• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Farklı bir Dr a gitsin öyleyse yaşı küçükse ve altta yatan bir sorun yoksa halledilir bence öyle evde aglayip kendini daha çok strese sokmasın,yumurta kalitesini artıran kompleks vitaminler var onlardan sorsun Dr a ne kullanabilirim diye,kaç aydir deniyormus gebe kalmayi
1,5 sene canım daha ilk defa cesaret edip gidebilmişler ordada başka doktora bile gidemeden korona iletti malum .. normalde burda yaşayamıyorlar Mardin’de yaşıyorlar çok sıkı bir aile tutumları var çekinmişler .. Adana’ya gelince gittiler dönenmediler bile 🤷🏼‍♀️

Canım yanımda şuan zaten özele gittikleri için tek test vermişler doktor sonuçlar iyi demiş sadece spermiogram yapılmış elbet doktor bakmıştır morfolojisine ama çok çok iyi diyince bakmamışlar detaylı .. 1,5 senedir istiyorlar ama doktor çatlamıyor yada çatlıyor dememiş sadece yumurta kalitesiz bunu artıracağız demiş ama ilaç vermemiş yumurtlamayı gör gel demiş oda hiç görememiş sonrası malum korona ..
Anladım. Ben 4 ay klomen tedavisi gördüm birden çok yumurta gelistirmek basit bir hapa bağlı aslında 1 yıl gecince ilk baslanılan tedavi bu. Spermiyogram iyi dendiyse rahatlanabilir kesinlikle. Bazen düzeltmek çok zaman alıyor. Bu süreç geçince klomen olayını bir görüşmesini tavsiye ediyorum ben. Bu ara en popüler şeyler de çaksır suyu, hayıt tohumu. Ben bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım. Ben de ara kanama yaptı ama faydasını gören çok olmuş. 🤗

Anladım. Ben 4 ay klomen tedavisi gördüm birden çok yumurta gelistirmek basit bir hapa bağlı aslında 1 yıl gecince ilk baslanılan tedavi bu. Spermiyogram iyi dendiyse rahatlanabilir kesinlikle. Bazen düzeltmek çok zaman alıyor. Bu süreç geçince klomen olayını bir görüşmesini tavsiye ediyorum ben. Bu ara en popüler şeyler de çaksır suyu, hayıt tohumu. Ben bu ay bal çörekotu tarçın kürü yaptım. Ben de ara kanama yaptı ama faydasını gören çok olmuş. 🤗
Klomen iğne mi canım ? Kesinlikle katılıyorum sana insan evde kaldıkça daha çok strest yapıyor ama erkekte problem olmaması çok etkiler diye düşünüyorum .. herhangi bir sorun olmadan kalitesiz olması bana çok anlamsız geldi açıkcası 🤷🏼‍♀️

Klomen iğne mi canım ? Kesinlikle katılıyorum sana insan evde kaldıkça daha çok strest yapıyor ama erkekte problem olmaması çok etkiler diye düşünüyorum .. herhangi bir sorun olmadan kalitesiz olması bana çok anlamsız geldi açıkcası 🤷🏼‍♀️
Ya pko gibi durumlarda yumurta kalitesi vs gibi problem oluyor anladığım o da reglin 3.günü yapılan tahlille belli oluyor zaten. Ben seni etiketleyeyim bahsettigim kur ve caksır suyu topiğine bi bakın uyun bulduğunu uygular. Hayıt da aktardan alınan bi şey zaten nasıl yapılacağını söylerler muhtemelen. Ama hepsini aynı anda yapmasın kist filan olur daha çok uğraşır. Ama özetle ben doktoru pek beğenemedim. 🤷🏻‍♀️

Ya pko gibi durumlarda yumurta kalitesi vs gibi problem oluyor anladığım o da reglin 3.günü yapılan tahlille belli oluyor zaten. Ben seni etiketleyeyim bahsettigim kur ve caksır suyu topiğine bi bakın uyun bulduğunu uygular. Hayıt da aktardan alınan bi şey zaten nasıl yapılacağını söylerler muhtemelen. Ama hepsini aynı anda yapmasın kist filan olur daha çok uğraşır. Ama özetle ben doktoru pek beğenemedim. 🤷🏻‍♀️
Hemen bakıyoruz canım benim çok teşekkürler 🙏🏻
ya hani doktorlarımız başımızın tacı .. ama bende bu kadar insanları umursamaz bilgilendirmeden birini daha görmedim 🤷🏼‍♀️

Hemen bakıyoruz canım benim çok teşekkürler 🙏🏻
ya hani doktorlarımız başımızın tacı .. ama bende bu kadar insanları umursamaz bilgilendirmeden birini daha görmedim 🤷🏼‍♀️
Valla ben beğenemedim doktoru hiç. Benim doktorum en standart muameleyi yapmış hersey nomal seyirinde ilerliyodu. Benimde hsgye sıra geldi ama bu isler çıktı. Kesinlikle baska doktora görünsün. Kalitesiz deyip gecmek nedir. Bir şey begenilmiyorsa bir çözüm sunulmak zorunda.

Valla ben beğenemedim doktoru hiç. Benim doktorum en standart muameleyi yapmış hersey nomal seyirinde ilerliyodu. Benimde hsgye sıra geldi ama bu isler çıktı. Kesinlikle baska doktora görünsün. Kalitesiz deyip gecmek nedir. Bir şey begenilmiyorsa bir çözüm sunulmak zorunda.
Vallaha canım artık öyle umut ararken insanlar bizlerde dahiliz ağızlarından çıkacak her şey umut bizler için iyi yada kötü elimden ve maddiyatımız yettikçe yapmaya çalışıyoruz onlar İÇİN 15 dakikayız en fazla belkide insan başına gelmeden bilemez tabi ..

Koenzim 10 yumurta kalitesi için etkili . Ben tüp bebek zamanı kullanmistim fakat şimdi kullandığım ilacın adini bulamıyorum bende de o sorun var . Yumurta var ama boş 😔

Kullandiginiz qenzim varsa paylasinda bende alayim😁

Dhea nin ki pritans di biliyorum ama q enzim neydi bilmiyorum

Su an bu var bunu da duzenli içemedim

Eklentiler

• Screenshot_20200415-080327_Google.jpg
    Screenshot_20200415-080327_Google.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 45
Bitkileri en az 3 ay kullanman gerekiyor etkisini görmen için ama ilaç çabuk etki gösteriyor

Back