Canim cok uzuldum..suan bende astalife..puritans kuenzimq10 ve yine puritansin dheasini kullaniyorum..3 aylik bir tedavi verildi banada..suan 1.5 ay oldu..kullanali..doktorunuz kimdi acaba..bende kurlere cok inanmiyordum..sadece sogan kurunu bi 4 gun uyguladim..sonra zararlarininda olabilecegini okuyunca hemen biraktim..arisutu polen propolis karsiimi kullaniyorum.2 ayri markanin.Bu arada hikayemi de kısaca yazayım 32 yaşındayım, 4 yıldır evliyiz uzun protokol lucrin depot başladık, gonalf 300 10 gün kullandım. 19-20 mm 18-19 folikül sayıldı son usg'de, 22 folikül toplandı. 5 olgun yumurta çıktı 4ü döllendi. Adana acıbademde operasyonlarım oldu. 2 emriyo transfer edildi, 4 embriyo da son güne ulaştı denilmesine rağmen dondurma tavsiye edilmedi..
6+4 kalp atışı görmeye gideceğimiz gün kanamam oldu ve bir kesenin bozulduğunu gördük, diğerinde kalp atışı yok denecek durumdaydı. Korona nedeniyle klinik kapalıydı 9. haftaya kadar bir umut bekledik küretajla sonuçlandı..
Şimdi 2. tedavi için ya da beklerken muhtemel doğal gebelik için, kilo vermeye çalışıyorum astalife ve puritan's co q10 kullanıyorum. Bunun dışında sadece propolis kullanıyorum arada. Avokado, kabak çekirdeği, fındık badem vs tüketiyorum. Kürlere inanmıyorum, doktorumun hastalarından da bu işlerden çok zarar gören var.
3 ay önce küretaj oldu, hemen arkasından ilk kontrolde rahim ağzında yapışıklık olduğu görüldü, rahim filmi çekildi hiseteroskopiye gerek yokmuş, 2 adet beklememi istedi doktorum. Yarın kontrolüm var, yapışıklık açılmış mı diye bakacak. Şimdilik yeniden tedaviye başlamayı düşünmüyorum. 3 aylık takviye ve kilo verme sürecim bitmediği için.
Evet yunus beyde tedavi oldum.. Dur şemsiyemi açayım :)hadi ya biraz profilinize baktımda denizli yunus aydın da tedavi görmüşsünüz.bi kere ben de denedim orda 2 yumurtam vardı boş çıktı bıraktım.amh nız kaçtı ve adetiniz şuan hala düzenli devam ediyor mu kaçıncı denemenizde oldu soru yağmurları şemsiye mi tutsanız
bülent haydardedeoğlu diğer mesajlarınıza bakınca aynı dr a gidiyoruz gibi hissetmiştim :) ilaçların baya etkisi var sanki, son yumurtlama döneminde o kadar ağrı uyuşma oldu ki hamileyim sandım..Canim cok uzuldum..suan bende astalife..puritans kuenzimq10 ve yine puritansin dheasini kullaniyorum..3 aylik bir tedavi verildi banada..suan 1.5 ay oldu..kullanali..doktorunuz kimdi acaba..bende kurlere cok inanmiyordum..sadece sogan kurunu bi 4 gun uyguladim..sonra zararlarininda olabilecegini okuyunca hemen biraktim..arisutu polen propolis karsiimi kullaniyorum.2 ayri markanin.
aynen denizlide.çok şükür bi tane evladınız olmuş.benim 1 sene içinde 3 kürtajım var hamile kalıyorum ama gelişimleri duruyo.sonra amh aşırı düşük çıktı benimde.bir tüp denememiz oldu havuz yöntemi olcaktı bir ay başladık 2 yumurta vardı boş çıktı bıraktım tedaviyi.eylül ekime kadar kendi halime bıraktık kürler yapıyorum.7 aydır bi daha hamile kalamadım adetlerim aşırı düzensizleşti ki nomalde hiç sekmezdi.Evet yunus beyde tedavi oldum.. Dur şemsiyemi açayım :)
Amh 0, 15 di 2015 de.. Yunus beyde 2016 eylülden 2017 marta kadar tedavideydim.. Yumurta hep boş çıkıyordu dolu yumurta buluncaya kadar uğraştık.. Ve şükür 2 yumurtam donduruldu.. Histereskopiden bir ay sonra transfer oldum ve tuttu hamdolsun.. Daha öncede irenbede bir tüp bebek var kimyasalla sonuçlanan... Artı Nihat gül de bi 6 ay yine tüp bebek tedavisi ama ilerlemeye tedaviler. Ya yumurta büyümedi ya erken çatlamış dedi..
Şimdi adet oluyorum ama pek düzenli değil.. Geçen yıl doktorum yunus beye gittim o zaman yavrum emiyordu emmeyi bıraktrınca yine gel dedi.. Artık sanırım menopoza iyice yaklaştım ;( ama ben yine bebek istiyorumyani 1 yıldır oluyorum ama düzensiz.. Önceden hep düzenliydi..
Nerde oturuyorsunuz yunus beyde tedavi olmuşsunuz
Evet ayni doktora gidiyormusuz canim..bülent haydardedeoğlu diğer mesajlarınıza bakınca aynı dr a gidiyoruz gibi hissetmiştim :) ilaçların baya etkisi var sanki, son yumurtlama döneminde o kadar ağrı uyuşma oldu ki hamileyim sandım..
Geçmiş olsun canım.. Sebebi ne acaba gelişimlerinin durmasınınaynen denizlide.çok şükür bi tane evladınız olmuş.benim 1 sene içinde 3 kürtajım var hamile kalıyorum ama gelişimleri duruyo.sonra amh aşırı düşük çıktı benimde.bir tüp denememiz oldu havuz yöntemi olcaktı bir ay başladık 2 yumurta vardı boş çıktı bıraktım tedaviyi.eylül ekime kadar kendi halime bıraktık kürler yapıyorum.7 aydır bi daha hamile kalamadım adetlerim aşırı düzensizleşti ki nomalde hiç sekmezdi.
sağolasınGeçmiş olsun canım.. Sebebi ne acaba gelişimlerinin durmasının
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
Evet çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun oldu Allah herkese nasip etsin.. Ben 17 yıl sonra kucağıma aldım.. Çok çektim.. Hangi mahalledesiniz
birlikte bekleriz artık :) ben de 2. kutuya başladım yarın kontrolde sorayım bu uyuşma olayınıEvet ayni doktora gidiyormusuz canim..ilaclari kullanali 2 yumurtlama donemi gecirdim..evet ilkinde agrim oldu..yumurtalarin buyudugunu resmen hissetmistim..bu yumurtlama donemi gecelide bi 8 gun oldu..bunda okadar olmadi sanirim vucut alisiyo..
Senindemi eylulde kuzum tedavin..benim 1.5 ay oldu kullanali ilaclari..birlikte bekleriz artık :) ben de 2. kutuya başladım yarın kontrolde sorayım bu uyuşma olayını
Canimmm cok gecmis olsunn...nasil gecti operasyonun..simdi gordum mesajini..dualarim seninle canimmmSlm kızlar nslsınız.ben tatilden döndüm.ertesi günü taş ağrısıyla uyandım.3 gündür acilden dönemiyorum.birazdan taş kırma işlemi yapılacak.bana dua edin kızlar.taş çok büyükmüş kırılmazsa kapalı ameliyat dedi dr
Canim ayni merkezdemi yaptirdin ikisinide..benim arkadssimin 2 amh sonucuda farkli sehirlerde yapilmisti 2 side farkli cikti..farkli merkez oldugu icin..yoksa amh artan bi deger olmadigini biliyorum..zaman gectikce dusuyor hatta..Kızlar 7 ay önce 0,16 olan amh 0,90 çıktı. Bu süreçte ekstra yaptığım çok bişey de yok. Sadece diyet ve paketli gıdaları tüketmemeye çalıştım. Sizce bu şekilde artması normal mi?
İkisini bahçeci de aynı kurumda yaptırdım. İki sene önce 0.54 çıkmıştı. Birkaç ay sonra 0.53 e düşmüştü. Bugün de böyle çıktı. Doktorum amh değişken olduğunu söylediCanim ayni merkezdemi yaptirdin ikisinide..benim arkadssimin 2 amh sonucuda farkli sehirlerde yapilmisti 2 side farkli cikti..farkli merkez oldugu icin..yoksa amh artan bi deger olmadigini biliyorum..zaman gectikce dusuyor hatta..
Zamanı değilmiş canm beklemek gerekiyor kesinlikle mücadeleyi bırakma. Ben bir ay biley yapamazsam çok kızıyorum kendime ve pişman oluyorum uğraşsaydım belki olurdu diyorumMerhaba kizlar ..bu adetimde oldu malesef..kirmizi karti gordum..benim umudum kalmadi artik..dogal yolla..denemeyi birakiyorumm...ilaclara devam edicem sadece .eylule kadar..birde aksatmazsam ari sutu felan..anne olacagimi dusunmuyorum artik..
Eger oyle biaey varsa..0.90 olmasida muhtemel o zman canim..degiskenlik artia yonundemi azalis yonundemi ama.ne anlamda dedi kuzum..İkisini bahçeci de aynı kurumda yaptırdım. İki sene önce 0.54 çıkmıştı. Birkaç ay sonra 0.53 e düşmüştü. Bugün de böyle çıktı. Doktorum amh değişken olduğunu söyledi
0,16 dan 0.90 a yükselmiş. Çok şükür. 0.01 düşecek diye çok korkuyordumEger oyle biaey varsa..0.90 olmasida muhtemel o zman canim..degiskenlik artia yonundemi azalis yonundemi ama.ne anlamda dedi kuzum..
Kuzum inan bu ay artik kafayi yicektim.bol bol fifi yaptik...ama sonuc elde var sifir..birde adetimi 2 onceden yasadim..iiyice duzensizlesti..saglik olsun..mucadeleyi birakmamk lazim..ama inan.memelketime bile gidemedim..sirf bunun icin..evde kamp yapmis gibi..herseyin basi saglik.Zamanı değilmiş canm beklemek gerekiyor kesinlikle mücadeleyi bırakma. Ben bir ay biley yapamazsam çok kızıyorum kendime ve pişman oluyorum uğraşsaydım belki olurdu diyorum
Sukur kuzum ya..okadar iyi anliyorumki seni..inan gecen yaz olcturdum amhimi..0.38 di ..simdi yaptirmaya korkuyorum..tekrar..0,16 dan 0.90 a yükselmiş. Çok şükür. 0.01 düşecek diye çok korkuyordum