Canim kutusunun icinde zaten minnacik plastik bir kasigi var..sabah ac karnina..1 kasik tuketiyorum.zaten daha fazla icemiyormussun sanirim.alerji yapabiliyomus..fazlasi zarar..bugun 3. Gunum baslayali..bugun esimede icirdimm ..bende dusunuyorum..esime icirmeyi..Günde ne kadar tüketiyorsun canım bende alacağım hem kendim hem eşim için.
Amh artan bir deger degil. Alinan kanin oda sicakliginda beklemis olmasi calisma kosullari da cikan skoru etkiliyor. Bir de oncesinde d vitamini aldiysaniz o da hafif bir yukseklik yapabiliyor diye biliyorum.Kızlar 7 ay önce 0,16 olan amh 0,90 çıktı. Bu süreçte ekstra yaptığım çok bişey de yok. Sadece diyet ve paketli gıdaları tüketmemeye çalıştım. Sizce bu şekilde artması normal mi?
Tamam canım sağolCanim kutusunun icinde zaten minnacik plastik bir kasigi var..sabah ac karnina..1 kasik tuketiyorum.zaten daha fazla icemiyormussun sanirim.alerji yapabiliyomus..fazlasi zarar..bugun 3. Gunum baslayali..bugun esimede icirdimm ..bende dusunuyorum..esime icirmeyi..
Merhaba, kuru incir mi koyuyosunuzAnladim canim ben 1 gun felan bekletiyorum..inciri aldikca yerine koyuyorumm..insallahh bebis olur bizlere..
Evet canim..kurusundan koyuyorum..yaz mevsimindeyiz.suanda..tazesinden de yiyorum bu aralar..kurunun yaninda..Merhaba, kuru incir mi koyuyosunuz
Canim bende ilk defa duydumm..ama her ay yumurta sayisi degisebiliyo...onu biliyorum mesela..bu ay az cikip diger ay fazla cikabiliyoo..doktorunuzda demistir zatrn bunu sizeAmh sı normalken düşük sayıda yumurtası gelişen var mı? Benim başıma böle bişey geldi napcam bilmyrm
Galiba stres yaptım eşimi iyi beslycem die kendimi unuttmCanim bende ilk defa duydumm..ama her ay yumurta sayisi degisebiliyo...onu biliyorum mesela..bu ay az cikip diger ay fazla cikabiliyoo..doktorunuzda demistir zatrn bunu size
Daha once kullanmismiydiniz..doktora gidin yinede..tahlil yaptirin..ona gore doktorunuz uygun gorurse kullanin..kuzum..sizi cok iyi anliyorum..en kotu aile hekiminize gidin..Promen ve women kafadan alıp kullansam sıkıntı olur mu ki ya. Bıktım doktora gitmekten de artık.
Gidem bir de tahlil yaptırayım tekrar. Hormon tedavisi görüyorum zaten insan çare arıyor işte. Teşekkürler canım .Daha once kullanmismiydiniz..doktora gidin yinede..tahlil yaptirin..ona gore doktorunuz uygun gorurse kullanin..kuzum..sizi cok iyi anliyorum..en kotu aile hekiminize gidin..
Biesteronmu kullaniyosunuz..yaninda vitamin vermedimi sizee...Gidem bir de tahlil yaptırayım tekrar. Hormon tedavisi görüyorum zaten insan çare arıyor işte. Teşekkürler canım .
Yok canım ben prolaktin düşürmek için ilaç kullanıyorum. Endokrinoloji bölümünde. Kadın doğuma da bu cars. Gideceğim rahim filmi istiycem bakalımBiesteronmu kullaniyosunuz..yaninda vitamin vermedimi sizee...
İmprly kullanırken kasık ağrın oldu mu hiçHosgeldin canimm..sende bendenmissinn..beklemek cok zorr..o zman sende eylul gibi felan yapcan..peki doktorunmu verdi bu ilaclari..ben doktorumu aradim..tedaviden sonra..mesela burdan bi arakdas imprly i onermisti bana..onu kullanabilirmiyim dedim ek olarak.doktoruma.onermiyorum dedi cunki imprly tarim bakanligi onayliymis..bana verdigi quenzimq10 du..guenzimq10 saglik bakanligi onayliymis..o yuzden ben baska vitamin kullanmicam..bazi ilaclarin erken menopoz vs gibi yan etkileri zararlari olabiliyomus..sogan kurunu bende dusunuyorum..cunki bende enfeksiyonda oluyo..ama ilaclarla es zmanli uygulamak zararli olurmu bilemedim..internette cok arastirdimi zarari olurmu diye ama bunkonuyla ilgili bi bilgi bilamadim..
Bu doktor kimse. Sözü tarihe kazınmalı. Teknoloji çağında adamlar telefonu elinden düşürmüyor. Kadına ihtiyaç azaldı. Ah ahhh.Canim zaten doktorun dedigi su..insanlar birlikte olmuyolarki diyoo..ellerde telefon diyo..teknoloji cagindayiz diyo..iletiisimsilkk var diyo..eakiden diyo annelerimiz ananelerimiz zamaninda diyoo..teknoloji bukadar ileri olmadihi icin insanlarda ne yapsin ..evde bol bol birlikte olma sayisi fazlaydi diyoo..simdiki gelen hastalarda hop hemen tup bebek asilama yoluna gidiyolar diyo..hayir diyo once iliski sayisini artiracaksiniz bikere diyo..amh 0.01 olupta dogal yolla hamile kalan hastalari varmis..
Aynen artik ole bi cagdayizki ...hayatimiz degisti..teknoloji cagindayiz evet ama bi taraftan goturuleride inanilmaz fazla.bikere insanlar cok mutsuz...Bu doktor kimse. Sözü tarihe kazınmalı. Teknoloji çağında adamlar telefonu elinden düşürmüyor. Kadına ihtiyaç azaldı. Ah ahhh.
Benim öyle oldu. Amh 2.1Amh sı normalken düşük sayıda yumurtası gelişen var mı? Benim başıma böle bişey geldi napcam bilmyrm
Benim 3,5 iken 3 tane olgunlaştı sebebini anlayamadımBenim öyle oldu. Amh 2.1
7 yumurta toplandı.
Ciddi misiniz. Bu aralar bahçeciyi düşünüyordum. Doktorunuz kimdihikaye ni okuyunca inan o duyguları yaşadım.. benim de ilk transferim beylikdüzü medical park da oldu.. negatif... aylarca yumurta yok görülmedi... sonra 1 aşılama negatif... ardından bahçeci serüveni reklamlara kapıldım... ama aylarca ilaç ilaç... tek yumurta. ve malesef ilk kez kisti orda yaşadım boş yumurtayı orda gördüm... döllenme olmayan yumurtayı orda gördüm... LH yüksekliğini orda gördüm.. adet düzensizliğini orda yaşadım.. nefret ettim.. o videolar hepsi yalan... oraya 20 yada 30 yaşında olanlar amh iyi olanlar gitsin... helal etmiyorum hakkımı...
Cikolata kisti falan mi var acaba. Cikolata kistinde amh yuksek gibi gorunuyorBenim 3,5 iken 3 tane olgunlaştı sebebini anlayamadım