merhaba daha once hıc cocugunuz oldu mu peki ve amh degerınız dusuk demıssınız kac cıktı acaba yanı aslında adetın 2. gunu yapılan muayenede folıkul sayısı amhdan daha onemlı dıyor doktorlarArkadaşlar herkese merhaba, benim de amh değerim çok düşük çıktı. Erken menapoz sıkıntısı ile karşı karşıyayım. Çocuk istiyorum ancak değerlerim düşük olduğu için normal yolla hamile kalma olasılığım %1-%3 arasıymış. Muhtemelen bilginiz vardır Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünün faydasını gören çok kişi varmış. Adetimi bekliyorum, sonra soğan kürünü deneyeceğim. İncir kürünü ise erken menapoz riski olanlar kullanmasın diyorlar. Aranızda soğan kürü kullanan var mı?
umarım bır mucıze olur ve evladınıza bır kardes daha gelırEvet bir çocuğum var, 2 yaşında. İlkine kolay hamile kalmıştım ama bu sefer olmayacağını söyledi doktor, çok çok düşük ihtimal dedi. Hatta bir doktor da tüp bebek denesen bile tutmaz dedi. Amh 0,194 çıktı. FSH da yaptırdım o da 14,57 çıktı.
Canim 2. Transferimde konusmusutuk seninle umit olmustun bana 3. Gun embriyosuydu benimkisi..ben inciri zeytinyaginda bekletip yedim..ilk dogal yollla denemitim..2. Negatifimden sonra..etkili olmadi..bu ay dun itibariyle tekrar basladim inciree kuzum..zeytinyaginda bekletilmis incirden 1 tane yiyorum..3. Denemem eylulde olcak..dhea balik yagi ve kuenzimq10 iciyorum 2 aydir..3 ay kullanmmai soyledi doktorum..o yuzden eylulu bekliyorum suan..arisutunude aldim..ama..en kotu..bagisiklik sisitemime iyi gelir diye dusundum..kuzum..darisi insallahh basimizaa.....Başladığım tüp bebek merkezinde ilk tedavim toplamda ise 2.tedavimdi 1 embiyo donduruldu 1 ay ara verip 2 regl de tekrar tedaviye başlayacaktım. Regl oldum 3.günü 1 lt içme suyuna yaklaşık 12 13 ad inciri yıkayıp 2 ye 3 bölerek ağzı kapalı bor şekilde 25 dk Kaynattık. Sabah ac karnına 1 bardak ıctim kalanını da akşam ıctim haşlanmış incirlerden de bor kaç tane eşimle yedik.Genelde eşim sabah namazına kalkınca o yapıyordu bende uyanır uyanmaz 1 bardak ılık içip işe gidiyordum kahvaltımı yaklaşık 1.5 saat sonra yapmış oluyordum canım.Saracoglunun sitesinde tarif var ama onda çok fazla incir kullanılıyor diye ben bu tarifi yaptım. 25 gün ıctim reglin 3.günü başlamıştım zaten reglin 2.günü tedaviye gittigimde 8 9 folikül görünüyordu doktorlar bile şok oldu ama onlar hormon iğnelerine bağladılar aslında değildi çok şükür ki 3.tedavimde mucizem beni buldu .
Canim eger esinde sorun yoksa .ve sendede sadece amh dusuklugu sorunu varsa..dogal yolla gebe kalmaya engel degilll..benim doktorum..dogal yolla hamile kalabilirsin dedi..yaklasik 1.5 aydir deniyorumm kismet olmadi ama.bunu bir arastir..olurmuu..iliski sıkligini artirabilirsin...sogan kurunu ben 4 gun denedim..fakat miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu saracoglunun sayfasinda 4. Gunu farkettimm..hemen biraktim..bendede miyom vardi ama hamileleige engel bi durum olacak kadar buyuk degildi ama ben yinede biraktimm..Arkadaşlar herkese merhaba, benim de amh değerim çok düşük çıktı. Erken menapoz sıkıntısı ile karşı karşıyayım. Çocuk istiyorum ancak değerlerim düşük olduğu için normal yolla hamile kalma olasılığım %1-%3 arasıymış. Muhtemelen bilginiz vardır Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünün faydasını gören çok kişi varmış. Adetimi bekliyorum, sonra soğan kürünü deneyeceğim. İncir kürünü ise erken menapoz riski olanlar kullanmasın diyorlar. Aranızda soğan kürü kullanan var mı?
Aynen canim..amhi 0.01 le hamile kalan hastalari olmus benim doktorumun dogal yollarlaa...doktorumda dedi..amh dusuklugunde hemen tup bebek asilamaya yonlendiriliyo insnalar dedi..cok gereksiz dedi.amh dusuklugu dogal yolla hamile kalmaya engel bir durum degil dedi..sık sık birliktelik dedi...bizede..İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim. Aslında aklıma gelen bir şey var. Amh i düşük olanlar da üzülmesin lütfen. Muhtemelen benim Amh ım 2 yıl önce de düşüktü. Ve düşük ihtimalle hamile kaldım. Artık kardeş için Allah ım dan hayırlısını diliyorum. Kardeşi olmasını çok isterim. Direk de doktorların tüp bebeğe yönlendirmesi bana ticari geliyor. Biraz doğal yöntemlerle denemek istiyorum. Sonrasında çok beklemeden doktorun yönlendirmesi ile hareket edeceğim. Fazla da geç kalmamam lazım, artık zamanın daralmış anlaşılan:) İnşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olur.
Canim eger esinde sorun yoksa .ve sendede sadece amh dusuklugu sorunu varsa..dogal yolla gebe kalmaya engel degilll..benim doktorum..dogal yolla hamile kalabilirsin dedi..yaklasik 1.5 aydir deniyorumm kismet olmadi ama.bunu bir arastir..olurmuu..iliski sıkligini artirabilirsin...sogan kurunu ben 4 gun denedim..fakat miyomu olanlar kullanmasin yaziyodu saracoglunun sayfasinda 4. Gunu farkettimm..hemen biraktim..bendede miyom vardi ama hamileleige engel bi durum olacak kadar buyuk degildi ama ben yinede biraktimm..
Inşallah hayırla sonuçlanır canım bir donem zeytinyağında bekleyip bende yemiştim o da yumurta Kalitesini artırıyor. Amh degeri 0.34 dü doktorlar hep bana zor uğraşacağız diyordu ama incir kürü yapmasaydim eminim 1 embriyo ancak olurdu .4.tedavime başlamaya gittim tekrar havuz uygulaması yapılıyordu bana topla dondur doktorum izin vermedi elimizde 4 embriyomuz var tutmazsa yine başlarız demişti maddi manevi zor süreç ameliyatını yapip transfer yapalim dediler öyle de yaptım çok şükür canım Allah isteyen kimse yi çok arattirmasin ben çok zor günler yaşadım inş kucağıma da almak nasip olurCanim 2. Transferimde konusmusutuk seninle umit olmustun bana 3. Gun embriyosuydu benimkisi..ben inciri zeytinyaginda bekletip yedim..ilk dogal yollla denemitim..2. Negatifimden sonra..etkili olmadi..bu ay dun itibariyle tekrar basladim inciree kuzum..zeytinyaginda bekletilmis incirden 1 tane yiyorum..3. Denemem eylulde olcak..dhea balik yagi ve kuenzimq10 iciyorum 2 aydir..3 ay kullanmmai soyledi doktorum..o yuzden eylulu bekliyorum suan..arisutunude aldim..ama..en kotu..bagisiklik sisitemime iyi gelir diye dusundum..kuzum..darisi insallahh basimizaa.....
Kuzum ben 39 yasindayimm..en son olcturdugumde fsh imda 29 du.amh 0.38 idi.bana bu halde doktorumm..sen dogal yolla kalabilirsin dedi..ve iliski sayimizi az buldu..siz dedi iliski yasamiyosunuzki dedi..cocuk olsun..bu arada bizim ayda 2.3 tu en fazla iliski sayisi..bende hemen hemen ayni durumdayim..insanlar dedi hemen dedi tup bebege asilamaya yoneliyolar dedi.yada yonlendiriliyolar dedi..aslinda tamamen ticari.amh dusuklugu kisirlik goatergeai degildir dedi..dogal yollada dedi hamile kalinabilir dedi..İn
İnşallah.. ne kadar olumlu konuşmussun teşekkür ederim. İçimi rahatlattın.
Senin de amh ın düşük müydü bu arada? Gittiğim bir doktor o kadar olumsuz konuştu ki, artık erken menapoz tedavisini falan araştırmaya başladım, baya problemleri de oluyormuş vücuda, yaşım da 35, hiç istemiyorum menapoza girmek
İki- üç günde bir ilişkiye girin, aksi halde sprem kalitesi de düşer dedi. Eşimde de sıkıntı yok şükür. Bir süre denemek istiyorum ben de doğal yollarla.
Canimm inan bende benim gibi olan larda cok zor sureclerden geciyor..o yuzden ne yasadigini tahmin edebiliyorumm..insallah bizde senin gibi guzel haberler alicaz ..inaniyorum buna..inanmak bile okadar guzelki..cok tesekkur ederim tatlimm..aminnn..insallah..hepimizee saglikli bebisler nasip eder allahimm..Inşallah hayırla sonuçlanır canım bir donem zeytinyağında bekleyip bende yemiştim o da yumurta Kalitesini artırıyor. Amh degeri 0.34 dü doktorlar hep bana zor uğraşacağız diyordu ama incir kürü yapmasaydim eminim 1 embriyo ancak olurdu .4.tedavime başlamaya gittim tekrar havuz uygulaması yapılıyordu bana topla dondur doktorum izin vermedi elimizde 4 embriyomuz var tutmazsa yine başlarız demişti maddi manevi zor süreç ameliyatını yapip transfer yapalim dediler öyle de yaptım çok şükür canım Allah isteyen kimse yi çok arattirmasin ben çok zor günler yaşadım inş kucağıma da almak nasip olur
Kuzum ben 39 yasindayimm..en son olcturdugumde fsh imda 29 du.amh 0.38 idi.bana bu halde doktorumm..sen dogal yolla kalabilirsin dedi..ve iliski sayimizi az buldu..siz dedi iliski yasamiyosunuzki dedi..cocuk olsun..bu arada bizim ayda 2.3 tu en fazla iliski sayisi..bende hemen hemen ayni durumdayim..insanlar dedi hemen dedi tup bebege asilamaya yoneliyolar dedi.yada yonlendiriliyolar dedi..aslinda tamamen ticari.amh dusuklugu kisirlik goatergeai degildir dedi..dogal yollada dedi hamile kalinabilir dedi..
[/QUOT
Çook teşekkür ederim, inşallah Allah ım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eylesin. İsteyen herkesi sevindirsin inşallah.
Merhaba canim..arisutunun yan etkilerinide arastir olurmu..ben aldimm ama..ari urunlerine..alerjisi olanlar kullanmamliymis..benim bildigim kadariyla yok.alerjim..fifi icin ben 2 adet donemi gecirdim..ama kismet olmadi..suan 3. Donemdeyim bakalim..ama sunu anladim..cok takmamak lazim..2 adet donemindede..sanki transfer olmus gibi idrar testleri felan yaptim..hayal kirikligi oluyo biraz..hic takilma olurmuu adet donemini bekle..bu sefer ben artik ole yapcam..
Git kuzum ya..tatil iyidir..kafa dagitiyo..hele aile ile olani daha guzel oluyo..ben bayadir gorusemiyodum ailemle..yeni dondum..cok iyi geldi..aile candir..Evet cnm haklısın. Bızde tatıldeydık baya iyi geldi. Hatta yumurtlama donemıne denk geldim. Ama sımdı hemen test yapıp moralimi bozmak da istemiyorum. Normalde eylule transfer olucaktı. Simdide ameliyat cıktı. Hepden kafam karıstı. Yarın tekrar tatile cıkıyoruz kendi ailem esımın ailesi bu kafayla bu sefer gitmek istemiyorum. cevremde herkes patır patır doguruyormasallah
kendiliğinden mı hamile kaldın canmAllah razı olsun.. Amh düşük rezervi azdı kalitesiz yumurta.. Her tedavi sonucu yumurtam boş çıkınca çok ağlardım çok.. Ben hep yıkılsamda yoluma devam ettim.. Doktorumun verdiği ilaçları kullandım artı bişey kullanmadım.. Hep sorardım internette şu vitamin yazıyor şu bitkisel şeyler var diye önermiyordu bende söylediğinin dışına çıkmadım.. Bu yol çok zor canı gönülden Allah herkese nasip etsin inşallah.Hep duamdır herzaman..
Arkadaşlar herkese merhaba, benim de amh değerim çok düşük çıktı. Erken menapoz sıkıntısı ile karşı karşıyayım. Çocuk istiyorum ancak değerlerim düşük olduğu için normal yolla hamile kalma olasılığım %1-%3 arasıymış. Muhtemelen bilginiz vardır Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünün faydasını gören çok kişi varmış. Adetimi bekliyorum, sonra soğan kürünü deneyeceğim. İncir kürünü ise erken menapoz riski olanlar kullanmasın diyorlar. Aranızda soğan kürü kullanan var mı?
Hayır canım tüp bebekkendiliğinden mı hamile kaldın canm
Benim tek sıkıntım polikistik. Yani lh fsh dan yüksek fsh 6 lh 9. Acaba nasıl lh düşürebilirim hiç çocuğum olmayacak psikolojisine giriyorum artık tek sıkıntı bu olmasına rağmen 19 aydır normal yolla gebe kalamadım. Bu kadar mı etkiler yaTabıkı cnm sana sonucu gonderıyorum..
Cnm ben yaptım sogan kurunu ardından saracoglundan gebelık setı aldım. faydasını sole gordum fsh lh estradıol degerlerımı baya dusurdu. Amh cok dusuktu doktor 1 2 yumurta zor toplarız dedı 4 yumurtam toplandı 3.dollendı 2 si 5.gun emrıyosu oldu.
Günde ne kadar tüketiyorsun canım bende alacağım hem kendim hem eşim için.Kizlar egricayirin kendi yerine gittim dun mersinde ve saf arisutu aldim..daha onceki kullandiklarimda yuzde3 yuzde6 arisutu oluyodu.marketten almistim.ama suan aldigim yuzde 100 arisutu iceriyor..eylulde transfer..insallah ise yarar..arisutunu normalde kralice arilar tuketiyomuss..isci arilar..4-5 hafta yasarken..kralice arilar ari sutunu tukettigi icin..6-7 sene yasiyolarmiscocuk icin bile olmasada biz kralicelere layik bi urun ....