- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
Aboooowww biz de birlikte olmuyoz o zamanbunu bende doktoruma cok zor sordum..dediki bana en kotu 2 gune bir dedi..sık sık dedi..ayda 3-4 demistim..bir dolusu kizdi bana ..sizdedi birlikte olmuyosunuzki dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aboooowww biz de birlikte olmuyoz o zamanbunu bende doktoruma cok zor sordum..dediki bana en kotu 2 gune bir dedi..sık sık dedi..ayda 3-4 demistim..bir dolusu kizdi bana ..sizdedi birlikte olmuyosunuzki dedi
Cok uzuldum canim..kaybetmis olmak cok uzucu..cok acilar cekmissindir..eminim ben minnacik embriyoyu transferde gorupte negatifle sonuclanonca bile cok uzuldumm..allah sabir verain..ama gebe kalman bi acidan iyi cunki 2 doktorumda bunu cok vurguladi bana gebe kalmamisiniz zatrn siz diye..yani kalabiliyosan yine kalabilirain...en aon doktorum zaten cakti kofteyi iliski sayisini az buldutabi bu isin espirisi.buarada .sanirim gunde 3 tane hormon ilaci kullaninca yanlis anlamaya meyilliyimm..cok uzuldum simdi bole bi yorum yaptigim icin..yanlis anladigim icin..Hayır öyle demek ister miyim hiç burada herkes bir umut peşinde duyduğunuz herşeyi yapayım belki bu sefer olur umidi ile deniyoruz. Ben daha önce 2 kez hamile kaldım fakat kaybettim. Son kurtajimin üzerinden 2.5 seneden fazla zaman geçti. Sanırım yumurtalarim çok kötü oldu ki bir daha hamile kalamadim
Canim zaten doktorun dedigi su..insanlar birlikte olmuyolarki diyoo..ellerde telefon diyo..teknoloji cagindayiz diyo..iletiisimsilkk var diyo..eakiden diyo annelerimiz ananelerimiz zamaninda diyoo..teknoloji bukadar ileri olmadihi icin insanlarda ne yapsin ..evde bol bol birlikte olma sayisi fazlaydi diyoo..simdiki gelen hastalarda hop hemen tup bebek asilama yoluna gidiyolar diyo..hayir diyo once iliski sayisini artiracaksiniz bikere diyo..amh 0.01 olupta dogal yolla hamile kalan hastalari varmis..Aboooowww biz de birlikte olmuyoz o zaman
Evet icerikleri guzel ama ayni olanlari fazla alyor olmam tedrgn edyo beni..Canim baktim icerikleri cok guzell..bu vitaminlerin..
Ama ovulasyon donemi dışında iliskinin bi yarari var mi ki bu sürece?Canim zaten doktorun dedigi su..insanlar birlikte olmuyolarki diyoo..ellerde telefon diyo..teknoloji cagindayiz diyo..iletiisimsilkk var diyo..eakiden diyo annelerimiz ananelerimiz zamaninda diyoo..teknoloji bukadar ileri olmadihi icin insanlarda ne yapsin ..evde bol bol birlikte olma sayisi fazlaydi diyoo..simdiki gelen hastalarda hop hemen tup bebek asilama yoluna gidiyolar diyo..hayir diyo once iliski sayisini artiracaksiniz bikere diyo..amh 0.01 olupta dogal yolla hamile kalan hastalari varmis..
Canim az once arkadas yazmis zaten bende bilmiyodum ogrenmis oldum..zehirlenme durumlari olabilir..doktoruna danis istersen..Evet icerikleri guzel ama ayni olanlari fazla alyor olmam tedrgn edyo beni..
Canimm ozellikle bu tarz seylerede degindi.doktorum..ovulasyon ve gebelik takip prigramlari varya..diyoki kadin diyoki diyoo maaaamutttt bugun yumurta catlama gunum degil birlikte olamayiz diyo diyo..cok yanlis diyo..butun bunlar...Ama ovulasyon donemi dışında iliskinin bi yarari var mi ki bu sürece?
Sormstm ama bisey olmz dedi..hangi doktra gidecgmi de inanacgmi da sasrdm..bu korona surecnde de bu kadar istekli olup ugrasmali miyim aklim ona da cok takılıyorCanim az once arkadas yazmis zaten bende bilmiyodum ogrenmis oldum..zehirlenme durumlari olabilir..doktoruna danis istersen..
Canim yumurta sayin azsaa zamanimiz cok yok bence..ben subatta denedim..araya korona girdi sonrada haziran 1 de denedim.yasin kac bilmiyorum ama benim ..yasim 39..artik..vaktim benim az kaldi..allah korusun tabi tum hamile arkadsslarida olacak olan arkadsslarida..ama kontrolleri felanda onlem alip yapacaklarini dusunuyorum ben..allah yardimcimiz olsun..Sormstm ama bisey olmz dedi..hangi doktra gidecgmi de inanacgmi da sasrdm..bu korona surecnde de bu kadar istekli olup ugrasmali miyim aklim ona da cok takılıyor
Yumurta sayima dair kimse bsy demedi ben anlamyorm..ozelde,ozel hastanede,univ hastanesnde o kadar cok doktra gttm ki hormnlara bakldi..reglin 2.gunu muayeneler yapldi vs..yaşım da 37..cikolata kistm var ama onlara da kucuk onmsz dedi hepsi..hic yumurta sayin az falan denmedi blmyorm..nereye gtcgmi sasrdm temmuzda tup bebege basvurmyi dsnyorm borc harc..ama bu korona hic bitmyck gbi gelyo bi canliyi daha bu stresli hastalikli yere getrmeye calsmk bencilce mi dyorum ..Canim yumurta sayin azsaa zamanimiz cok yok bence..ben subatta denedim..araya korona girdi sonrada haziran 1 de denedim.yasin kac bilmiyorum ama benim ..yasim 39..artik..vaktim benim az kaldi..allah korusun tabi tum hamile arkadsslarida olacak olan arkadsslarida..ama kontrolleri felanda onlem alip yapacaklarini dusunuyorum ben..allah yardimcimiz olsun..
Annoow bizde öyleee bu yetmezmiş mi.olmuyor ki ya zorlasakta 20 değiliz sonuçta.bunu bende doktoruma cok zor sordum..dediki bana en kotu 2 gune bir dedi..sık sık dedi..ayda 3-4 demistim..bir dolusu kizdi bana ..sizdedi birlikte olmuyosunuzki dedi
Canim hic olumsuz dusunme..bazen bende senin gibi dusunebiliyorumm..korkuyorumda eger birgun cocuhum olursa onu koruyabilirmiyom diye..ama biliyorumki elimden geleni yaparim..Yumurta sayima dair kimse bsy demedi ben anlamyorm..ozelde,ozel hastanede,univ hastanesnde o kadar cok doktra gttm ki hormnlara bakldi..reglin 2.gunu muayeneler yapldi vs..yaşım da 37..cikolata kistm var ama onlara da kucuk onmsz dedi hepsi..hic yumurta sayin az falan denmedi blmyorm..nereye gtcgmi sasrdm temmuzda tup bebege basvurmyi dsnyorm borc harc..ama bu korona hic bitmyck gbi gelyo bi canliyi daha bu stresli hastalikli yere getrmeye calsmk bencilce mi dyorum ..
Ya cevaplarnz ve ilginiz icin gercekten cok tesekkur ederim Allah gonlunuze gore verir insallah..guzel haberlerinizi alirz insallah..hakkmzda hayirlisi olsunCanim hic olumsuz dusunme..bazen bende senin gibi dusunebiliyorumm..korkuyorumda eger birgun cocuhum olursa onu koruyabilirmiyom diye..ama biliyorumki elimden geleni yaparim..
Ben tesekkur ediyorum..canimm..insallah cumlemiz hamile kalicaz..cok isterimm..Ya cevaplarnz ve ilginiz icin gercekten cok tesekkur ederim Allah gonlunuze gore verir insallah..guzel haberlerinizi alirz insallah..hakkmzda hayirlisi olsun
Canim cok afedersin..bizde denemeye basladik..3. Den sonra bizi bi gulme tuttuu..psikolojikk..kikir kikir gulduk hepsonraki 2 denemede bu durum devam etti aynen olmuyoda artik zorlicaz baska care yokk..Annoow bizde öyleee bu yetmezmiş mi.olmuyor ki ya zorlasakta 20 değiliz sonuçta.
Canim aglamak guzel agla icini iice bosalt..bende bi 20 gun once negatif sonucumu aldim..ogun cok agladim..ama 3 saat felan surdu..hemn toparlandim ve dedimki hemn doktorunu degistiryosun dedim ve ole yaptim..bulundugum ildeki en iyi oldugunu dusundugum doktordan ilk isim randevu almakti..zaten yanilmamismda hemen tup bebek demedi doktorumm..denicez dedi 3 ay vitamin ve hormon ilaclari verdi..birde sık sık iliski dedi..dedigin baharati ilk kez senden duyuyorum..bende cok arastieiyodum biara hatta hayit tohumu ve aslanpencesi felanda almistim..ama cok kullanmadim..mart nisan gibi..suan bunlarin hepsinin bos oldugunu dusunuyorum..birde ilac tedavisi oldugum icinde aslinda belki kotu etkiler diye kullanmak istemiyorum..Ben şu an var ya salya sümüküm ama bi yandan da yazıları okuyorum beni güldürdünüz kızlar allah sizden razı olsun.bu arada yanıklar baharatı duyan var mı
Gerçekten mi ayy aynı biz.bende sanıyordum ki sadece biz böyleyiz.sonraki günlerde de denedik ama bize zamanla sinir bastı.sanki ringe çıkmış pehlivan gibi burnumuzdan soluyarak en sonunda aman be dedik ne bu böyle bıraktık.Canim cok afedersin..bizde denemeye basladik..3. Den sonra bizi bi gulme tuttuu..psikolojikk..kikir kikir gulduk hepsonraki 2 denemede bu durum devam etti aynen olmuyoda artik zorlicaz baska care yokk..
Ya cok zor bi durum..spontan olcak biseyi zorluyoruz..ama dogrusu buu..yani birlikte olmaliyiz.en azindan denemeliyiz...esim adet olcagim gunu iple cekiyoo suanGerçekten mi ayy aynı biz.bende sanıyordum ki sadece biz böyleyiz.sonraki günlerde de denedik ama bize zamanla sinir bastı.sanki ringe çıkmış pehlivan gibi burnumuzdan soluyarak en sonunda aman be dedik ne bu böyle bıraktık.
Bunu bn de sormstm internette super yorumlar var ama burda deneyimleyen birini bulamamstmBen şu an var ya salya sümüküm ama bi yandan da yazıları okuyorum beni güldürdünüz kızlar allah sizden razı olsun.bu arada yanıklar baharatı duyan var mı