- 26 Aralık 2016
- 1.650
- 511
canım sem hiç cylo prog.. kullandın mı kistler bir etkisi oluyor mu, lekelenmeleri falan kesiyormuşaynen canım amh düşük çikolata kistim var . doktorum prowomen ve teatrio önerdi ben şimdi maxıjunoya geçtim değerleri daha iyi çünkü. ben artık tüpe başladım ya , vitamin kullanırken kimyasalım oldu , doğal gebelik içinde bekledim ama nasip... bugün yumurtaların gelişmelerine bakacak bakalım , merional ve gonalf kullanmıştım
Uzuldum canim kimyasala..ama herseyde bi hayir..her hayirda bir ser vardir derler ya..dogal denemem konusunda bastan beridir doktorum israr etmisti..bugunde istersen bekleyelim 1 ay dhaa dedi kabul etmedim..bugun basladik bizde ignelere..benim igne ve ilac sayim daha fazla..buarada..aynen canım amh düşük çikolata kistim var . doktorum prowomen ve teatrio önerdi ben şimdi maxıjunoya geçtim değerleri daha iyi çünkü. ben artık tüpe başladım ya , vitamin kullanırken kimyasalım oldu , doğal gebelik içinde bekledim ama nasip... bugün yumurtaların gelişmelerine bakacak bakalım , merional ve gonalf kullanmıştım
Canim hic korkmaaa..beklemedeyim kuzum, döllenme olmadı ya şimdi de korkuyorum..
sana neler verdiler peki gonaf 450 den 150ml oluyorum bir de merional verdi bugün kontrolde arttırır mı bilmiyorum , kistim var benim bu tür ilaçlar benm kistimi büyütüyor ama yapçak bişey yok...Uzuldum canim kimyasala..ama herseyde bi hayir..her hayirda bir ser vardir derler ya..dogal denemem konusunda bastan beridir doktorum israr etmisti..bugunde istersen bekleyelim 1 ay dhaa dedi kabul etmedim..bugun basladik bizde ignelere..benim igne ve ilac sayim daha fazla..buarada..
canım etkisi yok onların ya sadece visanne iyi geliyor ama geçici bıraktığında yine eski haline geliyor hatta daha fazla da büyüyebiliyor ama tabii amh ya zararlı . Sen ne durumdasın şuanda?canım sem hiç cylo prog.. kullandın mı kistler bir etkisi oluyor mu, lekelenmeleri falan kesiyormuş
Canim bana isik protokolu uygulaniyor..yani es zamanli yumurtalarimi buyutmek icin..ilk 3 gun gonapetyl gonalf 300 merional ve15 saizen vurulcam..daha sonraki gunler gonapeptyl kullanmicam digerlerini yine vurulcam..sana neler verdiler peki gonaf 450 den 150ml oluyorum bir de merional verdi bugün kontrolde arttırır mı bilmiyorum , kistim var benim bu tür ilaçlar benm kistimi büyütüyor ama yapçak bişey yok...
farklıymış canım senin yöntem hangi hastanede tedavi görüyorsun doktorun kim?Canim bana isik protokolu uygulaniyor..yani es zamanli yumurtalarimi buyutmek icin..ilk 3 gun gonapetyl gonalf 300 merional ve15 saizen vurulcam..daha sonraki gunler gonapeptyl kullanmicam digerlerini yine vurulcam..
Evet kesinlikle farkli kuzum..daha onceki tedavilerde sadece gonalfleri kullaniyodumm..ama suan baska bir protokol uygulaniyor..bakalim etkili olucakmi..insallah etkili olurr.benim drumun ozel muayenehanesi var.butun transfer toplama islemleri acibademde olucak..adanada..farklıymış canım senin yöntem hangi hastanede tedavi görüyorsun doktorun kim?
hayırlısı inşallah takipte kalalım merak ediyorum senin sonucunu. benm martta 7/8 folikül vardı , şimdi 5/6 gördü her ay farklılık gösterebilir dedi (aşılama yaptırmıştım o da süşürmüş olabilir) inşallah artar diye ümit ediyorum. aynı doktora giden bir arkadaşımın 5/6 folikülden 9 yumurtası toplandı , 6 tanesi döllenmişti. umarım öyle olur yoksa havuz yapacakEvet kesinlikle farkli kuzum..daha onceki tedavilerde sadece gonalfleri kullaniyodumm..ama suan baska bir protokol uygulaniyor..bakalim etkili olucakmi..insallah etkili olurr.benim drumun ozel muayenehanesi var.butun transfer toplama islemleri acibademde olucak..adanada..
adet düzenleyici etkisi yokmu, ara lekelenmeler, yumurtlama bozukluğu v.s için soruyorumcanım etkisi yok onların ya sadece visanne iyi geliyor ama geçici bıraktığında yine eski haline geliyor hatta daha fazla da büyüyebiliyor ama tabii amh ya zararlı . Sen ne durumdasın şuanda?
Insallahh canim.sendeki sayida fena degilmis.insallah gonlunden gecen kadar toplanir..ve hepside kaliteli olur...banada belki havuz yapilabilirmis..yani haftaya belli olucak..hayırlısı inşallah takipte kalalım merak ediyorum senin sonucunu. benm martta 7/8 folikül vardı , şimdi 5/6 gördü her ay farklılık gösterebilir dedi (aşılama yaptırmıştım o da süşürmüş olabilir) inşallah artar diye ümit ediyorum. aynı doktora giden bir arkadaşımın 5/6 folikülden 9 yumurtası toplandı , 6 tanesi döllenmişti. umarım öyle olur yoksa havuz yapacak
Olumlu yada olumsuzda olsa burada kalsin istedim..veri anlaminda..kizlar..Merhaba kizlar...son durumumu yaziyorum..yakalsik bi 8 gun igne ve hap kullandim..3. Tedavimde..doktorum ışık protokolunu uyguladi bana..ilk 4-5 tane gorunen yumurtamdan sadece 3 u toplanacak hale geldi..ve bugun persembe.embriyolarin 3. Gunu..gecen pazartesi yumurtalarim toplandi..3 tane toplandi..sali gunu arandigimda 3 yumurtadan 1 nin olgun olmadigini soylediler..o yuzden dollenme olmamis..g-v embriyoyrmus..2. Sinin m2 embriyo oldugunu soylediler yani olgunlasmis yumurta dollenmis..3. Sunun ise m1 embriyo oldugunu soylediler..yani tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..cok sukur ..nadir gorulen birseymis..buarada..dollenmesi..normalde oda dollenmiyormus..neyse..2. Gun aradilar..2 side 3 hucreliymis.2. Kalite..benim biraz moralim bozulmustu dun..cunki tek sayili hucreli olan embriyolar hakkinda sanki cok iyi seyler duymamistim..aylardir kadinlar kulubunde olunca aklimda oyle kalmis..neyse bugun 3. Gunuydu rabbime sukurler olsun..2 side 8 hucreli olmus..simdi 4. Gunu beklemekteyimm...lutfen dualariniz esirgemeyin ....olurmu..
Kuzum ben hic prowomen tuketmedim..ama cok duydum..ben 4 ay ..yani haziran 15 ten beridir..kuenzimq10 astalife balikyagi ve dhea kullandim..birde ari sutu cok tukettim..embriyo sayimi ikiye cikartti..daha onceki 2 negagif tedabimde 2 yumurtanin hep 1 i gelisiyodu igenelerle..ama bu sefer 4-5 tane yumurtadan 3 u toplandi ignelerle..ve 2 si dollendi..bu 2 taneden de 1 i normalde nadir goruluyormus..ama sukurler olsun dollendi..ilk defa 5. Gunu bekliyorum.rabbim insalah nasip eder..sanada..cumlemizede..hattaa daha fazlasiniBenim yaptıklarım - sabah aç karinla prowomen içmek - hergün yarım avakado ve 2 yumurta yemek - sabah tok çuha çiçeği yağı içmek Eşim için sabah aç keçiboynuzu özü ve caksirsuyu tok promen
Benim esimde problem yoktu ama sabahlari duzenlinolmasada keciboynuzu ozu tukettirdimďBenim yaptıklarım - sabah aç karinla prowomen içmek - hergün yarım avakado ve 2 yumurta yemek - sabah tok çuha çiçeği yağı içmek Eşim için sabah aç keçiboynuzu özü ve caksirsuyu tok promen
Inşaallah doğal beslenmenizin karşılığını yumurta kalitenizle doğru orantılı alırsınız. En azından sizde transfer aşamasında doğal yoldan vitamin alıp rahminizi güçlendirmek adına avakado yiyebilirsiniz. Ben muzla veya limon sarmisak tuzla ezme olarak yiyorum. Tavsiye ederim..Kuzum ben hic prowomen tuketmedim..ama cok duydum..ben 4 ay ..yani haziran 15 ten beridir..kuenzimq10 astalife balikyagi ve dhea kullandim..birde ari sutu cok tukettim..embriyo sayimi ikiye cikartti..daha onceki 2 negagif tedabimde 2 yumurtanin hep 1 i gelisiyodu igenelerle..ama bu sefer 4-5 tane yumurtadan 3 u toplandi ignelerle..ve 2 si dollendi..bu 2 taneden de 1 i normalde nadir goruluyormus..ama sukurler olsun dollendi..ilk defa 5. Gunu bekliyorum.rabbim insalah nasip eder..sanada..cumlemizede..hattaa daha fazlasini
Canim avakodo felan aldim..tesekkur ederim tabikide denicem..ama daha onceki denemeleromde kabak cekirdeginden tutta ananasa..ananstan tutta avakadoya..avakadodan tutta cevize..herseyi yedim..en kotu saglik icin yiyicem ...ama cokta inanmiyorum..inan..ama dedigim gibi tabikide riske atamam ..transfer asmasina gelmeyi nasip ederse allahim..hepsine yine devam edicem..Inşaallah doğal beslenmenizin karşılığını yumurta kalitenizle doğru orantılı alırsınız. En azından sizde transfer aşamasında doğal yoldan vitamin alıp rahminizi güçlendirmek adına avakado yiyebilirsiniz. Ben muzla veya limon sarmisak tuzla ezme olarak yiyorum. Tavsiye ederim..
Canım insallah sonuda guzel olacak dualarimda olacaksinMerhaba kizlar...son durumumu yaziyorum..yakalsik bi 8 gun igne ve hap kullandim..3. Tedavimde..doktorum ışık protokolunu uyguladi bana..ilk 4-5 tane gorunen yumurtamdan sadece 3 u toplanacak hale geldi..ve bugun persembe.embriyolarin 3. Gunu..gecen pazartesi yumurtalarim toplandi..3 tane toplandi..sali gunu arandigimda 3 yumurtadan 1 nin olgun olmadigini soylediler..o yuzden dollenme olmamis..g-v embriyoyrmus..2. Sinin m2 embriyo oldugunu soylediler yani olgunlasmis yumurta dollenmis..3. Sunun ise m1 embriyo oldugunu soylediler..yani tam olgunlasmamis ama yinede dollenmis..cok sukur ..nadir gorulen birseymis..buarada..dollenmesi..normalde oda dollenmiyormus..neyse..2. Gun aradilar.yani dun..2 side 3 hucreliymis.2. Kalite..benim biraz moralim bozulmustu dun..cunki tek sayili hucreli olan embriyolar hakkinda sanki cok iyi seyler duymamistim..aylardir kadinlar kulubunde olunca aklimda oyle kalmis..neyse bugun 3. Gunuydu rabbime sukurler olsun..2 side 8 hucreli olmus..simdi 4. Gunu beklemekteyimm...lutfen dualariniz esirgemeyin ....olurmu..
Insallah canimmm..Canım insallah sonuda guzel olacak dualarimda olacaksin