Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Merhaba Kızlar arı sütü bal polenden farkedilir bi fayda gören var mı? Benim ikinci tüp bebek tedavim translokasyonum var ve ilk tedavimde 5. Güne 2 embriyo ulaştı ikiside sağlıksız. Bu tedavimde iki aydır taze arı sütü, bal, polen, propolis ve promotil women kullanıyorum. Eğer etkisi olursa güncellerim. Tedavi sırasında kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba canim..en son tedavimde yumurta sayim ve kalitesi artmisti embtiyonun..ilaclarla birlikte kullandim bende..arisutunu..ama ilaclarinmi arisutununmu faydasiboldu bilemiyorum..paylasirsan cok sevinirim buradada.

Günaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi 2 tane 10 mm 2 3 küçük sağda 3 4 küçükte solda var. Bu ayı pas geçelim dedi drum tamam dedik bizde . Sanırım takviyeler çok işe yaramadı

Günaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi 2 tane 10 mm 2 3 küçük sağda 3 4 küçükte solda var. Bu ayı pas geçelim dedi drum tamam dedik bizde . Sanırım takviyeler çok işe yaramadı
Canim aslinda sayi az degilmis, Memorial basliginda gorunce uzulduk hepimiz ama.. bizim isimiz pgt ye bagli oldugu icin sayi odakli gidiyor doktorlar, sans daha yuksek olsun diye bu ayi pas gecmek senin lehine olmus. Moral bozmak yok, yumurtalarimizin morale ihtiyaci var

Evet yücel beyde öyle dedi. Nasip artık kısmetimizde yokmuş bu ay

Merhaba bende ikinci tedavimde bir ay düzenli arı sütü polen kullandım.Magnezyum selenyum çinko probiyotik takviye aldım dengeli beslendim.Hangisinin faydası oldu bilmiyorum ama ilk tedavime göre sayı ve kalite artışı yaşadık.Uzun süreli stres uykusuzluk yorgunluk vs de yumurta kaybını ve kalitesini çok etkiliyormuş bu ay olmaz diğer ay çok kaliteli yumurtalar olur.Tedavi sürecinde rahat olmakta fayda var gibi.

Teşekkür ederim cvbınız için. Bu ayda takviye almayı düşünüyorum 1 ay da ne kadar etki eder bilmiyorum. Zeytinyağında kuru incir ve omega 3 almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz var mıdır?

Ben iğnelere başlayana kadar anavarza stamina marka arı sütü polen duobalance probiyotik kullandım.İnciri çerez gibi tükettim.Sinir sistemim için magnezyum hücre yenilenmesi için selenyum östrojen ve progesteron hormonları içinde çinko doğal takviyeler aldım.Tamamen kendi araştırmalarım sonucunda kullandığım şeyler doktorum da onay verdi.Bunun dışında bir şey yapmadım.Bir ay boyunca düzenli yaptığınız her şeyin faydasını görürsünüz emin olun.

Merhaba canim ..incir icin prolaktini yukseltiyo diyolar..o yuzden gunde bir tane yenmeli sanirim..bende zeyyinyaginda beklettigim incirdden gunde 1 tane yemeye calisiyorum..staminadan beb 2 kutu kullandim..daha sonra beo markadan da 1 kutu almistim..en son beo yu aldigimda arisutunun icinde yuzde 3 yada 6 oldugunu farkettim steminada ve beo markada..daha sonra birakmistim ben onlari..egricayirdan aldim..en son saf ari sutu..2 kutu kullandim ondanda..iceriginde cok ari sutu yok staminada ve beo da..ama egricayirin sadece ari sutu var ..belki biliyosundur..ama yinede soylemek istedim..

Kesinlikle öyle.Aktardan en doğalını almak lazım.Ben o zaman o şekilde kullanmıştım.İncir içinse her şeyin fazlası zarar kararında tüketmek lazım çok aşırı tüketimi yumurta üretimini de baskılıyor dediğin gibi.En güzeli doktor kontrolünde bilinçli tüketmek

Aynen tatlim...allah insallah emeklerimizi bosa cikarmazbakalim bu sefer..nasil olcak..suprizlerle dolu..bu transfer surecleri..

Kizlar merhaba çok kötüyüm tüp bebek tedavim var devam eden dört yumurtam var amh 1.10 civarında çok azalmış

Kizlar merhaba çok kötüyüm tüp bebek tedavim var devam eden dört yumurtam var amh 1.10 civarında çok azalmış
Belki çooook ama çok klasik olacak ama bunu her zerresine kadar iliklerime kadar yaşayan biri olarak söylüyorum sayıya takılma kaliteli olsun da. Benim amh 9 en az 15 yumurta toplanıyor ama kalite 0 4 tüp tedavim var hala kucağın boş yaşım da 30

Benimde yaşim 36 olacak bir kaç ay sonra .dördüncü tedavinin içindeyim ve sanki biseyler yolunda gitmiyor gibi o kadar iğne vuruldum.sadexe iki yumurta ve önceki tedaviler yumurta kaynakli döllenme sorunu geçen yıl pgtli embriyo ile hamile kaldim düştü.simdide iki yumurta .Beni dusunduren 13 yumurta toplandığı zamanlarda bir embriyo transfere uygun görünürken 2 yumurtadan kalacakmi belli değil.Allah'a siginmaktan başka çarem yok gibi.

Canim bi sakin ol lutfen...onemlinolan bir tane saglikli embriyo yumurtan toplandimi peki..suan ne asamada tam olarak..

Merhaba kizlarr...bu arada buraya yazmak istedim...uzun zamndir yazmiyordum..tedavi ile ilgili..ilac tedavimin 1. Ayi bitti..kaldi 2.3 ay....1.ayimda gunde 3 kere icmem gereken dheayi bazen 1 bazen 2 ictim..bazen 3..ama digerlerini eksiksiz kullandim...dun itibariyle inofolik kombi toz olanindan ve saf ari sutunude kullanmaya basladim..d vitaminini devit kullaniyorum gun asiri kullanma karari aldim..son ay belki ampul olanlarindan alabilirim....simdilik bende durumlar..bu sekilde..kuenzimq10 ve balikyagina 1 aydir iciyorum zaten..bazen harnup pekmezinden 1 kasik iciyorum esime iciririken bende icebiliyorum....siz neler yapiyorsunuz..varmi tedavi hazirliginda olan....

Aslında biraz kadere bıraktım elimden gelen her şeyi yapacağım eğer olmazsa da vardır Allah' ın bir bildiği diye düşündüm. Çünkü gerçekten 3-4 doktor gezdim hepsi de çocuk sahibi olma ihtimalimin çok düşük olduğunu söyledi. Rahatlatmaya çalıştım bu şekilde kendimi.

Yumurtası az olanlar lütfen hiç üzülmeyin, bir tane yumurta bile olsa yeter. Düşük yumurta sayısı sadece gebe kalma için sahip olduğunuz süreyi daraltıyor. Ben 10 yıl daha çocuk sahibi olabileceken, az yumurtamla 2 senelik sürem kalıyor mesela. Başka da bir etkeni yok. Menapoza girecekken bile kalan tek yumurtası ile hamile kalanları da duyuyoruz. İnşallah hep olumlu düşünmeye çalışalım ki, vücudumuzda stres yapmasın.

İnşallah güzel haberlerimiz olsun hepimizin

Ya ne guzel yazmissin canim..cokta dogru..verdigin bilgiler..tesekkur ederim..bazen boyle seyleri bu kafa yorgunlugunda hatirlmak guzrl oluyor..benim doktorumda hep 1 yumurta 1 sperm der..ben cok denedim..dogal olmadi..kismet degilmis..psikolojikte biraz..aslinda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…