Yumurta kalitesini ve sayisini artirmaa ..kac kisiyiz..gelin burda toplanalimm..onlemimizi alalim..

kaliteli bir yumurta lazım sadece bir tane. işte sorun orda

kaliteli bir yumurta lazım sadece bir tane. işte sorun orda
Canim her ay yumurtan farkli cikiyo diyebiliyorum ben..bazen hic olmayadabiliyo..bazende daha fazla olabiliyo..moralini bozma sakin..hangi ilde ikamet ediyosun..eger ankarada degilsen..il disi gidiceksen..ankara degilde istanbulu oneririrm sana ben..adanaya yakinsn..adanayi dusunursen sayet..adanada da 2 tane doktor onerebilirim..

erzurumdaym. bu ay başında 2. tüp denemesi olacak. başkent düşünüyorum bilemedim
Canim benim adana baskentte 2 olumsuz deneyimim var ...baskent hastanesine kendi tedavimden dolayi sicak bakamiyorum..ankaradaki baskenti soyluyosan..ankarayi bilemiyorum..lutfen cok iyi arastir.ben daha once negatif deneyimledigim icin..eger il disi gitcek olsaydim..kesinlikle istanbula giderdim..ve bahcecide bu alanda en iyi olan doktoru arastiriridim..ama dedigim gibi bu tamamiyle gecmis baskent hastanesi hikayemmle alakalii..

sizinle aynı sorunu yaşıyoruz. Yumurta rezerv azlığı ve kalite eksikliği. Malesef bunun kesin bir tedavisi de yok. iki üç aydır forumda bakıyorum bu sorun ile başarı yüzdesi yüksek bir doktor veya hastahane bilgisine ulaşmadım. evet hamile kalanlar var tek yumurta ile. ama başarısızlık da var.

Canim takviye ilaclar kullaniyomusun...umitsiz olma lutfen..evet kesin bi tedavisi yok..benimde bildigim..hatta suan 3 aylik ilac tedavisindeyim ben..1. Ayim bitti..doktorum da ayni seyi soyledi..ama ne kaybedebilirizki dedi..bazi hastalar bu tedaviye olumlu yonde cevap vermis..1 yumurtasi olup daha sonra 6 yumurta elde edilen hastada olsms..sayi artmaz dedi bana ..ama ..bellide olmaz dedi..yoksa bu yasta 3 ay inan beklemezdim..ama daha once denedim 2 kere..bu sefer işi sansa birakmak istemiyorum..

Bi arkadasla gorusmustum burdan..yumurtasi cikmayan..sonra yumurtasi olusmus..bazi aylar olusmamis..o havuz yapmis..kalitelide olmus olmamamis...ama ..negatifle sonuclanmis ..ve yillarca ..tup bebek denemis..en aon tedavileri felan biraktigi ay..incir kuru yapmis..ve o ay dogal yolla hamile kalmis..lutfen sende dene incir kurunu..zeytinyaginda beklet ve hergun bi tane ye..bi zarari olcagini dusunmuyorum..

teşekür ederim. takviye falan almıyorum denemedim. incir kürünü deneyeceğim

teşekür ederim. takviye falan almıyorum denemedim. incir kürünü deneyeceğim
Muhtemelen gittigin doktoeun takviye ilaclar vericektir..benim doktorum dhea kuenzimq10 ve balikyagi verdi..1 ay oldu iste kullaniyorum kuzum..2 ayim kaldi.net kararini ver..cunki seni hemen tup bebege almayabilirler..bi 3 ay dahaa sarkabilir tedavin.benim oyle oldu.zaman kaybi olmasin..beklemek cok sıkıcı..

doktora göre hareket edeceğiz. ihtimal yükselsin yeterki. bana 3 ay sonra gel şu vitamin veya ilaçları da kullan şeklinde dese yine devam diyeceğim

Kizlar gunaydin..bugun ben sogan kurune basladim..ilk kez az once ictim..uygulicam..15 gun.sabah aksam.bakalim bende nasil etkiler yapicak..burada paylasmak istedim..

Merhaba kizlarbugun sogan kurunde 2. Gunum..igrenc bir tadi ve kokusu var..cok zor iciyorumm.midemi bulandiriyor..en az 10 gun icicem kararliyim..suana kadar bende bi degisiklik yapmadii..

Merhabalar herkese. Benm de yumurta rezervim oldukça az. En son 0.16 çıkmıştı. Ultrasonda yumurta görünmedi fsh da yüksek çıkınca tedaviye başlayamadık maalesef. Bu arada her iki tüpüm de kapalı. Ben de şuan omepa q10, devit 3 ve propolis bal arı sütü karımı kullanıyorum. İlaçsız adet olamıyorum en son tarlusal kullandım adet olamadım. Ginera kullanmaya başladım 7 tane kaldı. İnsallahh bu sefer adet olurum yumurta görünür ve tedaviye başlayabilirim

inşallah.. ginera baskılamıştır fsh değerini buay.. kaç çıkıyor normalde fsh ve e2 değeri, yaşın kaç acaba

inşallah.. ginera baskılamıştır fsh değerini buay.. kaç çıkıyor normalde fsh ve e2 değeri, yaşın kaç acaba
Yaş 31 canm e 2 değerimi hatırlamıyorum. Fsh en üst sınırın 10 fazlasıydı tam olarak hatırlamıyorum

Yok canm ailede bu konuda sıkıntı yaşayan sadece benm. 4 kız kardeşiz ben ikinciyim.şuan her 3 kardeşimin de çocuğu var sadece ben sorun yaşıyorum
benimde biara 30 açıktı, sonra agnucaston kullandım 11 e geri düştü ama geçici bir dalgalanmamıydı düşeceğimi vardı bilemiyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…