Yumurta takibi+çatlatma iğnesi+sonraki süreç hakkında öneriye ihtiyacım var

Benimde 15. Gün negatif ama adet olmadım. Sanırım normal bişey bu mesela benim normal adet günüme 2 gün var daha
Bende pcos var ilacsız adet olmam yanı asla şu gunde olucam diye belli tarihim olmadı hiç 30 günden hesaplıyorum 3 gün geçikti ama negatif

Bende pcos var ilacsız adet olmam yanı asla şu gunde olucam diye belli tarihim olmadı hiç 30 günden hesaplıyorum 3 gün geçikti ama negatif
İlaçsız adet olmuyorsan o halde dokturunla mutlaka görüş. En azından hem kan verirsin netleşir hemde ilacını yazar

Merhabalar. Benim de 6 yaşında bi kızım var. 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Benim sağ tupte hidrosalpenks var. 2 kez catlatma ignesi yaptik olmadı. Doktorum da bu sefer aşılama deneyelim dedi ama ne yapacağımı ben de bilmiyorum

Sebepsiz mi olmuyor yoksa bi problem var mı

Hiç rahim filmi çektirmedim doktora sordum bana göre kanallar açık dedi ama istiyosan yaptır dedi sizce yaptırayımmı kızlar
Doktorunuzun “bana göre açık” diye bir yaklaşamını ne yazık ki olamaz, bu mantıkta doktorunuz varsa kesinlikle doktorunuzu değiştirin. Doktorlar genellikle geliştirme hapı ve çatlatma iğnesini açık tüplerde yapmak zorundadır. İlk deneme belki sorun değildir ama 2,3 defa denenmesine rağmen olmamışsa sizlerin direkt tüplerin açık olup olmadığını anlamanız için HSG yaptırmanız gerekir. Ve eşinizin de sperm testi yaptırması gerekir. Bunlar bu ilaçları kullanılmadan yapılması gerekir.

En az 1 tüp dahi açıksa ve olmuyosa da yumurta çatlatma sürecinde değerlendirme sürecini kontrol etmek gerekir.
çikolata kistim var. femara+ovitrelle kullandım ve kullandığım ilk ay gebe kaldım çok şükür ama gebeliğim boş gebelikti düşük yaptım.
Doktorum ilaç ve iğneyi kullanmadan önce eşime sperm testi istedi, bana da HSG isteyecekti ama ilk 1 kere deneyelim bakalım eğer buna rağmen boş geçersek HSG yapacağız dedi. Boş gebelik için çok üzüldüm ama Gebe kalabildiğim için çok sevindik tüplerin açık olduğunu ve rahimde de tutunabildiğini anlamış olduk.

Bu ilaçlar her defasında istenilip kullanılabilecek ilaçlar değil hormon yüklemeleri yapılıyor sonuçta. doğru adımlarla ilerlemek çok önemli.
İnşallah sizler de ben de yeniden güzel haberler alırız

Evet çk haklısın ve 2 senedir evliyim hiç bir doktor rahim filmi istemedi bu ay ben istiycem

Hsg konusunda seninle aynı fikirdeyim benim doktorum hsg istedi ondan sonra yumurta takibine başlamıştı. Bu güzel haberi bekleyen herkes en kısa sürede güzel haberi alsın inşallah boş gebelik olmasına çok üzüldüm Allahım sağlıklısını nasip etsin inşallah çatlatma iğnesinden sonra özellikle dikkat ettiğin bi şey var mıydı

Amin inşallah teşekkürler

Bize doktorumuz iğne sonrası 12 saatten sonra değerlendirin dedi, ve akabinde ertesi gün değerlendirin dedi, sonrasında da gün aşırı olacak şekilde o haftayı hep değerlendirin demişti. Spora gidiyodum yeni başladım sayılırdı gitme dedi, bu süreçte ağır iş yapma dedi, bi de stres yapma dedi.
İlişki sonrası minimum 20 dakika olacak şekilde yattım bi de ben öyle okuyup dinlemiştim. bi de o ay doktorum vitamine de başlatmıştı yumurta kalitesi için de gebe kaldığımı öğreninceye kadar o vitaminlere de devam etmiştim.

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. İnşallah yeniden sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın tüm isteyen herkes gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…