH:................. ..... YAŞ...................... Tedavi ve takip bilgileri( 5 şubat 2009)
Sweetbaby ............21 Şubat ......................25 ....................... 1
Bebişim52...............21 Şubat......................24 ............................1/ klomen
Ceylan ....................22 Şubat ................... 26 ........................1
Nazey......................22 Şubat.....................24...................... ...1
Ukla ..................... 24 Şubat ......................30........................... 1 / ilaçlı
Reyyan86 ...............24 Şubat .....................23 ........................2 / klomen+menogon
Nesli ......................24 Şubat .................... 27 ........................ kararsız
Gul_tamer...............24 şubat......................23.................... ......klomen/ganophane
Gizemx...................25 Şubat.....................32..................... .....klomen
serpil2003.............. 28 şubat .................... 27 ........................ 3
Ceylan83.................28 Şubat....................26...................... .....2/ klomen
Yüzdeyüzakrep........???????.....................24............................2/ srophen
MART AYI LİSTESİ
Ebrusko1982.............1 Mart.....................???...................... .........?????
hulyaeyup.................3 Mart.....................26....................................1/Klomen+ovitrelle
Blue Eye................. 7 Mart ................... 26 ........................ .........4
Deniz588.................14 Mart....................23...................... ............2/ ilaçlı
Sweetbaby17 ......... 15 Mart....................23 ....................................1/ klomenli
Kimse beni eklemeyince bende kendimi ekledik kötü yapmamışsım degilmi?
BEKLEMEDE OLANLAR
A.akıllı:...................06 Şubat.....................25...................... ....2 / klomenli
Neşe_206 ..............6 şubat.........................?................... ........1 / klomen
Kedi79 ..................07 Şubat ....................29 ....................... 1
Patricia ...................09 Şubat ....................28 ........................1 / klomenli
anladım canım.medipole daha önce gidiyordum ve çokda memnundum.şeker gibi bi doktorum vardı.muayene olduğumu bile anlamazdım.güle oynaya muayene yaprdı.ama şansıma şifaya geçti ogünden beride onun gibisini bulamadım.kafayı oynatıcam valla.hem sinir bozukluğu hem madi kayıp oluyo bana.medipol nekadar ucuzlamış .ben 50tl veriyordum ozman.bak öyleyse orayada gidebilirm ama yarına zor randevu verirler yoğun oluyo.neyse şansımı denerim ben genede.aklımda olsun orasıda.gerçi ben bayan doktor istiyorum.leyla hanımı duymuştum bide belki ona giderim a.s.bende Libadiyedeyim, çağıneri biliyorum :) çok önceden 3-4 yılönce kuzenim(radyolog) çağınerde çalıştı bi dönem. benim drum caddede özel bir klinik Feminart diye,
Medipolde Hakan bey diye bir dr var baya iyi bir dr, Medipolde de muayeneler 10 ytl
fundacım canım mutlaka aklına gelen herşeyi sor canım kaç tane de kaç milim de ne zaman büyürler tahminen de ama aklında soru işareti kalmasın canım benim sonuçta bakmak cevaplamak zorunda sorularınıı
yumoşlarına gelince benim geçen ay 11. gün 12mm di 14. gün 20mm olmuştu canım büyür seninkide mutlaka ondan sonra duruma göre çatlatma iğnesi verir sana çatlamayı kolaylaştırmak için canım benim sen aklına takılan bişiy olursa sor bize seve seve yanıtlarız canımm
fundacım yomoşların 18mm e kadar büyüdükten sonra 18 olur 20 olur 22 olur hiç farketmez o zaman çatlatır yumoşunu
yumoşun büyümesi kötü değil tabii iyiye işaret büyüyecek çatlayacak ki döllenebilsin tatlım inşallah bize güzel haberler getiriceksin canımm
tamam fundacım sen bize yarın haber ver 12. günde 18mme gelmediyse korkma 14.günde tekrar çağırı seni ideal olan14.gün tatlım