Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Maşallah canım allah bağışlasın.hangi hastanede tedaviniz oldu.

Tesekkur ederim ..sagolun..arastraym bi..ozellikle gonamaxla hamile kaln cok hastam oldu dedi

Maşallah ne çok şey yapmışsınız. Doktorunuz bunlari kullandığınız için mi 3 ay icinde hamile kalırsınız dedi ? Benim 0.8 amh 2.5 yıldır hamile kalamadim tek sorun bizdeki bu

Sahsi fikrim zaten birsuru destek vitamin kullaniyorsunuz inciride yapin fakat daha fszlasida zararli degilmi cok fazla yuklenmeyin bence.benim daha düşüktü amh.yumurta hic yoktu sadece drun verdigi vitaminleri kulandim
Size katılıyorum bu kadar şey dengeyi bozar

Folik asit için yorum yapamayacağım fakat bir yakınım yakın zamanda vitamin zehirlenmesi yaşadı doktor sebepli. Olması gerekenden 2 katı daha fazla vitamin kullandirmis bu da zehirlenmeye yol acmisti

Maşallah ne çok şey yapmışsınız. Doktorunuz bunlari kullandığınız için mi 3 ay icinde hamile kalırsınız dedi ? Benim 0.8 amh 2.5 yıldır hamile kalamadim tek sorun bizdeki bu
Doktorunuz bunlari kullandiginiz icinmi ne dmek allah askina..doktorum verdigi ilaclar disinda benim bisey kullanmami istemedi..simdi siz bunada brlki olumsuz bi uslupla yorum yapabilirsiniz.bu benim tercihim ilaclar disinda kullandiklarim.bagisikligimi mumkun oldugunca artirmakbistiyorum cunki.bahsettigi durum su 1 yumurta 1 sperm..amh dusukluhu..kisir oldugunuzu gostermes dedi..sık iliskide bulunun dedi..az buldugi icin..iliskimizi..bilip bilmeden bu tarz usluplarla lutfen yorum yapmayin..kirici oluyosunuz..

Hanım efendi!!! sanırım beni anlamadınız ya da çok yanlış anladınız. Tepki göstermek amacı ile değil ben de aynı durumda olduğum için doktorunuz bunlara devam et hamile kalırsın dediyse eğer ben de yapayım amacı ile sordum sorumu !!!!

Ben bu mesajın sadece başını okuyup yorum yazmıştım devamı daha fenaymis nerede kırıcı bir yorumda bulundum ? Beni aydınlatır mısınız ? Doktor yap hamile kalırsın dediysee ben de yapayım diye soruyorum yaaaaaa neresi yanlış bunun

Bir de demişim ki açıklama olarak "benim 0.8 amh 2.5 yıldır tek sorun bu olmasına rağmen hamile kalamadim" yani şair burada size derdini anlatıp sizden tavsiyede bulunmanızı rica etmis

Canim ben yanlis anlamis olabilirim..doktorumun anlatmak istedigi sadece suydu..daha once 2 kere negatif denemem oldugu icin vitamin ve hormon ilaclari verdi bana..cunki sorunum kalitesiz embriyoydu..kesin etkili olmayabilir ama ne kaybederizki dedi..ve hatta botkisel seyler sordum bana karsi cikti..asla onermiyorum dedi..ari sutu felan kullaniyorum sadece ben ek olarak..oda zaten zararli oldugubu dusunmuyorum en kotu bagisikligim guclenir diye duusndum faydasi olmasada..

Benim doktorum da onermedi kanıtlanmış bir etkisi yok dedi. Kesinlikle yanlış anladınız beni. Benim de yumurtam kalitesiz yıllardır korunmuyoruz fakat olmuyor. Ben de takviye birşeyler yapsam mı diye dusunuyorum

Canim yeni bir negatif transferden ciktim..ve biseyler icin cabaliyorum..ben yanlis anladim sanirim..ben yapayim seklinde degilde tam tersi..bunlar bos isler seklinde anladim.

Bir de demişim ki açıklama olarak "benim 0.8 amh 2.5 yıldır tek sorun bu olmasına rağmen hamile kalamadim" yani şair burada size derdini anlatıp sizden tavsiyede bulunmanızı rica etmis
Siz demissiniz ya az once basini okudum sonunu okumadim..bendede aynisi oldu saniirim..kusura bakmayin..yazi bazen anlasilamiyo..bende de buarada ayni sorun var esimde hicbor sorun yok bende amh dusuklugu..ama doktorum iliski sayimizi az buldu..siz dedi dogru duzgun birlikte olmuyosunzki dedi sık sık birlikte olmaniz gerekiyor dedi..suanda yaptigimda bu aslinda ilaclara ve ilsiki sayisina dikkat etmek..en azindan 2.5 ay kaldi..sizin tedavi sureciniz nasil..

Canim yeni bir negatif transferden ciktim..ve biseyler icin cabaliyorum..ben yanlis anladim sanirim..ben yapayim seklinde degilde tam tersi..bunlar bos isler seklinde anladim.
Hayır öyle demek ister miyim hiç burada herkes bir umut peşinde duyduğunuz herşeyi yapayım belki bu sefer olur umidi ile deniyoruz. Ben daha önce 2 kez hamile kaldım fakat kaybettim. Son kurtajimin üzerinden 2.5 seneden fazla zaman geçti. Sanırım yumurtalarim çok kötü oldu ki bir daha hamile kalamadim

Bu da sorulur mu bilmem ama ilişki sıklığı ne kadar olmalıymis benim dondurulmus 3 embriyom var transfer ne zaman olacağım belli değil

Bu da sorulur mu bilmem ama ilişki sıklığı ne kadar olmalıymis benim dondurulmus 3 embriyom var transfer ne zaman olacağım belli değil
bunu bende doktoruma cok zor sordum..dediki bana en kotu 2 gune bir dedi..sık sık dedi..ayda 3-4 demistim..bir dolusu kizdi bana ..sizdedi birlikte olmuyosunuzki dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…