Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Günde ne kadar tüketiyorsun canım bende alacağım hem kendim hem eşim için.
Canim kutusunun icinde zaten minnacik plastik bir kasigi var..sabah ac karnina..1 kasik tuketiyorum.zaten daha fazla icemiyormussun sanirim.alerji yapabiliyomus..fazlasi zarar..bugun 3. Gunum baslayali..bugun esimede icirdimm ..bende dusunuyorum..esime icirmeyi..

Kızlar 7 ay önce 0,16 olan amh 0,90 çıktı. Bu süreçte ekstra yaptığım çok bişey de yok. Sadece diyet ve paketli gıdaları tüketmemeye çalıştım. Sizce bu şekilde artması normal mi?
Amh artan bir deger degil. Alinan kanin oda sicakliginda beklemis olmasi calisma kosullari da cikan skoru etkiliyor. Bir de oncesinde d vitamini aldiysaniz o da hafif bir yukseklik yapabiliyor diye biliyorum.

Amh sı normalken düşük sayıda yumurtası gelişen var mı? Benim başıma böle bişey geldi napcam bilmyrm

Amh sı normalken düşük sayıda yumurtası gelişen var mı? Benim başıma böle bişey geldi napcam bilmyrm
Canim bende ilk defa duydumm..ama her ay yumurta sayisi degisebiliyo...onu biliyorum mesela..bu ay az cikip diger ay fazla cikabiliyoo..doktorunuzda demistir zatrn bunu size

Canim bende ilk defa duydumm..ama her ay yumurta sayisi degisebiliyo...onu biliyorum mesela..bu ay az cikip diger ay fazla cikabiliyoo..doktorunuzda demistir zatrn bunu size
Galiba stres yaptım eşimi iyi beslycem die kendimi unuttm inş kaliteli çıkarlar. Evet üzülme kaliteli 1 tane olsun bizim için önemli olan sayı değil dedi

Promen ve women kafadan alıp kullansam sıkıntı olur mu ki ya. Bıktım doktora gitmekten de artık.

Promen ve women kafadan alıp kullansam sıkıntı olur mu ki ya. Bıktım doktora gitmekten de artık.
Daha once kullanmismiydiniz..doktora gidin yinede..tahlil yaptirin..ona gore doktorunuz uygun gorurse kullanin..kuzum..sizi cok iyi anliyorum..en kotu aile hekiminize gidin..

Daha once kullanmismiydiniz..doktora gidin yinede..tahlil yaptirin..ona gore doktorunuz uygun gorurse kullanin..kuzum..sizi cok iyi anliyorum..en kotu aile hekiminize gidin..
Gidem bir de tahlil yaptırayım tekrar. Hormon tedavisi görüyorum zaten insan çare arıyor işte. Teşekkürler canım .

Biesteronmu kullaniyosunuz..yaninda vitamin vermedimi sizee...
Yok canım ben prolaktin düşürmek için ilaç kullanıyorum. Endokrinoloji bölümünde. Kadın doğuma da bu cars. Gideceğim rahim filmi istiycem bakalım

İmprly kullanırken kasık ağrın oldu mu hiç

Bu doktor kimse. Sözü tarihe kazınmalı. Teknoloji çağında adamlar telefonu elinden düşürmüyor. Kadına ihtiyaç azaldı. Ah ahhh.

Bu doktor kimse. Sözü tarihe kazınmalı. Teknoloji çağında adamlar telefonu elinden düşürmüyor. Kadına ihtiyaç azaldı. Ah ahhh.
Aynen artik ole bi cagdayizki ...hayatimiz degisti..teknoloji cagindayiz evet ama bi taraftan goturuleride inanilmaz fazla.bikere insanlar cok mutsuz...

Ciddi misiniz. Bu aralar bahçeciyi düşünüyordum. Doktorunuz kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…