Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy mucizemmm iyi ki buldun
Yumurta ile ilgili ne varsa oradayım sanırım
yaaa sorma hem topiği takipteyim hem de yumurtlama amh düşüklüğü kürtaj gebelik kendime benzer konular araştırmasındayım belki bana da ekmek çıkar diye

yaaa sorma hem topiği takipteyim hem de yumurtlama amh düşüklüğü kürtaj gebelik kendime benzer konular araştırmasındayım belki bana da ekmek çıkar diye
Aaa ne tesadüf
Arama kayıtlarına baksan hep onlar
yeni konularda kaçırdıklarım varsa öyle buluyorum

Aaa ne tesadüf
Arama kayıtlarına baksan hep onlar
yeni konularda kaçırdıklarım varsa öyle buluyorum
yaaa napalım ya herkes derdine derman arıyor ben de sürekli forma bakıyorum yeni konu açılmış mı diye artık konuları tekrara döner oldum

yaaa napalım ya herkes derdine derman arıyor ben de sürekli forma bakıyorum yeni konu açılmış mı diye artık konuları tekrara döner oldum
Bu forum sayesinde öğrendiklerim
Arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt suyu
Testere dişli aslan pençesi çayı bakalım bunlarla kalite arttırıyorum işe yarıyor galiba tatlım

Bu forum sayesinde öğrendiklerim
Arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt suyu
Testere dişli aslan pençesi çayı bakalım bunlarla kalite arttırıyorum işe yarıyor galiba tatlım
aynen aynen.. bal çörek otu tarçın aslanpençesi polen... kullandm bende bu ay burdan okuyarak saraçoğluna yazaraka faln.. inşallah faydası olur kasık ağrım var bi kaç gündür ama inşallah güzel etkidir de kötü bişey olmamıştır

Hormonlarımız düzene giriyor tatlım

Bal çörek otu ve tarçını nasıl kullanıyorsunuz kızlar. Ben de incir kürü kullanıyorum, normalde adetim oldukça düzenli ve yumurtlama da oluyor ama kalitesi nasıldır bilmiyorum. 2 Aydır filan deniyoruz biz de, bakalım ne zamana kısmet olacak

Merhaba benim amh normal ama pko oldugu icin yumurtalarinin kalitesini arttirmamiz lazim dedi doktorum ve maxijuno diye bir multivitamin verdi icindekiler gercekten de harika, 2 sene boyunca hamile kalamayan ben kullandigim ilk ayda hamile kaldim ama düştü. Eşime de stromega Q10 verdi ayni markanin yine. Ama yine de bu bile basari dogal yoldan olabiliyor diye sevindik. Devam ediyorum simdi kullanmaya bu vitamini. Tekrar baslayacagiz calismalara. Icerigini de atayim bakin arastirin, bir cok ünlü tüp bebek kliniklerinde, bir cok hastanede tup bebek bolumunde profesorler doktorlar bunu oneriyorlarmis.

Ne deyim artık kardeşini ya da kardeşlerini ordan korur kollar
Bal çörek otu ve tarçını 12 gün kullanıyorsun, reglin ikinci ya da üçüncü günü başlanıyor ama ara kanama yapabiliyor dikkatli kullanın

Bu vitamini doktor kontrolünde kullanmak mı gerekiyor? Malum doktora gidrmiyoruz. Eczaneden alıp kullansak mı acaba?

Bu vitamini doktor kontrolünde kullanmak mı gerekiyor? Malum doktora gidrmiyoruz. Eczaneden alıp kullansak mı acaba?
Eger sizin de boyle problemleriniz varsa kullanmanizda sakinca yok bence sonucta vitamin, ilac degil ama isterseniz üretici firmadan bilgi alabilirsiniz cok ilgileniyorlar, kendi doktorlari var onlara soruyorlar. Bana zaten önerdigi icin doktorum tekrar sormadan eczaneden getirtiriyorum kullaniyorum.

Amh değerim 1.63 dr normal dedi. 33 yaşındayım. Pco yok. Aslında tüm değerlerim normal ama henüz hiç hamile kalamadım. Rahim filmi çektirmedim hiç. Dr gerek duymamıştı. 2. Kez ovulasyon testi kullanıyorum. Geçen ay 11. Gün yumurtlama oldu. Önceden telefondan program kullanıyordum ve 14. Gün yumurtlama olarak gösteriyordu. Ben de muhtemelen kaçırıyordum asıl yumurtlamayı.şimdi de vitamin takviyesi işe yarayabilir diye bu takviyeyi kullansam mı dedim okuyunca

Benim de yaşım 30 tüm değerlerim normal sadece görünüm olarak polikistik over var dedi doktorum. Az cok benziyoruz benim de yumurtlamam erken oluyor sizin gibi, 2 sene sonra ilk kez ocak ayinda 10.gün yumurtlamistim ve oyle hamile kalmistim. Ve bu vitaminler yaradi diye dusunuyorum. Sizin ne kadar oldu denemelere baslayali?

21 ay oldu evleneli ama 5-6 aydır bebek istiyoruz. Sizde işe yaramış vitamin. Hayırlı olsun

21 ay oldu evleneli ama 5-6 aydır bebek istiyoruz. Sizde işe yaramış vitamin. Hayırlı olsun
Bende işe yaradı ama malesef kalbi durdu kaybettik biz bebegimizi düsük yaptim. Ara vermistik 1 ay bugün ilk reglimi oldum, bu ay tekrar baslayacagiz. Sizin daha cok yeni zaten 1 seneye kadar normal, sorun da gozukmuyormus madem, dediginiz gibi günlerini belki de tutturamadiniz. Bence adet bitiminden baslayin 2 gunde 1 iliski olsun en garantisi

Mantıklı:)) vitamin konusunda napayım sizce? Bu arada kaybına çok üzüldüm. En kısa zamanda hamile kalırız umarım.

Mantıklı:)) vitamin konusunda napayım sizce? Bu arada kaybına çok üzüldüm. En kısa zamanda hamile kalırız umarım.
Insallah en dogru zamanda en hayirlisini nasip etsin Allah :) yumurtlamaniza ne kadar var su an? Eger cok yakinsa hic baslamayin cunku yumurta olgunlasmistir coktan yarari ancak obur ay icin olur siz bilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…