Aslında amh çok düşük olup hamile kalanlar da var. Ben o kişilerden olamam maalesef. Benm her iki tüpüm de kapalı. O yüzden denemeye devam edinSukur kuzum ya..okadar iyi anliyorumki seni..inan gecen yaz olcturdum amhimi..0.38 di ..simdi yaptirmaya korkuyorum..tekrar..
Allahim darısı başımaAmin tesekkur ederim aslinda ilk amh testimde sonucum.0 38 di tedaviye baslayamamistik.O zaman yumurtam oluyordu 2ile 4 arasi degisiyordu hatta gayette guzel olgunlasip büyüyorlardı bekledik kendiliginden kalamadim.0.38 amhin uzerinden yaklasik 1.5 yil gecti.Tekrar olcum yaptirmadik ama demekki sifira kadar inmis olmaliki hic folikul bulunamadi folikul olmadigi icin tedaviye hemen baslayamadik oncelikle prp yapildi prpden sonra iki adet donemi bekledim 2.adetimi olunca muayne oldum ve 5 folikul bulundu hemen basladik tedaviye 4 tanesi büyüdü yumurta toplama isleminde de 1 tanesi bos cikti toplam 3 yumurta toplandi.iki tanesi dollendi.Iki tane dollenmis yumurtadan bir tanesi 2.gun sonuna kadar gidebildi malesef ve sadece tek embriyom kalmisti Bir tane 3.gun embriyosu ile transferim yapildi cok şükürki yumosum tutundu
Sağol canım.taşım büyük bir zeytin kadarmış.inş.kırılmıştır. camerada net görünmedi.ama ağrım hiç durmaksızın devam.içime çöktü iice.Canimmm cok gecmis olsunn...nasil gecti operasyonun..simdi gordum mesajini..dualarim seninle canimmminsallah basarili gecmistir..
Canim cok gecmis olsunn..allah sifa versin...kuzum..Sağol canım.taşım büyük bir zeytin kadarmış.inş.kırılmıştır. camerada net görünmedi.ama ağrım hiç durmaksızın devam.içime çöktü iice.
Amin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahim darısı başımaböyle guzel şeyler okumak görmek istiyordum.
Hayirli olsun sag salim kucaginiza almaniz dilegiyle
Çok sağol kuzucum.Canim cok gecmis olsunn..allah sifa versin...kuzum..
Canım benim hatayda ümit zeteroğlu var istersen bir araştır çok iyi bir doktor hemen cevap veriyor konuşuyor beni telefondan bile muayene etti ilaç önerdi çok güzel ilgileniyorBenimde aklimin bir kosesinde var donasyon olayi...ama bu sefer turkiyede son denicem ..hersey yolunda gidip embriyom olsursaa..ama daha denemem diye dusunuyorum..
Kuzum suan doktorum adnaanin en iyilerinden..ama arsstircam..tesekkur ederimm...Canım benim hatayda ümit zeteroğlu var istersen bir araştır çok iyi bir doktor hemen cevap veriyor konuşuyor beni telefondan bile muayene etti ilaç önerdi çok güzel ilgileniyor
Merhabalar arı sütü her şeye iyi geliyor. Kanseri bile önlüyor benim kardeşim dermatolog hep önerirKizlar egricayirin kendi yerine gittim dun mersinde ve saf arisutu aldim..daha onceki kullandiklarimda yuzde3 yuzde6 arisutu oluyodu.marketten almistim.ama suan aldigim yuzde 100 arisutu iceriyor..eylulde transfer..insallah ise yarar..arisutunu normalde kralice arilar tuketiyomuss..isci arilar..4-5 hafta yasarken..kralice arilar ari sutunu tukettigi icin..6-7 sene yasiyolarmiscocuk icin bile olmasada biz kralicelere layik bi urun ....
Evet canim..bende arastirdim..mukemmel bir urun..aldigim yerde dunya capindaa oduller almis..katalogunu inceledim..dunya ulkelerinde 1.likleri 2. Likleri var...altin gumuss madalyalari var firmanin..bundan sonra sanirim kullanirim..hep..biraz tadi aci..bugun ilk defa denedim..ama sutle karistirilip icilebiliyomus..sicak sut olmicakmis ama..Merhabalar arı sütü her şeye iyi geliyor. Kanseri bile önlüyor benim kardeşim dermatolog hep önerir
Canım migdeni bozmayacaksa kusmayacaksan bir şey karıştırma. Süt ılık bile olsa balı olumsuz etkiliyor. Onu yut sonra da limonlu su iç. Benim erkek kardeşime de kullanıyoruz.Evet canim..bende arastirdim..mukemmel bir urun..aldigim yerde dunya capindaa oduller almis..katalogunu inceledim..dunya ulkelerinde 1.likleri 2. Likleri var...altin gumuss madalyalari var firmanin..bundan sonra sanirim kullanirim..hep..biraz tadi aci..bugun ilk defa denedim..ama sutle karistirilip icilebiliyomus..sicak sut olmicakmis ama..
Canimm okadar degil hafif bole bi acimsimi diyim artik degisik bi tadi var..zaten ozel kasigi var..minnacik.cok az aliyorum..benim anlamadigim dilinizin altina koyun dediler..ama koymamla agzimda dagildi zaten..siz kardesinize nasil bi olcude veriyorsunuz..tatli kasiginin yarisi kadar bi ozel kasigi vardi ben bugun o sekilde tukettim acaba 2 kasikmi tuketsem diye dusunuyorum..suan..cok az gibi geldi bana cunki..Canım migdeni bozmayacaksa kusmayacaksan bir şey karıştırma. Süt ılık bile olsa balı olumsuz etkiliyor. Onu yut sonra da limonlu su iç. Benim erkek kardeşime de kullanıyoruz.
Merhaba canim..arisutunun yan etkilerinide arastir olurmu..ben aldimm ama..ari urunlerine..alerjisi olanlar kullanmamliymis..benim bildigim kadariyla yok.alerjim..fifi icin ben 2 adet donemi gecirdim..ama kismet olmadi..suan 3. Donemdeyim bakalim..ama sunu anladim..cok takmamak lazim..2 adet donemindede..sanki transfer olmus gibi idrar testleri felan yaptim..hayal kirikligi oluyo biraz..hic takilma olurmuu adet donemini bekle..bu sefer ben artik ole yapcam..Bende onu gordum cnm ınternetten sıparıs vercem. Aynısıdır heralde. Bu arada nası gidiyor kızlar ben yumurtlama gunlerıne denk geldim fıfı ıcın bakalım ama test yapmaya korkuyorum.
Merhaba incir kürünü nasıl uyguladınız acaba bahsedermisinizMerhaba arkadaşlar. Ilk tedaviden 1 embiyo 3.kalite tutmadi.2.tedaviden yine 1 embiyo donduruldu. 3.tedavide 8 9 folikul oluştu 4 tane toplandı 4 tanesi donduruldu. 1 tanesi transfer edildi ve çok şükür 2.transferimde tuttu.
Bu surec de 1 yıl kadar arı sütü kullandım ama bence etkili olmadı şu bilinen markadan aldık hep folikul sayım hep 1 2 değişmiyordu. D vitamini ve q10 kullandım kafama göre doktorum takviye ilaç vermiyordu değişmeyeceğini söylüyordu. Benim mucizem önce Allah sonra incir kürü kızlar prolaktim hormonuna batırıp 2.tedavime başlamadan kur yapmıştım kesinlikle o değiştirdi. Darısı sizlerin başına
Yanlış yazmışım son tedaviden 4 toplandı 3 u dondurulduMerhaba arkadaşlar. Ilk tedaviden 1 embiyo 3.kalite tutmadi.2.tedaviden yine 1 embiyo donduruldu. 3.tedavide 8 9 folikul oluştu 4 tane toplandı 4 tanesi donduruldu. 1 tanesi transfer edildi ve çok şükür 2.transferimde tuttu.
Bu surec de 1 yıl kadar arı sütü kullandım ama bence etkili olmadı şu bilinen markadan aldık hep folikul sayım hep 1 2 değişmiyordu. D vitamini ve q10 kullandım kafama göre doktorum takviye ilaç vermiyordu değişmeyeceğini söylüyordu. Benim mucizem önce Allah sonra incir kürü kızlar prolaktim hormonuna batırıp 2.tedavime başlamadan kur yapmıştım kesinlikle o değiştirdi. Darısı sizlerin başına
Başladığım tüp bebek merkezinde ilk tedavim toplamda ise 2.tedavimdi 1 embiyo donduruldu 1 ay ara verip 2 regl de tekrar tedaviye başlayacaktım. Regl oldum 3.günü 1 lt içme suyuna yaklaşık 12 13 ad inciri yıkayıp 2 ye 3 bölerek ağzı kapalı bor şekilde 25 dk Kaynattık. Sabah ac karnına 1 bardak ıctim kalanını da akşam ıctim haşlanmış incirlerden de bor kaç tane eşimle yedik.Genelde eşim sabah namazına kalkınca o yapıyordu bende uyanır uyanmaz 1 bardak ılık içip işe gidiyordum kahvaltımı yaklaşık 1.5 saat sonra yapmış oluyordum canım.Saracoglunun sitesinde tarif var ama onda çok fazla incir kullanılıyor diye ben bu tarifi yaptım. 25 gün ıctim reglin 3.günü başlamıştım zaten reglin 2.günü tedaviye gittigimde 8 9 folikül görünüyordu doktorlar bile şok oldu ama onlar hormon iğnelerine bağladılar aslında değildi çok şükür ki 3.tedavimde mucizem beni buldu .Merhaba incir kürünü nasıl uyguladınız acaba bahsedermisiniz