- Konu Sahibi patatessss
-
Adetin 8. Günü bugünInsallah en dogru zamanda en hayirlisini nasip etsin Allah :) yumurtlamaniza ne kadar var su an? Eger cok yakinsa hic baslamayin cunku yumurta olgunlasmistir coktan yarari ancak obur ay icin olur siz bilirsiniz :)
Bilemedim şimdi. Yumurta reglin ilk günü olgunlasmaya basliyor ya simdi kullanmaya baslasaniz yarari olur mu olmaz mi pek emin degilim dedigim gibi eger hamilelik olusmazsa diğer ay icin hazirlik yapmis olursunuz. Karar sizin :) müjdenizi bekliyorum insallah :)Adetin 8. Günü bugün
Hemen temin edemem zaten. Bu ay kullanmıyım. Peki adetten önce mi kullanmaya başlamak lazım?Bilemedim şimdi. Yumurta reglin ilk günü olgunlasmaya basliyor ya simdi kullanmaya baslasaniz yarari olur mu olmaz mi pek emin degilim dedigim gibi eger hamilelik olusmazsa diğer ay icin hazirlik yapmis olursunuz. Karar sizin :) müjdenizi bekliyorum insallah :)
Çok çok teşekkür ederiz kesinlikle yardımcı oldunuzMerhaba benim amh normal ama pko oldugu icin yumurtalarinin kalitesini arttirmamiz lazim dedi doktorum ve maxijuno diye bir multivitamin verdi icindekiler gercekten de harika, 2 sene boyunca hamile kalamayan ben kullandigim ilk ayda hamile kaldim ama düştü. Eşime de stromega Q10 verdi ayni markanin yine. Ama yine de bu bile basari dogal yoldan olabiliyor diye sevindik. Devam ediyorum simdi kullanmaya bu vitamini. Tekrar baslayacagiz calismalara. Icerigini de atayim bakin arastirin, bir cok ünlü tüp bebek kliniklerinde, bir cok hastanede tup bebek bolumunde profesorler doktorlar bunu oneriyorlarmis.Eki Görüntüle 2620757
Yani kürleri de hep öyle adetle birlikte basliyorlar ya mantik olarak oyle dusundum bunu da kendi fikrim sadece :)Hemen temin edemem zaten. Bu ay kullanmıyım. Peki adetten önce mi kullanmaya başlamak lazım?
Ezcanelerde bulunuyor mu genelde yoksa internetten önerebileceğiniz site var mı?Yani kürleri de hep öyle adetle birlikte basliyorlar ya mantik olarak oyle dusundum bunu da kendi fikrim sadece :)
Eczaneye soyluyorum ayni gun icinde depolarinda varsa getirtiyorlar. En guveniliri bu sekilde. Internetten hic almadim ama interntte de satisi var botanikeczada diye bi sitede vardi.Ezcanelerde bulunuyor mu genelde yoksa internetten önerebileceğiniz site var mı?
Fiyatı ne kadardı acava? Adet olduğum gün gidip alırım eczaneden, hemen başlarımEczaneye soyluyorum ayni gun icinde depolarinda varsa getirtiyorlar. En guveniliri bu sekilde. Internetten hic almadim ama interntte de satisi var botanikeczada diye bi sitede vardi.
Fiyatı 239 tl biraz pahali ama mecbur aliyoruzFiyatı ne kadardı acava? Adet olduğum gün gidip alırım eczaneden, hemen başlarım
Aman iyi gelsin de başka tedavilere iğnelere gerek kalmasın da alırızFiyatı 239 tl biraz pahali ama mecbur aliyoruzInsallah iyi gelir size de
Bahceci mi onerdi bende kullanıyorumMerhaba benim amh normal ama pko oldugu icin yumurtalarinin kalitesini arttirmamiz lazim dedi doktorum ve maxijuno diye bir multivitamin verdi icindekiler gercekten de harika, 2 sene boyunca hamile kalamayan ben kullandigim ilk ayda hamile kaldim ama düştü. Eşime de stromega Q10 verdi ayni markanin yine. Ama yine de bu bile basari dogal yoldan olabiliyor diye sevindik. Devam ediyorum simdi kullanmaya bu vitamini. Tekrar baslayacagiz calismalara. Icerigini de atayim bakin arastirin, bir cok ünlü tüp bebek kliniklerinde, bir cok hastanede tup bebek bolumunde profesorler doktorlar bunu oneriyorlarmis.Eki Görüntüle 2620757
Yok hayır fakülte hastanesinde tüp bebek bölümünde profesör doktor verdi ne zamandir kullaniyorsunuz? Yarari oldu mu ?Bahceci mi onerdi bende kullanıyorum
Cok guzel masallah insallah olumlu sonuc alirsiniz15 gundur maxijuno baska ilaclarda var benim ayrica bitkisel kurlerde yumurtam cogalmaya basladi 1den fazla cikmazdi bugun 4 gördük şükür
Insallah tüm isteyenler olarak kucagimiz bos kalmasinCok guzel masallah insallah olumlu sonuc alirsiniz
Amin :) Hayirlisini nasip etsin Allah hepimizeInsallah tüm isteyenler olarak kucagimiz bos kalmasin
Benımde amh ım 1.16 yasım 30. Sanırım yumurtalarımın kalitesi pek iyi degıl orta kalitede gibi. Cunku hormon degerlerın iyi olsada kalitesi cok farkı bi konuymuşAmh değerim 1.63 dr normal dedi. 33 yaşındayım. Pco yok. Aslında tüm değerlerim normal ama henüz hiç hamile kalamadım. Rahim filmi çektirmedim hiç. Dr gerek duymamıştı. 2. Kez ovulasyon testi kullanıyorum. Geçen ay 11. Gün yumurtlama oldu. Önceden telefondan program kullanıyordum ve 14. Gün yumurtlama olarak gösteriyordu. Ben de muhtemelen kaçırıyordum asıl yumurtlamayı.şimdi de vitamin takviyesi işe yarayabilir diye bu takviyeyi kullansam mı dedim okuyunca
merhabalar bende hormonlarıma baktırdım bi sıkıntı çıkmadı folik asit olarak ınofoliğe başladım acaba yanında bunuda kullansammı vitamin olarak kullanılıyor demiAmin :) Hayirlisini nasip etsin Allah hepimize
Ayni anda kullanmayin inofolic icinde zaten inositol ve folik asit var fazla doz iyi degil :) inofolic de yeterli bence sorununuz yoksamerhabalar bende hormonlarıma baktırdım bi sıkıntı çıkmadı folik asit olarak ınofoliğe başladım acaba yanında bunuda kullansammı vitamin olarak kullanılıyor demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?