Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

Kuzum yedimm simdi..azcikta olsa sukur...bu ay bosa gittibu isin pesini birakmak yok ama..gulduk bi sure ondan oldu..kanimca..niye guluyosakk..bu ay daha hasin geccek artik..bol bakim..bol ihtirassolmassa sopabu cocuk bu eve girecekk
:)))))) GİRİNCE DE ONUN DA DÖTÜNE Bİ ŞAPLAK ŞART OLDU AMA ARTIK

Kuzum yedimm simdi..azcikta olsa sukur...bu ay bosa gittibu isin pesini birakmak yok ama..gulduk bi sure ondan oldu..kanimca..niye guluyosakk..bu ay daha hasin geccek artik..bol bakim..bol ihtirassolmassa sopabu cocuk bu eve girecekk
Aynen benimde kırmızı kart devam bitince bol fıtı hadi geçmiş olsun dinşen şimdi bi kaç gün enerji topla

Donasyonda yumurta kaynağı önemli... Yani yumurta verecek donöründe sağlıklı olması şart. Kıbrıs ta donasyon yapan doktorlar var yüzde 70-80 oranında başarı oranı veriliyor genelde. Yani risk hep vardır. Ayrıca sizin rahminizin inceliği kalınlığı döllenme sonrası yerleştirilecek embriyonun tutunması için önemli olacak. Yani yine sağlığınıza maksimum özeni göstermelisiniz. Her tüp bebek denemesi gibi maliyetlidir üstüne donasyon masrafıda eklenir. Kalacak yer ve zaman ayarı yapmanız ve tüm bunların masrafınıda düşünmeniz lazım tabiki. Ben prp araştırmıştım. Türkiye'de 5000 tl iken Kıbrıs'ta 1300 euroydu. Yumurta donasyonu biraz daha pahalıdır sanırım. Araştıralım yinede bilgi sahibi olunca yazarım size de... Allah gönlünüzden istediğinizi hayrıyla güzeliyle sağlıcakla nasip etsin inşallah... İyi günler

Ben en son 35 bin diye duymustum canim..artmista olabilir..hatta yaptiranlarin ikizleri oldu 46 yasinda..bayan..cok tatlilar masallahhh

Ben en son 35 bin diye duymustum canim..artmista olabilir..hatta yaptiranlarin ikizleri oldu 46 yasinda..bayan..cok tatlilar masallahhh

Maşallah inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin... Benim işler baya karışık sizlere göre... Gönül verdiğim kişi ile daha yüz yüze gelemedik... İnşallah bir buçuk aya gelecek niyet ciddi ama son durum ne olur bilmiyorum.. 44 yaşındayım. 30 yaşımda 8-9 yıl hastanelerde hastalığı ile mücadele ettiğimiz annemi kaybettim sonrası bir işsizlik süreci geçirdim yaklaşık on yılda işsizlikle öyle geçti. Kendimi görecek gözüm olmamıştı. Şimdi işim düzeldi karşıma biri çıktı Allah'tan nasip kısmet. İnşallah hayrıyla güzeliyle olsun. Tabi bu arada ilk kez adet gecikmem oldu. Bu forumu o arada keşfettim. Yaklaşık yirmi gün gecikince menapoz diye korkup doktora gittim. Çok şükür doktorum hormonlarım iyi olduğunu yakın zamanda menapoz beklemememi söyledi. Hatta evlilik olursa tüp bebek düşünelim dedi. Ben doktoruma direk gelecek için prp ve yumurta donasyonu sormuştum. Burada herkesten bir şeyler okudukça umutlandım açıkçası tanımadığım çok insan bana umut oldu. Annem beni 46 yaşında doğurmuş. Eskiden o kadar normalmiş ki. Aynı dönem annemden dört yaş büyük yengesi iki yaş küçük kardeşi doğum yapmış. Üç kuzen aynı yaştayız. Allah'tan nasip kısmet her şey...

Basin saolsun canim..allah kimsenin basina vermesin..hastalik zor bir durum..manevi acidan insani cok yipratici bir surec..hele bu anne yada babaysa akil sagligini bile zor saglam tutuyosun..seni cok iyi anliyorum tatlim..ama masallah demekki genetik acidan iyi durumdasin..evlilik isini hizlandirin canim..cocuk istiyosan ozelliklee..hatta yumurta dondurma islemi bile yaptirabilirsin en kotu..cunki her gecen saniye biz bayanlatin aleyhine isliyo..erkeklerin umrunda degil..benim esim cocuk olmasada olur modundaydi ilk bastaa..ama simdi oda istiuo mesela..insallah tez zamnda nikahi kiyin kuzum...doktor yumurtalarina baktimi mesela..eger azsa simdiden bir tup bebekciye gorun..rezerv azligi varsa 3 aylik ilac tedavisi veriyolar..zaten..zaman kaybetme..3 ay icinde evlilik felan dusunuyosan canim..hemen randevu almalisin simdiden..

Allah razı olsun. Evlilik düşünüyoruz inşallah hayrıyla olsun. Doktorda öle dedi üç ay zaman veriyorum yoksa yumurta dondurma için çağırıcam dedi bende kabul ettim. Çocuk her insan ister diye düşünürdüm. Günümüzde anne olsa bile bu hissiyatta olamayanlar var maalesef. İnşallah hayırlı eş ve evlat çıksın herkesin bahtına. Erkekler mutlaka soy derdine düşüyor. Ablamın üç sağlıklı kızı vardı ona rağmen erkek olana kadar devam edicez deyip enişte baskı yapmıştı. Birde böyle kız evlatla yetinmeyenler çıkıyo. Allah iyi insanlar versin bahtımıza hem eş hem evlat olarak... Genetik açıdan elbetteki rezerv düşmüş ama benim gibi menapozum diye giden birine iyisin dedi doktor. Ona sevindim resmen. Sizlerden okuduğum her şeyi içiyorum neredeyse. Yumurta kalitesi düşmesin hormonlar dengeli olsun diye. Herkesten Allah razı olsun. İnşallah sende bebeğini kucağına al tez zamanda sağlıcakla.. İyi geceler

Sana hangi ilaclari verdi peki canim ne kullanicaksin bu surecte..sizden de razi olsun canim..cumlemize insallah nasip etsin..guzel Allahim..

Sana hangi ilaclari verdi peki canim ne kullanicaksin bu surecte..sizden de razi olsun canim..cumlemize insallah nasip etsin..guzel Allahim..
Bana henüz birşey vermedi. Önce Tarlusal verdi adet gelsin diye. Devamı sonra dedi. Ama ilaç bugün bitti henüz adet olmadım. Normalde iki günde gelir demişti. Pazartesiye kadar bekleyip tekrar gidicem.

Bu ay sogan kurude denicem..bakalim.canim.ek olarak bi 10 gun..
Ben onu denemiştim canım ama ishal ve kusmayla acilde aldım soluğu zehirlenmişim bazılarına dokunuyormuş.eğer başlangıçta kötü yaparsa hemen bırak.ben bırakmayıp direndim daha kötü olmuştum.

Cok gecmis olsun canim..allah korumus.cok afedersin beyaz akinti problemide vardi bende bugun aksam baska bir doktora gittim..gebelige engel degil dedi..belki bunlarda engel oluyodur diye dusunmustum..ben ozellikle onun icin hani kullaniyim diye dusunmustumm..ok kotu olursa birakirim..doktoraa gitmisken.. kanamamida sordum..bakti kist felan goremedi..ilaclarada devam etcem..

Aa şükür canım kist yokmuş.o akıntı hepimizde ara ara oluyoe canımcım onda bişey yok.

Aa şükür canım kist yokmuş.o akıntı hepimizde ara ara oluyoe canımcım onda bişey yok.
Canim oleymis..ben 2 senelik evliyimm..bu konularda inanilmaz cahilmisim ..onu anladim su son 1 senede..ailede kuzenler felan hep erkek..tek kiz bendim .tabi gec evlenincede.yeni yeni ogreniyorum bunlari. hayatimda ilk kez gecen agustosta gitmisdim dusun..kadin doguma..her gecen gun yeni seyler ogreniyoruz iste..ama yakinda ordinaryus olcam bu gidisle bu isin

Selam kizlarr neler yapaiyosunuz..bugun ben migrostan beo marka arisutu propolis bal karisimindan aldim..ama eve gelince farkettim..yuzde 3 arisutu yuzde 1 propolis varmis icinde yuzde 95 civarida balmis..yuzde 3 artik ne yapcaksa...adet bitti calismalara devamm. yilmiyoruzzz...bu ay..yine denemelere devamm..tedavimize kadar..seytanin bacagini kircaz hadi bakalim +1

kızlar yumurta rezerv azlığı ve amh düşüklüğü ilgili buldunuz mu birşey :) veya Ankarada doktor hastahane de olabilir. aybaşında orda olacağım.
Kuzummm..ben ankarada tedavi olmuyorum o yuzden pek bilgim yok..ama amh dusuklugu gebe kalmana engel degill..lutfen bol bol fi fi..saglikli beslenme..bide..takviyeler yaoiyorum ben ama..en kotu bagisikligima iyi gelir diye dusunerek yapiyorum..yumurtaya pek bi etkisi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…