Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah en dogru zamanda en hayirlisini nasip etsin Allah :) yumurtlamaniza ne kadar var su an? Eger cok yakinsa hic baslamayin cunku yumurta olgunlasmistir coktan yarari ancak obur ay icin olur siz bilirsiniz :)
Adetin 8. Günü bugün

Adetin 8. Günü bugün
Bilemedim şimdi. Yumurta reglin ilk günü olgunlasmaya basliyor ya simdi kullanmaya baslasaniz yarari olur mu olmaz mi pek emin degilim dedigim gibi eger hamilelik olusmazsa diğer ay icin hazirlik yapmis olursunuz. Karar sizin :) müjdenizi bekliyorum insallah :)

Hemen temin edemem zaten. Bu ay kullanmıyım. Peki adetten önce mi kullanmaya başlamak lazım?

Çok çok teşekkür ederiz kesinlikle yardımcı oldunuz

Ezcanelerde bulunuyor mu genelde yoksa internetten önerebileceğiniz site var mı?
Eczaneye soyluyorum ayni gun icinde depolarinda varsa getirtiyorlar. En guveniliri bu sekilde. Internetten hic almadim ama interntte de satisi var botanikeczada diye bi sitede vardi.

Eczaneye soyluyorum ayni gun icinde depolarinda varsa getirtiyorlar. En guveniliri bu sekilde. Internetten hic almadim ama interntte de satisi var botanikeczada diye bi sitede vardi.
Fiyatı ne kadardı acava? Adet olduğum gün gidip alırım eczaneden, hemen başlarım

Bahceci mi onerdi bende kullanıyorum

Merhaba kullandığı desteklerle yumurta kalitesini artıranlar var mı acaba,kim ne kullanıyor merak ediyorum böyle bi grup var mı burada

Benımde amh ım 1.16 yasım 30. Sanırım yumurtalarımın kalitesi pek iyi degıl orta kalitede gibi. Cunku hormon degerlerın iyi olsada kalitesi cok farkı bi konuymuş

merhabalar bende hormonlarıma baktırdım bi sıkıntı çıkmadı folik asit olarak ınofoliğe başladım acaba yanında bunuda kullansammı vitamin olarak kullanılıyor demi
Ayni anda kullanmayin inofolic icinde zaten inositol ve folik asit var fazla doz iyi degil :) inofolic de yeterli bence sorununuz yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…