• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta Rezervi Sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minicivcive

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
192
105
33
35
Merhaba Kızlar,
Ben de yumurta rezervi azlığı çıktı. Yaşım 31.
•Amh1,59
•Prolaktin 12,37
•Fsh6,68
•Lh 4,03
•Estradiol65,72
•Tsh 2,067
şeklinde sonuçlarım çıktı. Doktor bunlara bakıp teşhisi koydu. Klomen verdi. Önümüzdeki ay kullanacağım. Çok moralim bozuldu ve toparlanamıyorum. Destek olalım birbirimize. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. :(

1.5 amh üzülecek bi durum değil ultrasonda adetliyken kaç yumurtanız görüldü önemli olan bu
Benim 0.3 İkem ama ultrasonda sağ sol toplam 6-7 tane oluyordu üç hocaya gittim hepsi spontane kalabilirsin dediler kalamadım o dönem ama başka sorunlar da varmış meğerse.sizin bu değerlerle başka sorun yoksa kalma ihtimaliniz yüksek
Ben de sonrasında tüp ile gebe kaldım

Merhaba Kızlar,
•Amh1,59
•Prolaktin 12,37
•Fsh6,68
•Lh 4,03
•Estradiol65,72
•Tsh 2,067
şeklinde sonuçlarım çıktı. Doktor bunlara bakıp teşhisi koydu. Klomen verdi. Önümüzdeki ay kullanacağım. Çok moralim bozuldu ve toparlanamıyorum. Destek olalım birbirimize. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. :KK43:
Canm sen düzenli adet oluyor musun evet bence de değer çok dusuk değil

Ya kotu degilki bozma moralini gayet normal hic te kafana takma
Teşekkür ederim desteğin için. İnşaallah takmadan devam edebilirim denemeye. Yaşına göre düşük deyip destek ilaç verince bir sürü senaryo kurdum kafamda :(

1.5 amh üzülecek bi durum değil ultrasonda adetliyken kaç yumurtanız görüldü önemli olan bu
Benim 0.3 İkem ama ultrasonda sağ sol toplam 6-7 tane oluyordu üç hocaya gittim hepsi spontane kalabilirsin dediler kalamadım o dönem ama başka sorunlar da varmış meğerse.sizin bu değerlerle başka sorun yoksa kalma ihtimaliniz yüksek
Ben de sonrasında tüp ile gebe kaldım

Adetliyken yumurta sayımı yapmadı. Düşük dedi ve ilaç verdi. Hsg çekilmedi bir tek. Bu değer iyi diyorsanız acaba tıkanıklık mi var ? Allah sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Adetliyken yumurta sayımı yapmadı. Düşük dedi ve ilaç verdi. Hsg çekilmedi bir tek. Bu değer iyi diyorsanız acaba tıkanıklık mi var ? Allah sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Tıkanıklık başka bişey normalden azdır yumurtanız ama hamile kalamayacak kadar olsa zaten tüp önerirdi klonun denediğine göre umut görmüş ama adetliyken yumurta sayımı çok önemli başka bi doktora daha danışın bence adetliyken gidip 2. Gün

Eğer bir yıldan uzun süre gebe kalamadıysanız tüplere de baktıraviliesiniz orada sorun varsa boşa beklenmiş oluyor

Merhaba Kızlar,
•Amh1,59
•Prolaktin 12,37
•Fsh6,68
•Lh 4,03
•Estradiol65,72
•Tsh 2,067
şeklinde sonuçlarım çıktı. Doktor bunlara bakıp teşhisi koydu. Klomen verdi. Önümüzdeki ay kullanacağım. Çok moralim bozuldu ve toparlanamıyorum. Destek olalım birbirimize. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. :KK43:
Doktorunuz kafayı yemiş olmalı bu sonuçlar hiç kötü değil daha bi 15 sene kadar var menapoz için üzmeyin kendinizi

Merhaba Kızlar,
•Amh1,59
•Prolaktin 12,37
•Fsh6,68
•Lh 4,03
•Estradiol65,72
•Tsh 2,067
Benim amh 1.65. 3 ay klomen kullandim 2 kez de asilama denedim bu ay tüp bebege basladım. 1.30 amh ile klomen kullanip hamile kalan arkadasim var. Kısmet işi mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum artik. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.

Benim amh 1.65. 3 ay klomen kullandim 2 kez de asilama denedim bu ay tüp bebege basladım. 1.30 amh ile klomen kullanip hamile kalan arkadasim var. Kısmet işi mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum artik. Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin.
Amin inşaallah tüp bebek çareniz olur. Sevgiler

Değerlerin kötü değil ki. Önemli olan muayenede kaç yumurta göründüğü. Bence moral bozacak durum yok.

Benim amh 1.65. 3 ay klomen kullandim 2 kez de asilama denedim bu ay tüp
adetleriniz düzenli mi sizinde bir de kaç günde bir adet oluyorsunuz ?

Back
X