- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
Tesekkur edeiyorum canim cevabin icin..krili hic duymamistim daha once..Bülent hoca balık yağı vermişti bana kril de aynı şekilde epa dha omega3 içeriyor. Balık yağı yerine tercih ettim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur edeiyorum canim cevabin icin..krili hic duymamistim daha once..Bülent hoca balık yağı vermişti bana kril de aynı şekilde epa dha omega3 içeriyor. Balık yağı yerine tercih ettim yani
Merhabalar canimmm....cok emekler harcamissin...insallahh emeklerinin karsiliginda..rabbim kucaginada almayi nasip etsincanim yumurta sayinda ve kalitrnde degisiklk oldumu sence...kalite toplama asamasinda belli olluyo gerci ama..en azindan mesela sayi arttimi..3 ayda..bunlatin bir kismini daha onceki transferimde kullanmistimm..bende..bu tedavimdede simdilik sadece ilaclari kullaniyorum..1 hafta oldu ilacalara basliyali..3 ay kullanicam..Kizlar selam
Ben de tedaviye baslamadan 3 ay oncesinden takviye almaya basladim. Gittigim merkezde takviye isine pek inanmasalar da
Simdi ignelerin 5. Gunundeyim. Haftaya Ptesi gibi yumurta toplama olacak. Bakalim emeklerimin karsiligini alabilecek miyim
Yaptiklarim soyleydi:
Her gun, avokado, muz, cig kabak cekirdegi, bal polen. Ekmek hic yok. Maden suyu 2 sise.
Omepa q10, d3k2 damla, solgar selenyum, solgar folik asit( son ayda inofolic combi)
Son ayda bir de Arı sutu ekledim.
Sigarayi biraktim, arada haftada bir iki gibi ictim. İlaclara baslayinca hic icmedim ve icmeyecegim Opuya kadar
Haftaya gelip guzel haberlerle guncellemek istiyorum.
Hepimize de saglikli yumurtalar diliyorum
Canim cok tesekkur ederim Amin hepimize nasip olsun insallah. Bunun icin bunca emek...Merhabalar canimmm....cok emekler harcamissin...insallahh emeklerinin karsiliginda..rabbim kucaginada almayi nasip etsincanim yumurta sayinda ve kalitrnde degisiklk oldumu sence...kalite toplama asamasinda belli olluyo gerci ama..en azindan mesela sayi arttimi..3 ayda..bunlatin bir kismini daha onceki transferimde kullanmistimm..bende..bu tedavimdede simdilik sadece ilaclari kullaniyorum..1 hafta oldu ilacalara basliyali..3 ay kullanicam..
Anladim canim..haklisin karsilastirma yapamazsin ama cok iyi dusunmussun..onceden..takviye kullanmakla..ben gecen 1 sene icinde 1 asilama 3 tup tedavisi oldum..en sonuncusunuda ekim kasim gibi olmustum..kimyasalnoldu..ama kaliteyi ve sayiyi artitdim..takviyelerle...5. Gune embriyo gitiii...suan yine en az ayni seyleri yine yapicam..hatta daha onceki yaptigim seylerden daha farkli seylerde uygulayabilirim..1 hafta oldu ilac almaya.suanda kuenzim q10..dhea.astalife ..duzenli iciyorum..bu ilaclarin yani sira duzenli olmasada suan icin yaptiklarim..d vitamini damla..inofolik combi toz olanindan..bazen gunde 1 tane zeytinyagli incir..tuketiyorum..ama keciboynuzu pekmezi felan var onlardanda kullanabilirim..2. Ayimda saf ari sutu alicam ..Canim cok tesekkur ederim Amin hepimize nasip olsun insallah. Bunun icin bunca emek...
Bende pko var canim, dolayisiyla cok sayida yumurta olusuyor ama kaliteli olmadiktan sonra sayinin bir onemi yom biliyorsun. Benim ilk denemem oldugu icin kiyaslama yapamiyorum. Fakat onceden sigara icen biri olarak yumurtalarimin yuzde yuz kaliteli cikacagini dusunmuyorum. O yuzden bu kadar temkinli davranip takviyelere yoneldim diyebilirim...
Esimin de Morfolojisi 1 oldugu icin ona da ayrica folik asit haric benim kullandigim takviyelerden + organik keciboynuzu ozu kullandirdim.
Tek temennim saglikli embriyolara kavusmak, dondurmalik ekstra embriyomuz olursa da ne ala olur
Senin onceki tedavinin sonucu ne oldu canim?
Gecmis olsun canim, insallah bu tedavinde kavusursun minik kuşuna Takviyelerle birlikte basariya ulasacagimiza inaniyorum.Anladim canim..haklisin karsilastirma yapamazsin ama cok iyi dusunmussun..onceden..takviye kullanmakla..ben gecen 1 sene icinde 1 asilama 3 tup tedavisi oldum..en sonuncusunuda ekim kasim gibi olmustum..kimyasalnoldu..ama kaliteyi ve sayiyi artitdim..takviyelerle...5. Gune embriyo gitiii...suan yine en az ayni seyleri yine yapicam..hatta daha onceki yaptigim seylerden daha farkli seylerde uygulayabilirim..1 hafta oldu ilac almaya.suanda kuenzim q10..dhea.astalife ..duzenli iciyorum..bu ilaclarin yani sira duzenli olmasada suan icin yaptiklarim..d vitamini damla..inofolik combi toz olanindan..bazen gunde 1 tane zeytinyagli incir..tuketiyorum..ama keciboynuzu pekmezi felan var onlardanda kullanabilirim..2. Ayimda saf ari sutu alicam ..
Tesekkur edoyorum tavsiyen icin canim bilmiyodum..ogrendigim iyi oldu keciboynuzuunu..erkegin surekli icmesinde bir sakinca yok sanirim.dimi?..ot cop bende kullanmiyorim...aylar once alip 1 hafta denedigim olmustu.aslanprncesi felan..ben sadece ilaclara yoneldimm..birtek ilac disinda saf arisutunu kullanmayi dusunuyorum..en son tedavimde 2 kutu tuketmistim cunki..faydasi oldumu bilmiyorum..ama belki onun faydasi olmustur diye dusunuyorum...Gecmis olsun canim, insallah bu tedavinde kavusursun minik kuşuna Takviyelerle birlikte basariya ulasacagimiza inaniyorum.
Yalniz bi tavsiye veemek istiyorum. Keciboynuzunu esinle birlikte sen de tuketmek istiyorsan her gun degil.de haftada bir iki kez tuket. Testosteron seviyesini yukseltebilir.
Ben bi de clife macun tuketmistim, yazmamisim onu buraya. Hem fsh lh degerlerim yukseldi hem de kist olustu, yumurta buyuyup catlayamadigi icin ucuncu ayda. Bende kist olusuyor zaten, yapim boyle ama denk mi geldi bilemiyorum.. o yuzden dogal karisimlara artik hemen atlamayacagim Belki sadece hayit otu cayi icseydim.daha iyi olabilirdi...
Ama kullandigimiz diger takviyeler cok guzel, omepa q10 ve inofolic combi bence yeter de artar bile
30 yaşına girdim eşim de 36 artık o çok istiyor bana kalsa pes etmiştim çok takviye kullandım malesef bir faydasını göremedim görseydim bir tane bile embriyom olurdu sanırım inciri evet biliyorum prolaktin için tehlikeli sadece bir tane yiyorum zeytinyağına koyup daCanim gecmis olsun..canini sıkma..yasina baktim daha kucuksun...bende mayis 15 ten sonra dusunuyorum..3 ay ilac kullanicam cunki...bak incir dedin..bende baslicam simdi...super incir yumurtalari uyariyor..ama cok yeme gun icinde prolaktini artiriyomus sanirim..peki dhaa onceki tedavilerde takviye ilac kullanmismiyfin ..
Canim daha 2.tedavimde banada omepa verilmisti hic bi etkisi olmadi bana..biesteronla birlikte verilmisti..ama 3. Tedavimde kuenzimq10 balikyagi ve dhea verildi..aslinda hememn hemen ayni seyler ama ayri ayri aldim.ben..3. Tedavimde duzenli kullandim..saf arisutu..inofolik combide kullandim..bende hangisi etkisi oldu biliyorum..hem sayim artti..hemde kalite..kimyasalla sonuclandi.ama artti..umudunu kaybetme..hersey guzel oluck..hic artmaz dedigin durumlarda bile bi bakmissin.artmis..hatta kalitede yukselmis olarak gorebilirsin..30 yaşına girdim eşim de 36 artık o çok istiyor bana kalsa pes etmiştim çok takviye kullandım malesef bir faydasını göremedim görseydim bir tane bile embriyom olurdu sanırım inciri evet biliyorum prolaktin için tehlikeli sadece bir tane yiyorum zeytinyağına koyup da
Benim sayıda sorun yok da işte kalite o kadar yoruldum ki canım 4 tane sil baştan tedavi doktorun biri bir kez daha yap olmazsa bırak artık uğraşma dedi o beni yıktı bir türlü toparlayamıyorum İnşallah rabbim bize de nasip eder anne olmayı hayırlısıyla rabbim yardımcımız olsunCanim daha 2.tedavimde banada omepa verilmisti hic bi etkisi olmadi bana..biesteronla birlikte verilmisti..ama 3. Tedavimde kuenzimq10 balikyagi ve dhea verildi..aslinda hememn hemen ayni seyler ama ayri ayri aldim.ben..3. Tedavimde duzenli kullandim..saf arisutu..inofolik combide kullandim..bende hangisi etkisi oldu biliyorum..hem sayim artti..hemde kalite..kimyasalla sonuclandi.ama artti..umudunu kaybetme..hersey guzel oluck..hic artmaz dedigin durumlarda bile bi bakmissin.artmis..hatta kalitede yukselmis olarak gorebilirsin..
Amin canim..bazen doktorlarda yanilabiliyo..boyle durumlar cok okudum burada...hatta boyle denilipte dogal hamile kalanlarida gordum..umidini kaybetme..yikilmada..dilerim en kisa zamanda allah nasip eder..cumlemizede vedeBenim sayıda sorun yok da işte kalite o kadar yoruldum ki canım 4 tane sil baştan tedavi doktorun biri bir kez daha yap olmazsa bırak artık uğraşma dedi o beni yıktı bir türlü toparlayamıyorum İnşallah rabbim bize de nasip eder anne olmayı hayırlısıyla rabbim yardımcımız olsun
Amiiin amin inşallah canı benim hep duamda isteyen herkesAmin canim..bazen doktorlarda yanilabiliyo..boyle durumlar cok okudum burada...hatta boyle denilipte dogal hamile kalanlarida gordum..umidini kaybetme..yikilmada..dilerim en kisa zamanda allah nasip eder..cumlemizede vede
Olmadi doktor degistirirsiniz. Cok farkli yaklasimlari olan doktorlar var. Degisiklik iyi gelecektirBenim sayıda sorun yok da işte kalite o kadar yoruldum ki canım 4 tane sil baştan tedavi doktorun biri bir kez daha yap olmazsa bırak artık uğraşma dedi o beni yıktı bir türlü toparlayamıyorum İnşallah rabbim bize de nasip eder anne olmayı hayırlısıyla rabbim yardımcımız olsun
7 senede kaç doktor değiştirdim bir bilsenOlmadi doktor degistirirsiniz. Cok farkli yaklasimlari olan doktorlar var. Degisiklik iyi gelecektir
YAa hakkimizda hayirlisi, ne diyeyim...7 senede kaç doktor değiştirdim bir bilsen
Pko diyecektir doktor kesinKızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. AMH testi yaptırmıştım ben , 6,06 çıkmış. Sizce normal mi? Yaşım 33 bu arada.
Merhaba herkese, bazı arkadaşlar sormuş vitamin harici başka bir şey kullanmadım. Aslında öncelerde kontrollerde çok da düşük değildi yumurta sayım tam hatırlamıyorm ama bir tarafta bir veya hiç yoktu, diğer tarafta iki ve ya üç çıkıyordu. benim 6 ayda falan baya bi azalmaya başladı yumurta sayılarım. doktorumun dediği aslında hamile kalmakla yumurta sayısının hiçbir alakası olmadığıydı. gerçekten de öyle dedi yeter ki sağlıklı bir yumurta olsun, o bile yetiyormuş. yumurta sayısının az olması sadece çocuk sahibi olmak için zamanının daha kısıtlı olduğunu gösteriyor demişti. vitaminden ve aşılama tedavisinin ilaçlarından sonra büyümüş ve gelişmiş bir yumurta gördü. hatta bu kadar takviyeye rağmen de tek yumurta büyümüş dedi, az geldi yani. bir kere aşılama deneyelim olamazsa yumurta sayın az zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçeriz dedi. biraz da kısmet sanırım. o bir yumurta da tuttu. kafanı da çok rahat tutman lazım, eğer olmıcak olmıcak diye sürekli düşünürsen vücut olumsuz etkileniyor dedi. ben de çok sakin ve olumlu düşünmeye çalıştım.Canim tebrik ederim..darisi hepimizin basina insallah..sizin kac yumurtaniz cikiyordu kontrollerde..0.1 amh demissiniz..normalde doktorlar tup bebege yonlendiriyor...
bence gayet iyi, 36 yaşındayım benim 0,1 :)Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. AMH testi yaptırmıştım ben , 6,06 çıkmış. Sizce normal mi? Yaşım 33 bu arada.
Masallah canim..darisi insallah hrpimizin basina olsun..psikoloji evet cok obemli faktorlerden..peki onu nasil saglikli tutmayi basardin..cunki senin durumunda olan insanlar..panik halinde..halindeyiz daha dogrusu..gergin bekleyislerde..sakin kalmaknvok zor oluyorMerhaba herkese, bazı arkadaşlar sormuş vitamin harici başka bir şey kullanmadım. Aslında öncelerde kontrollerde çok da düşük değildi yumurta sayım tam hatırlamıyorm ama bir tarafta bir veya hiç yoktu, diğer tarafta iki ve ya üç çıkıyordu. benim 6 ayda falan baya bi azalmaya başladı yumurta sayılarım. doktorumun dediği aslında hamile kalmakla yumurta sayısının hiçbir alakası olmadığıydı. gerçekten de öyle dedi yeter ki sağlıklı bir yumurta olsun, o bile yetiyormuş. yumurta sayısının az olması sadece çocuk sahibi olmak için zamanının daha kısıtlı olduğunu gösteriyor demişti. vitaminden ve aşılama tedavisinin ilaçlarından sonra büyümüş ve gelişmiş bir yumurta gördü. hatta bu kadar takviyeye rağmen de tek yumurta büyümüş dedi, az geldi yani. bir kere aşılama deneyelim olamazsa yumurta sayın az zaman kaybetmeden tüp bebeğe geçeriz dedi. biraz da kısmet sanırım. o bir yumurta da tuttu. kafanı da çok rahat tutman lazım, eğer olmıcak olmıcak diye sürekli düşünürsen vücut olumsuz etkileniyor dedi. ben de çok sakin ve olumlu düşünmeye çalıştım.
İnternete baktım da normal sınırların üstünde görünüyor, bir arkadaşta pko yazmış. Ne yapmam lazım şimdi ?bence gayet iyi, 36 yaşındayım benim 0,1 :)