Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Bülent traş herkes onu konusuyo ama cok pahali yapiyo ama sans oranini yuksek veriyo

Peki ben tedavi oncesi kullaniyorum siz nasil kullandiniz igne bittikten sonra tupbebek tedavisi olucam yani
Sizin amh oranınız bana göre çok çok iyi. Benim 0.056'ydı. en az 6 kat iyisiniz yani. Ben iğneleri oldum tüp bebek tedavisine başladım 3 folikül gördü başlarken. saizen geriden gelen yumurta getirebilir dedi. 6. Güne kadar sık sık kontrol oldum ama geriden gelen görünmedi hatta 2 yumurta da gelişmedi. Kaldı 1. E2 testi yaptı geriden gelen olacak mı bu folikül dolu mu anlamak için ki o da olması gereken ölçülerin çok altındaydı zaten. E2 referans 1000 lerde olsa belki umut olurdu ama referans değerin bile altında 14 çıktı. Artık bariz menapoza girdim ben. Sizin benim gibi olmayacağınıza eminim çünkü amh değeriniz bana göre çok iyi. Doktorum 0.1 olsa işimiz daha kolaydı demişti senin 0.3 bir de. Ohooo

Tedavinizi nerede olmuştunuz acaba

Doktorunuz Bülent hoca mı tekrar tedavi düşünüyor musunuz? Ben de düşük yaptım tedaviye tekrar başlayacağım büyüme hormonu verecek büyük ihtimalle
Evet canim en son bulent hocaydi..tekrar dusunuyorum..ama 1.2 ay sonra..cunki..cok yoruldum..biraz ara verdim..ama en son aradimm 2 kere.olumsuz gorusme icin telefon talebinde bulunmustum..donus yapmadilar..

Kızlar ben daha önce de yazmıştım. 0,1 amh la hamile kaldım. doktorum aşılama yaptı. 10. haftamdayım. gerçekten de yumurta sayısı önemli değil. bir tane olsa bile yetiyor. bana herkes mümkün değil tüp bebek bile tutmaz dediler, umudum tamamen tükenmişti, ancak aşılama şükür olumlu sonuçlandı. Umut olsun herkese diye yazmak istedim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Vitamin olarak ne kullandınız, hamilesiniz sanırım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, başka herhangi bir şey kullandınızmı

WM MULTİFER diye bir vitamin kullanmıştık, yaklaşık 2-3 ay kadar eşimle birlikte. Bu arada beslenmek de önemli. Eşim keçiboynuzu pekmezi de içti. Kahve, çay, alkol...vs uzak durdu. Bende mümkün olduğunca sağlıklı beslenmeye çalıştım.
Daha sonra ben gonal f iğne bir hafta ve otrivelle çatlatma iğnesi kullandım. onları da aşılama öncesinde yaptık.

Çok sevindim darısı başımıza inşallah, sağlıkla evladınıza kavuşmanız dileğiyle

Bitkisel birsey kullandınızmı

Canim tebrik ederim..darisi hepimizin basina insallah..sizin kac yumurtaniz cikiyordu kontrollerde..0.1 amh demissiniz..normalde doktorlar tup bebege yonlendiriyor...

Merhaba kizlar...4. Tedavime basliyacagim..3 aylik ilac tedavisine basladimm..tekrardan..ben bu topigi acarken kafamda bir dolusu belirsizlikler vardi..ama gordumki..gercekten.hem kaliteyi..hemde sayiyi artirabiliyoruz..suan dhea balikyagi ve kuenzim q10 kullanmaya basladim..1 hafta oldu..tekrar arisutude alicam..ama kismet tabi..su onumuzdeki gunlerde almayi planliyorum..sizler neler yapiyosunuz..

Benim de yaklaşık aynı ama 3 hafta önce histeroskopi oldum 2 aydan önce tedavi yok. Bu ara pek düzenli içemedim takviyeleri ama kril yağı içiyorum balık yağı ve astaksantin içeriyor bu. Co enzim q10 ve arada decavit

Benim de yaklaşık aynı ama 3 hafta önce histeroskopi oldum 2 aydan önce tedavi yok. Bu ara pek düzenli içemedim takviyeleri ama kril yağı içiyorum balık yağı ve astaksantin içeriyor bu. Co enzim q10
Insallah tesavin faydali olur canim..kril yagini hic duymamistimmm....kril yagi ne icin biliyomusun...

Yazın 5. Tedavime başlamayı düşünüyorum bir hafta önce 4. Tedavim bitti clife macun sipariş verdim omepaq10 kullanıyorum incir yemeye başladım hepsi bu artık yoruldum sanırım

Yazın 5. Tedavime başlamayı düşünüyorum bir hafta önce 4. Tedavim bitti clife macun sipariş verdim omepaq10 kullanıyorum incir yemeye başladım hepsi bu artık yoruldum sanırım
Canim gecmis olsun..canini sıkma..yasina baktim daha kucuksun...bende mayis 15 ten sonra dusunuyorum..3 ay ilac kullanicam cunki...bak incir dedin..bende baslicam simdi...super incir yumurtalari uyariyor..ama cok yeme gun icinde prolaktini artiriyomus sanirim..peki dhaa onceki tedavilerde takviye ilac kullanmismiyfin ..

Kizlar selam
Ben de tedaviye baslamadan 3 ay oncesinden takviye almaya basladim. Gittigim merkezde takviye isine pek inanmasalar da
Simdi ignelerin 5. Gunundeyim. Haftaya Ptesi gibi yumurta toplama olacak. Bakalim emeklerimin karsiligini alabilecek miyim
Yaptiklarim soyleydi:
Her gun, avokado, muz, cig kabak cekirdegi, bal polen. Ekmek hic yok. Maden suyu 2 sise.

Omepa q10, d3k2 damla, solgar selenyum, solgar folik asit( son ayda inofolic combi)

Son ayda bir de Arı sutu ekledim.

Sigarayi biraktim, arada haftada bir iki gibi ictim. İlaclara baslayinca hic icmedim ve icmeyecegim Opuya kadar

Haftaya gelip guzel haberlerle guncellemek istiyorum.

Hepimize de saglikli yumurtalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…