- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
güvenç karlıkaya ilk doktorumdu ama çok tecrübeli bir doktor kendisi.. ikinci doktor mehmet hoca... benim anlatmak istediğim reklamdaki gibi değiller... kişiye özel tedavisi yok... yaşınız genç ise gidin.... 40 üzeri iseniz ve helede rezerviniz yoksa.. yazık vücudunuza paranıza.. beni erken menapoza soktuCiddi misiniz. Bu aralar bahçeciyi düşünüyordum. Doktorunuz kimdi
güvenç karlıkaya ilk doktorumdu ama çok tecrübeli bir doktor kendisi.. ikinci doktor mehmet hoca... benim anlatmak istediğim reklamdaki gibi değiller... kişiye özel tedavisi yok... yaşınız genç ise gidin.... 40 üzeri iseniz ve helede rezerviniz yoksa.. yazık vücudunuza paranıza.. beni erken menapoza soktu
Tabikide olabiliyo canim boke seyler..ama alisiyosun..zamanla..benim igne fobim vardi..mesela..ama oyle boyle degil..bu tup bebek tesavileri benim sinavim oldu resmen..goz acip kapayincaya kadar geciyo surec ..ne kadarda gecmiycek gibi gozuksede..insallah guzel haberlerini alicaz...Kızlar perşembe günü yumurta toplama olacak tahmini14 tane gonalf f ve menapur yapıyorum onlarla iğne batması gibi oluyor çok rahatsız edici daha sonra çatlamayı önleyici cetrotide yapılıyor onla azalıyor sizde oldumu çok rahatsız hissediyorum canım hiç birsey yapmak istemiyor
Amh sonucunuz güzel aslında. Ama doktor öyle demişse yaptırın bencede. Nerede yaptıracaksınızmerhaba arkadaşlar; benımde her ıkı tarafta çikolata kistim var ve sol tüpüm kapalı. 6 aydır denememıze ragmen hamıle kalamadım. amh testı yaptırdım 2.78 cıktı. doktorum bır an önce tüp bebek yaptırmamı tavsiye etti.önumuzde kı ay ınssal gidiyorum
Amh sonucunuz güzel aslında. Ama doktor öyle demişse yaptırın bencede. Nerede yaptıracaksınız
Tüp bebek yaparken embriyo genetik yapıldımı peki. Pgt mi ne diyorlarmış bende bilmiyordum dasağolasın
evet genetiğe falan da gittik pıhtılaşma vardı biraz bir de inversiyon ancak gen dr ikiside düşük sebebi değil demişti
3.de kan sulandırıcı iğne ilaç herşeyi kullanmama rağmen yine aynı olmuştu
ne kullandınız acaba ?Merhaba kizlar..bu topigi acarken aslinda hicte umudum yoktu..yani sayi ve kaliteye yonelik biseyler yapilabilecegine..uzun zmandir yazmiyodum ama..buraya yazmak istedimmm..bicok uyguladigim seyi buraya yazdim zaten..bugun 3. Tedavime basladik..aslinda bi onceki adetle basliyacaktik fakat.doktorum covid oldugu icin baslayamamistik..ozetle soyle anlatmak istiyorum..daha onceki en fazla 2 olan yumurta sayim suan 4-5 lere cikti..geriden gelebilecek yumurtalarinda olabilecegi soylendi...ve ignelere bugun aksam basliyacagim.sukurler olsun dedim Allahim..sana..bu bile benim icin bir mucizeydi..simdi 1 hafta sonra daha net belli olucak hersey..insallah hepsi kaliteli bir sekilde gelisir..buyur.. benim icin dua edin lutfen..kizlar...
Canim haziran 15 ten itibaren dhea kuenzimq10 ve astalife balik yagi kullandim..4 aydir..bunlarin yani sira..once stamina marka arisutu bal polen karisimi aldim..aonra o bitti beo marka arisutu bal polen karisimi kullandim..beoda bitince..ondan sonra 2 kutuya yakinda egricayirin saf ari sutu nu kullandim..zeytinyaginda bekletilmis kuru incir kullandim donem donem..ve aklima gelmeyenlerde vardir..4 ay icinde..inofolic toz olanindan 2 kutu kullandim..bunu doktorum soylemedi ama..vs..ne kullandınız acaba ?
Yaaaa ne tatlı bir mesaj olmuş bu hadi inşallahMerhaba kizlar..bu topigi acarken aslinda hicte umudum yoktu..yani sayi ve kaliteye yonelik biseyler yapilabilecegine..uzun zmandir yazmiyodum ama..buraya yazmak istedimmm..bicok uyguladigim seyi buraya yazdim zaten..bugun 3. Tedavime basladik..aslinda bi onceki adetle basliyacaktik fakat.doktorum covid oldugu icin baslayamamistik..ozetle soyle anlatmak istiyorum..daha onceki en fazla 2 olan yumurta sayim suan 4-5 lere cikti..geriden gelebilecek yumurtalarinda olabilecegi soylendi...ve ignelere bugun aksam basliyacagim.sukurler olsun dedim Allahim..sana..bu bile benim icin bir mucizeydi..simdi 1 hafta sonra daha net belli olucak hersey..insallah hepsi kaliteli bir sekilde gelisir..buyur.. benim icin dua edin lutfen..kizlar...
takviyeler gerçekten etkili . Bende prowomen , teatrio kullandım , endovita kullandım. Şimdi maxıjuno ve teatrio kullanıyorum harici supradyn coenzim alıyorum, yağda incir , kefir , buğday ruşeymi , bal tarçın ceviz çörekotu karışımı yiyorumCanim haziran 15 ten itibaren dhea kuenzimq10 ve astalife balik yagi kullandim..4 aydir..bunlarin yani sira..once stamina marka arisutu bal polen karisimi aldim..aonra o bitti beo marka arisutu bal polen karisimi kullandim..beoda bitince..ondan sonra 2 kutuya yakinda egricayirin saf ari sutu nu kullandim..zeytinyaginda bekletilmis kuru incir kullandim donem donem..ve aklima gelmeyenlerde vardir..4 ay icinde..inofolic toz olanindan 2 kutu kullandim..bunu doktorum soylemedi ama..vs..
biliyor musun geçen gün aklımdan geçtin, uzun zamandır topikte yazışmadık napıyor acab diye :) inşallah sonucunda hayırlı olur canım, çok sevindimMerhaba kizlar..bu topigi acarken aslinda hicte umudum yoktu..yani sayi ve kaliteye yonelik biseyler yapilabilecegine..uzun zmandir yazmiyodum ama..buraya yazmak istedimmm..bicok uyguladigim seyi buraya yazdim zaten..bugun 3. Tedavime basladik..aslinda bi onceki adetle basliyacaktik fakat.doktorum covid oldugu icin baslayamamistik..ozetle soyle anlatmak istiyorum..daha onceki en fazla 2 olan yumurta sayim suan 4-5 lere cikti..geriden gelebilecek yumurtalarinda olabilecegi soylendi...ve ignelere bugun aksam basliyacagim.sukurler olsun dedim Allahim..sana..bu bile benim icin bir mucizeydi..simdi 1 hafta sonra daha net belli olucak hersey..insallah hepsi kaliteli bir sekilde gelisir..buyur.. benim icin dua edin lutfen..kizlar...
Super canim..ilaclari peki doktorunmu onerdi..buarada sadece amh dusuklugu varsa..sık sık birliktelik denemelisin..doktorum bugun 1 ay daha dene istersen dedi cunki bana..sen dogal yolla kalabilirsin dedi..takviyeler gerçekten etkili . Bende prowomen , teatrio kullandım , endovita kullandım. Şimdi maxıjuno ve teatrio kullanıyorum harici supradyn coenzim alıyorum, yağda incir , kefir , buğday ruşeymi , bal tarçın ceviz çörekotu karışımı yiyorum
Aminn canim..insallahhh kuzum.Yaaaa ne tatlı bir mesaj olmuş bu hadi inşallahbu sefer bebeğinle cik bu tedaviden
aynen canım amh düşük çikolata kistim var . doktorum prowomen ve teatrio önerdi ben şimdi maxıjunoya geçtim değerleri daha iyi çünkü. ben artık tüpe başladım ya , vitamin kullanırken kimyasalım oldu , doğal gebelik içinde bekledim ama nasip... bugün yumurtaların gelişmelerine bakacak bakalım , merional ve gonalf kullanmıştımSuper canim..ilaclari peki doktorunmu onerdi..buarada sadece amh dusuklugu varsa..sık sık birliktelik denemelisin..doktorum bugun 1 ay daha dene istersen dedi cunki bana..sen dogal yolla kalabilirsin dedi..
Tesekkur ediyorum kuzusummm...insallah..ilaclara cevap verir bu olusan yumurtalar..daha once 2 yumurtanin 1 i toplaniyodu hep suan 4-5 tane var dilerim en az hepside toplanacak kadar buyuk ve kaliteli olurlar...sen ne yaptin canim..biliyor musun geçen gün aklımdan geçtin, uzun zamandır topikte yazışmadık napıyor acab diye :) inşallah sonucunda hayırlı olur canım, çok sevindim
beklemedeyim kuzum, döllenme olmadı ya şimdi de korkuyorum..Tesekkur ediyorum kuzusummm...insallah..ilaclara cevap verir bu olusan yumurtalar..daha once 2 yumurtanin 1 i toplaniyodu hep suan 4-5 tane var dilerim en az hepside toplanacak kadar buyuk ve kaliteli olurlar...sen ne yaptin canim..cok oldu evet.kuzum..