- Konu Sahibi papatya insan
Günaydın. ne güzel pozitif yazmışsın. Dilerim hepimizin kucağı tez zamanda dolar. Dediklerinizi yapıp kafaya takmamaya çalışacağım. On gün sonra test vereceğim. Bakalım hayırlı haberlerle inşallahMerhaba .amin . Hayırlı olsun ınsallah sizin için. yaşınızı takmayın kendınızı strese sokmayın bünyeden bünyeye degısıklık oluyor her postu okumayın hatta burada yazıları okumak yapacağınız en büyük kötülük olur kendınıze burda yazı okuyana dek açın çocuk ıcın olan dualardan okuyun . Ben burda yazı okuya okuya piskolojimi bozdum o yüzden dedim kendınıze kötülük olur die afedersınız osuruktan nem kaptım . İlk günden kendınızı sakın kasmayın ınsallah hamiş kalırsınız ağrılar tutanda da oluyor tutmayanda da siz bol bol su ıcın müzık dınleyın sevdıgınız seylerı yapın belkı vücudunuza enerji yuklemesı yapmak daha mantıklı olur ben kendime kızdım mesela neden böyle yapmadım die . Zaten ınsan kendi yapamadığını aklı sonra dan gelince başkasına akıl verırmıs umarım benim soyledıklerımı akıl vermek gıbı degılde size fıkır vermıs gibi anlarsınız ılaclarınızı aksatmayın ben oruç tuttum eğer sonradan tutabılırım borç bırakmam dıyorsanız tutmayın kendınızi halsiz bırakmayın . Günlük hayatınıza devam edebılırsınız diyorlar . Edıyorum derken elinize süpürge alıp ileri geri kendınızı kasmayın bırakın bı hafta dağınık kalsın. Ben bu dönemde en en en cok kendımıze ilişkiyi görev edınme seklıne cok kızdım eşinize kendınıze gorevımız yapmamız gerekıyor gibi deel de hissedip isteyerek davranın bırbırınıze gece gece enerjiiiiii