Sandviç - Kanepeler Yumurta Rulosu - Kahvaltılık Peynirli Muffin -Hıdıroğlu Yumurta Sponsorluğunda

sıcak samimi bir kahvaltı hmmmm bende oturmak isterdim sofraya ellerine sağlık
Teşekkür ederim Keşke imkan olsa ağırlamak zevkle isterdim
Başarılar tatlım ♡
Teşekkür ederim canım
Güzel ,değişik bir tarif.Hem kolay ,hem lezzetli ye benziyor.Ayrıca millet bakır sahanda sucuklu yumurta deyip duruyordu,kaptın birinciliği,gözünaydın.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim:) Yok, benim pek şansım olmaz yarışmalarda
Sofra harika görünüyor. Muffinler de pek leziz gibi..
Teşekkür ederim:)

vuslatim ne güzel kahvalti o öyle birinizde beceriksiz cikin ya
yumurta rolusuna bayildim bende denicem , ellerine saglik canim benim
yarismada basarilar dilerim
Teşekkür ederim Rabişim, özledim seni
Seni de görelim bu yarışma da Rabişim, anlaşma falan anlamam
Yumurta rulosu gerçekten çok lezzetli, yemesi de zevkli oluyor

Buyur canım:) Teşekkür ederim
Benim de 2. yapışım bu muffini, puf puf lezzetli:)
eline sağlık canımm başarılarr
Teşekkürler canım
Yumurta rulosu değişik bir fikirmiş.
Yer sofrasını da ayrı bir güzelliği var.
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim:)

Cok guzel gorunuyor hersey vuslatcım ellerıne saglık Benımde sıgısasım geldı soyle kenara o kenardakı bıber kızartmasımı bıttım ben ona cok severım
Basarılar dılıyorum cnm

Soğanlı yumurtaya bayılırım ama hiç böyle rulo yapıp güzel bi sunum aklıma gelmemişti.teşekkürler basarilar

Cok guzel gorunuyor hersey vuslatcım ellerıne saglık Benımde sıgısasım geldı soyle kenara o kenardakı bıber kızartmasımı bıttım ben ona cok severım
Basarılar dılıyorum cnm
Teşekkür ederim canım Buyur canım:)
Evet biber kızartması, ben de bayılırım kendilerine
Vuslat sofran harika olmuş .
Teşekkür ederim
Soğanlı yumurtaya bayılırım ama hiç böyle rulo yapıp güzel bi sunum aklıma gelmemişti.teşekkürler basarilar
Teşekkür ederim:) Aslında bu şekil yumurta kore dizilerinden, dizileri izlerken öğrendim ben de:)

Benim bebişler kahvaltıda yumurta dan başka bişey yemiyorlar değişik ve hoş bit tarif deneyeceğim ellerine sağlık başarılar

Benim bebişler kahvaltıda yumurta dan başka bişey yemiyorlar değişik ve hoş bit tarif deneyeceğim ellerine sağlık başarılar
Benim çocuklar da normalde yumurta yemezler pek, bu şekilde hoşlarına gitti:)
Teşekkürler

Bir sürpriz isim daha.Vuslat seni beklemiyordum:)Ne değişik bir tarif ilk tarifin.Eminim çok lezzetlidir.Muffinlerin de beni ye beni ye diyor resmen.Domates soslu biber kızartmasına da banacaksın ekmeği mis.Allahtan bugün yedim de bir yerlerim şişmedi.O ne lezzetli birşey yahu.Ellerine sağlık.Çok iştah açıcı bir sofra.Başarılar dilerim canım.

Canım benim çok teşekkür ederim Bana da süpriz oldu aslındaDüşünmüyordum ama bir anda yarışmada buldum kendimi Beğenmene çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…