Canım valla başım ağrıdı ağlamaktan.öf ağlamayada bıkıyor insan.Canim aglamak guzel agla icini iice bosalt..bende bi 20 gun once negatif sonucumu aldim..ogun cok agladim..ama 3 saat felan surdu..hemn toparlandim ve dedimki hemn doktorunu degistiryosun dedim ve ole yaptim..bulundugum ildeki en iyi oldugunu dusundugum doktordan ilk isim randevu almakti..zaten yanilmamismda hemen tup bebek demedi doktorumm..denicez dedi 3 ay vitamin ve hormon ilaclari verdi..birde sık sık iliski dedi..dedigin baharati ilk kez senden duyuyorum..bende cok arastieiyodum biara hatta hayit tohumu ve aslanpencesi felanda almistim..ama cok kullanmadim..mart nisan gibi..suan bunlarin hepsinin bos oldugunu dusunuyorum..birde ilac tedavisi oldugum icinde aslinda belki kotu etkiler diye kullanmak istemiyorum..
Bende burda kullanan ama sonuç alan göremedimBunu bn de sormstm internette super yorumlar var ama burda deneyimleyen birini bulamamstm
Bi tane kotu yorum yoktu baktgmda..sadece fiyatlari yuksek bulanlar var..bu kadar iyi yorum da işkillendryorBende burda kullanan ama sonuç alan göremedim
Ya iste tatlim herkezin biyolojik yapisi farkli..kimine iyi gelen bisey digerine gelmeyebiliyo..neyi sagliyomus acaba..yani tutunmayimi kolaylastiriyor bebisi rahimde..bende arasriricam..en azindan bilhim olsun..kuzum..Canım valla başım ağrıdı ağlamaktan.öf ağlamayada bıkıyor insan.
Bu baharatı bi araştırsak mı fayda görende var boşuna para versdik diyende.az da değil millet 500 tl 900tl vermiş hep
Hamilelik çok ilginç birşey yaa tıbben olmaz denilen ne kadar çok insan hamile kaldı doğal yoldan Allah inşallah nasip eder bize deCanim zaten doktorun dedigi su..insanlar birlikte olmuyolarki diyoo..ellerde telefon diyo..teknoloji cagindayiz diyo..iletiisimsilkk var diyo..eakiden diyo annelerimiz ananelerimiz zamaninda diyoo..teknoloji bukadar ileri olmadihi icin insanlarda ne yapsin ..evde bol bol birlikte olma sayisi fazlaydi diyoo..simdiki gelen hastalarda hop hemen tup bebek asilama yoluna gidiyolar diyo..hayir diyo once iliski sayisini artiracaksiniz bikere diyo..amh 0.01 olupta dogal yolla hamile kalan hastalari varmis..
Canım insgegramda baharatçının adını yaz çıkıyor.o sana göre karışım gönderiyormuş.ama kk.kullanıp sonucu yazan olmamış hiç.Ya iste tatlim herkezin biyolojik yapisi farkli..kimine iyi gelen bisey digerine gelmeyebiliyo..neyi sagliyomus acaba..yani tutunmayimi kolaylastiriyor bebisi rahimde..bende arasriricam..en azindan bilhim olsun..kuzum..
Canim cok tesekkur ediyorum paylasimin icin..inceledim instadan baya bi aile var..ve hamilr kalan bayanlarda cok..ama es zmanli almak lazim..yani hrm ese hem kendimize..istersen kullan..bi 15 gun felan..ben suan kullanamam zaten dedigim gibi ilac kullaniyorum..bole seler deniyemem..Canım insgegramda baharatçının adını yaz çıkıyor.o sana göre karışım gönderiyormuş.ama kk.kullanıp sonucu yazan olmamış hiç.
eskiden annelerimiz yumurta çatlamaydı yok yüksek tutma günümü biliyorlardı anneme sordum nasıl olduk diye oda hergün ilişkiye girdik dediCanimm ozellikle bu tarz seylerede degindi.doktorum..ovulasyon ve gebelik takip prigramlari varya..diyoki kadin diyoki diyoo maaaamutttt bugun yumurta catlama gunum degil birlikte olamayiz diyo diyo..cok yanlis diyo..butun bunlar...
Canım daha dün transferimiz iptal edildi.ne yapacağız inanki bilmiyoruz.biz o kadar çok sık sık denedik ki nerdeyse 5 yıla 7 tüp sığdırdıkSane canim buarada sen doktora basladinmi tekrar..ne yapmayi dusunuyosun yani..
Yaa gerçekten mibana dediler ki hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullan hem fsh düşer hem hamile kalırsın diye ne hamile kaldım ne fsh düştü aksine fsh 13den 19a çıktıo baharatçıyı aramıştım dedim fsh düşük erken menopoz ırım kırım etti çay veririz macun veririz fln tam net şu olur bu olur diyemedi bende vazgeçtim açıkçası
o otlar bana yaramadı canım ama herkeste bir olucak diye bişey yok sen yine baharatçıyı ara bi şans işte kimisi clife macunla hamile kalmış ama onada ben cesaret edemedim. benim derdim erken menopoz nette bile araştırdım 2 ay ovulasyon kullan hamile kalmıyorsan yapıcak bişey yok diyeYaa gerçekten miöff insan işte zor durumda kalınca çaresizce medet umuyor.
eskiden annelerimiz yumurta çatlamaydı yok yüksek tutma günümü biliyorlardı anneme sordum nasıl olduk diye oda hergün ilişkiye girdik dediiçimden dedim kusmadın mı ya hergün
Ya cok iyi anliyorumm..ben dusun canim surda kac ay oldu..bu subatta basladim..1 asilama 2 tup bebek oldu haziran ortasina kadar..yani 5 ayda oldu bunlarr..totala vurursakk.yani 5 seneyi dusunursek..ben senide gecerimm...sanirim..yas gecti..vs baskisi oluyoo..insnain uzerinde hirs yapiyor..o yuzden anliyorum sizi..ama denenmis bi tedaviyi surekli denemenin bir anlami yok aslinda..benim oyle oldu 2 kere 3. Gun 2. Kalite embriyo transferi oldu..2. De ozellikle cok pisman oldum yaptirdigima..nese herseyde bi hayir vardir..simdi daha once hic yapilmamis biseyler denenmesi gerekiyor diye duusunuyorum..hepimiz icin..doktorunu degistirebilirsin canim..ayni kisiyle denemeyin bence..birde labaratuari cok iyimiymis..benim bile 1 cikmisti oda dollendi ki labaratuari hakkinda kusku duyuyorum baskent hastanesinin...seninki neden dollenmedi.Canım daha dün transferimiz iptal edildi.ne yapacağız inanki bilmiyoruz.biz o kadar çok sık sık denedik ki nerdeyse 5 yıla 7 tüp sığdırdıkartık bu saatten sonra ne yapılabilir ki.
O baharatcidan mii almistin canim hayit tohumunu felan..bana dediler ki hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullan hem fsh düşer hem hamile kalırsın diye ne hamile kaldım ne fsh düştü aksine fsh 13den 19a çıktıo baharatçıyı aramıştım dedim fsh düşük erken menopoz ırım kırım etti çay veririz macun veririz fln tam net şu olur bu olur diyemedi bende vazgeçtim açıkçası
Benim öncekiler dölleniyordu ama tutmuyordu.bu sonuncuyuda 5.güne kadar beklettiler geriden gelmiş.4 hücrede kalmış.Ya cok iyi anliyorumm..ben dusun canim surda kac ay oldu..bu subatta basladim..1 asilama 2 tup bebek oldu haziran ortasina kadar..yani 5 ayda oldu bunlarr..totala vurursakk.yani 5 seneyi dusunursek..ben senide gecerimm...sanirim..yas gecti..vs baskisi oluyoo..insnain uzerinde hirs yapiyor..o yuzden anliyorum sizi..ama denenmis bi tedaviyi surekli denemenin bir anlami yok aslinda..benim oyle oldu 2 kere 3. Gun 2. Kalite embriyo transferi oldu..2. De ozellikle cok pisman oldum yaptirdigima..nese herseyde bi hayir vardir..simdi daha once hic yapilmamis biseyler denenmesi gerekiyor diye duusunuyorum..hepimiz icin..doktorunu degistirebilirsin canim..ayni kisiyle denemeyin bence..birde labaratuari cok iyimiymis..benim bile 1 cikmisti oda dollendi ki labaratuari hakkinda kusku duyuyorum baskent hastanesinin...seninki neden dollenmedi.
yok canım başka yerden ama oda karışık çay vericekti bana bende ilk böyle şansımı deniyim demiştim ama denemez olaydımO baharatcidan mii almistin canim hayit tohumunu felan..