Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Evet hic yumurtam yoktu 4 folikulum olustu 3'ü toplandi suan 4.ayimin icindeyim Rabbim sizede nasip etsin
Merhaba
Doktor bana da yumurtan yok denemeyelim tüp bebek dedi. Yaşım 43 biraz da menopoz dönemine girdim gibi bir kaç aydır . Ama hemen kestirip attı sanki, başarılı bir doktor. istatistiğini düşürmek istememiştir diyenler oldu. Bilemiyorum siz hangi şehirdesiniz. Yardımcı olmaya istekli, iyi bir doktor önerisi arıyorum. İnşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz dilerim 🙏🌸

Merhaba
Doktor bana da yumurtan yok denemeyelim tüp bebek dedi. Yaşım 43 biraz da menopoz dönemine girdim gibi bir kaç aydır . Ama hemen kestirip attı sanki, başarılı bir doktor. istatistiğini düşürmek istememiştir diyenler oldu. Bilemiyorum siz hangi şehirdesiniz. Yardımcı olmaya istekli, iyi bir doktor önerisi arıyorum. İnşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz dilerim 🙏🌸
İstanbul Bahçeci Cem Çelik ileri yaş ve zor vakalarda iyi diye duymuştum ama isterseniz bir araştırın Rabb'im emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba
Canim merhaba amh fsh e2 degerlerinn felan kac...olculdu..cogu doktor bu degereleride cok esas almiyor..ama sana tavsiyem vakit gecirmedennn tedaviye baslaman..cunkii..sana hemen baslamayabikirler..ilac tedaviside verebilirler..ben 4 ay ilac kullandim mesela vitamin ve hormonn..muhtemelen o ilaclarin sayesinde yumurta sayim artti..o yuzden kararini cabuk vermelisin..

Merhaba
Ben iatanbul acibadem maslakta tedavi gordum

Ben de ayni dertten muzdaripim canlar.
4.tup bebek negatifnsonuclandi :KK43: bugun aldım sonucu.. yumurta saykm 6 idi ancak 1 tanesi 5.gjne gitti o da olmadı
Ocak ayında toplama yaptırmayı düşünüyorum ozamana kadar sizlerin kullandığı ve iyi gelen sonuc aldığınız urunler körler nelerdir mesela kaçtı kac oldu sonuclariniz yardımcı olabilirsenjz çok sevinirim...
Yaşım 38 amh 0.5

bana dediler ki hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi kullan hem fsh düşer hem hamile kalırsın diye ne hamile kaldım ne fsh düştü aksine fsh 13den 19a çıktı :KK70: o baharatçıyı aramıştım dedim fsh düşük erken menopoz ırım kırım etti çay veririz macun veririz fln tam net şu olur bu olur diyemedi bende vazgeçtim açıkçası
O baharatçıyı ben de duydum, tam arayacaktım, olumsuz yorumlara da denk geldim ve vazgeçtim. Bitkisel yöntemlere açık olmama rağmen, bu gibilerine dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

Canim bana isik protokolu uygulaniyor..yani es zamanli yumurtalarimi buyutmek icin..ilk 3 gun gonapetyl gonalf 300 merional ve15 saizen vurulcam..daha sonraki gunler gonapeptyl kullanmicam digerlerini yine vurulcam..
canım başka gruplardan da hatırlıyorum seni. saizen ben de kullanacağım önümüzdeki günlerde. faydasını gördün mü? inşallah görmüşsündür

canım başka gruplardan da hatırlıyorum seni. saizen ben de kullanacağım önümüzdeki günlerde. faydasını gördün mü? inşallah görmüşsündür
Canim bilmiyorum saizeninde etkisi oldumu...ama soyle aoyliyim saizen3 baslamadan..yani diger ignelerede baslamadan once4-5 tane yumurta gorunuyodu..igneleri kullandiktan sonra..sadece 3 yumurtam olustu..ve toplandi..ve 2 si dollendi..sadece 1 i 5. Gune gitti bende..oda tuttu ama kimysal oldu...bilmiyorum saizenin etkiside oldumu..inan..insallah sana sifa olur..

Canim bilmiyorum saizeninde etkisi oldumu...ama soyle aoyliyim saizen3 baslamadan..yani diger ignelerede baslamadan once4-5 tane yumurta gorunuyodu..igneleri kullandiktan sonra..sadece 3 yumurtam olustu..ve toplandi..ve 2 si dollendi..sadece 1 i 5. Gune gitti bende..oda tuttu ama kimysal oldu...bilmiyorum saizenin etkiside oldumu..inan..insallah sana sifa olur..
Amin🙏 Bu 4. Ve son denemem diyebilirim. Maddi manevi yorulduk. Umarım bunda olur, olmazsa en azından hazirana kadar bu konuyu kapatacağız. Haziranda bi bakacağız duruma göre zaten muhtemelen hiç kalmayacak o zamana. Bu aydan sonrası tevekkül. İnşallah işe yarar

Amin🙏 Bu 4. Ve son denemem diyebilirim. Maddi manevi yorulduk. Umarım bunda olur, olmazsa en azından hazirana kadar bu konuyu kapatacağız. Haziranda bi bakacağız duruma göre zaten muhtemelen hiç kalmayacak o zamana. Bu aydan sonrası tevekkül. İnşallah işe yarar
Kullandinmi saizeni acaba ben kullaniyorum 20 gundur saizen

Kullandım ama benim amh değerim çok çok düşük olduğu için zaten umut yoktu ne yazık ki işe yaramadı. Umarım sende işe yaramıştır.
Peki ben tedavi oncesi kullaniyorum siz nasil kullandiniz igne bittikten sonra tupbebek tedavisi olucam yani

Doktorunuz Bülent hoca mı tekrar tedavi düşünüyor musunuz? Ben de düşük yaptım tedaviye tekrar başlayacağım büyüme hormonu verecek büyük ihtimalle

X