• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni anda kullanmayin inofolic icinde zaten inositol ve folik asit var fazla doz iyi degil :) inofolic de yeterli bence sorununuz yoksa
cevabınız için çok tşk ederim şuan için bir sıkıntı görünmüyor. aslında ben ekim ayında 36 haftalık bebeğimi kaybettim :( sezeryan oldum doktor korunma süresi vermişti hem rahim için hemde dikişlerim için ama ben korunmadım korunmadığım halde olmadı şimdiye kadar bu ayda inofolic deniyorum bakalım

cevabınız için çok tşk ederim şuan için bir sıkıntı görünmüyor. aslında ben ekim ayında 36 haftalık bebeğimi kaybettim :KK43: sezeryan oldum doktor korunma süresi vermişti hem rahim için hemde dikişlerim için ama ben korunmadım korunmadığım halde olmadı şimdiye kadar bu ayda inofolic deniyorum bakalım
Allah sabır versin cok uzgunum. Ben 9 haftalikken kalbi durdu kaybettim yasadigim aci cok yipratmisken sizi dusunemiyorum. Her türlüsü acı ama Allah dogru zamanda yeniden bebek sahibi yapacak bizi hayirlisiyla insallah.

Arkadaşlar iyi geceler
Bir arkadaşıma doktor yumurtasının kalitesini orta değerde olduğunu söylemiş pko filan değil daha 24 yaşında ve 2 senelik evli eşinde bir problem yok sizce sadece yumurta kalitesi etkiler mi gebe kalmayı bu kadar 🤷🏼‍♀️ Sormamı istedi eşine karşı biraz kendini kötü hissettiği için benim sormamı rica etti .. başına böyle bir şey gelen var mı ? Yumurta kalitesi nasıl artar ? Ve Ovülasyon testinde yumurtlamayı görmediğini söyledi ama çok düzenli yapmıyormuş testleri .. yardımcı olursanız çok sevinirim ..
bolca avakado yesin kuruyemiş tüketsin ve mutlaka atom denilen bal propolis arı sütü karışımı olan macunu alıp tüketsin

Allah razı olsun çok zor günler geçirdim sizinde başınız saolsun Rabbim inşallah aratmadan evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.. bu hap dışında kullandığınız birşey varmı ben topikleri inceliyorum kafam karıştı iyice hayot aslan pençesi vitaminler kürler ne yapıcağımı bilmiyorum sorunum ney onuda bilmiyorum

Allah razı olsun çok zor günler geçirdim sizinde başınız saolsun Rabbim inşallah aratmadan evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.. bu hap dışında kullandığınız birşey varmı ben topikleri inceliyorum kafam karıştı iyice hayot aslan pençesi vitaminler kürler ne yapıcağımı bilmiyorum sorunum ney onuda bilmiyorum
Amin insallah :) Bir de hafize sultan macunu var onun icinde butun sifali otlar var kadinlar icin onu da kullandim ben yumurtlama icin ve rahimi toparliyor. Kendiliginden dogal yoldan hamile kalabiliyorsaniz stres yapmayin olacak insallah.

Merhaba benim amh normal ama pko oldugu icin yumurtalarinin kalitesini arttirmamiz lazim dedi doktorum ve maxijuno diye bir multivitamin verdi icindekiler gercekten de harika, 2 sene boyunca hamile kalamayan ben kullandigim ilk ayda hamile kaldim ama düştü. Eşime de stromega Q10 verdi ayni markanin yine. Ama yine de bu bile basari dogal yoldan olabiliyor diye sevindik. Devam ediyorum simdi kullanmaya bu vitamini. Tekrar baslayacagiz calismalara. Icerigini de atayim bakin arastirin, bir cok ünlü tüp bebek kliniklerinde, bir cok hastanede tup bebek bolumunde profesorler doktorlar bunu oneriyorlarmis.Eki Görüntüle 2620757
Merhaba banada verdi doktor yumurta gelişimi için Maxijuno stromega Q10 ve gonamax hepsi çok pahalı vitaminler bugün kullanmaya başladım umarım işe yarar genelde hepsinin içeri aynı gibi 3’ünü aynı günde içtim siz nasıl kullanıyorsunuz?

Merhaba banada verdi doktor yumurta gelişimi için Maxijuno stromega Q10 ve gonamax hepsi çok pahalı vitaminler bugün kullanmaya başladım umarım işe yarar genelde hepsinin içeri aynı gibi 3’ünü aynı günde içtim siz nasıl kullanıyorsunuz?
Herkesin durumuna gore veriliyor sanirim stromegayi eşim kullaniyor ben de maxijuno sadece.

Back