Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Canım valla başım ağrıdı ağlamaktan.öf ağlamayada bıkıyor insan.
Bu baharatı bi araştırsak mı fayda görende var boşuna para versdik diyende.az da değil millet 500 tl 900tl vermiş hep

Canım valla başım ağrıdı ağlamaktan.öf ağlamayada bıkıyor insan.
Bu baharatı bi araştırsak mı fayda görende var boşuna para versdik diyende.az da değil millet 500 tl 900tl vermiş hep
Ya iste tatlim herkezin biyolojik yapisi farkli..kimine iyi gelen bisey digerine gelmeyebiliyo..neyi sagliyomus acaba..yani tutunmayimi kolaylastiriyor bebisi rahimde..bende arasriricam..en azindan bilhim olsun..kuzum..

Hamilelik çok ilginç birşey yaa tıbben olmaz denilen ne kadar çok insan hamile kaldı doğal yoldan Allah inşallah nasip eder bize de

Ya iste tatlim herkezin biyolojik yapisi farkli..kimine iyi gelen bisey digerine gelmeyebiliyo..neyi sagliyomus acaba..yani tutunmayimi kolaylastiriyor bebisi rahimde..bende arasriricam..en azindan bilhim olsun..kuzum..
Canım insgegramda baharatçının adını yaz çıkıyor.o sana göre karışım gönderiyormuş.ama kk.kullanıp sonucu yazan olmamış hiç.

Canım insgegramda baharatçının adını yaz çıkıyor.o sana göre karışım gönderiyormuş.ama kk.kullanıp sonucu yazan olmamış hiç.
Canim cok tesekkur ediyorum paylasimin icin..inceledim instadan baya bi aile var..ve hamilr kalan bayanlarda cok..ama es zmanli almak lazim..yani hrm ese hem kendimize..istersen kullan..bi 15 gun felan..ben suan kullanamam zaten dedigim gibi ilac kullaniyorum..bole seler deniyemem..

Canimm ozellikle bu tarz seylerede degindi.doktorum..ovulasyon ve gebelik takip prigramlari varya..diyoki kadin diyoki diyoo maaaamutttt bugun yumurta catlama gunum degil birlikte olamayiz diyo diyo..cok yanlis diyo..butun bunlar...
eskiden annelerimiz yumurta çatlamaydı yok yüksek tutma günümü biliyorlardı anneme sordum nasıl olduk diye oda hergün ilişkiye girdik dedi içimden dedim kusmadın mı ya hergün

bana dediler ki hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullan hem fsh düşer hem hamile kalırsın diye ne hamile kaldım ne fsh düştü aksine fsh 13den 19a çıktı o baharatçıyı aramıştım dedim fsh düşük erken menopoz ırım kırım etti çay veririz macun veririz fln tam net şu olur bu olur diyemedi bende vazgeçtim açıkçası

Yaa gerçekten mi öff insan işte zor durumda kalınca çaresizce medet umuyor.

Yaa gerçekten mi öff insan işte zor durumda kalınca çaresizce medet umuyor.
o otlar bana yaramadı canım ama herkeste bir olucak diye bişey yok sen yine baharatçıyı ara bi şans işte kimisi clife macunla hamile kalmış ama onada ben cesaret edemedim. benim derdim erken menopoz nette bile araştırdım 2 ay ovulasyon kullan hamile kalmıyorsan yapıcak bişey yok diye

eskiden annelerimiz yumurta çatlamaydı yok yüksek tutma günümü biliyorlardı anneme sordum nasıl olduk diye oda hergün ilişkiye girdik dedi içimden dedim kusmadın mı ya hergün
canim bazen yumurtalar adete yakinda catlayabiliyomuss..aynen durumlar bole..anneler daha dayanikli bizlere goree..ah ahh..

Canım daha dün transferimiz iptal edildi.ne yapacağız inanki bilmiyoruz.biz o kadar çok sık sık denedik ki nerdeyse 5 yıla 7 tüp sığdırdık artık bu saatten sonra ne yapılabilir ki.
Ya cok iyi anliyorumm..ben dusun canim surda kac ay oldu..bu subatta basladim..1 asilama 2 tup bebek oldu haziran ortasina kadar..yani 5 ayda oldu bunlarr..totala vurursakk.yani 5 seneyi dusunursek..ben senide gecerimm...sanirim..yas gecti..vs baskisi oluyoo..insnain uzerinde hirs yapiyor..o yuzden anliyorum sizi..ama denenmis bi tedaviyi surekli denemenin bir anlami yok aslinda..benim oyle oldu 2 kere 3. Gun 2. Kalite embriyo transferi oldu..2. De ozellikle cok pisman oldum yaptirdigima..nese herseyde bi hayir vardir..simdi daha once hic yapilmamis biseyler denenmesi gerekiyor diye duusunuyorum..hepimiz icin..doktorunu degistirebilirsin canim..ayni kisiyle denemeyin bence..birde labaratuari cok iyimiymis..benim bile 1 cikmisti oda dollendi ki labaratuari hakkinda kusku duyuyorum baskent hastanesinin...seninki neden dollenmedi.

O baharatcidan mii almistin canim hayit tohumunu felan..

Benim öncekiler dölleniyordu ama tutmuyordu.bu sonuncuyuda 5.güne kadar beklettiler geriden gelmiş.4 hücrede kalmış.

Hangi hastane hangi lab.iyi bilemiyoruz ki ne yapsak.bana son drum yumurta donasyonu kıbrısta dedi ama ben başkasının yumurtasını kaldıramam canım yaa.allah o duruma getirmesin ama zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…