- Konu Sahibi patatessss
Aynen . Benim de bu ay bir gün gecikti adetim test yaptım negatif beklemedeyimAlıştık nasilsa tek cizgiye yormuyor onceki kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen . Benim de bu ay bir gün gecikti adetim test yaptım negatif beklemedeyimAlıştık nasilsa tek cizgiye yormuyor onceki kadar
Aynen . Benim de bu ay bir gün gecikti adetim test yaptım negatif beklemedeyim
[/QUO Hepsi iyi çıkıyor demekki var zsmani napalim ay insallah vardir bebis ya
Insallah guzel etkiler ederBenim de yumurta kalitem düşük, yumurta rezervi az.
Ben arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt otu suyu
Testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum
Bu ay başladım etkisi nasıl oldu bilmiyorum
Eşim test yaptırmadı ama her ihtimale karşı çakşır içiyor
Kaliteyi stres gerginlik üzüntü de etkiliyor
Psikolojisini de yüksek tutsun arkadaşınız
Amin inşallah.Insallah guzel etkiler eder
Bunlar etkili canım birde çörekotu yağı var o da etkili fazla kullandığında tansiyon düşüklüğü yapıyorBenim de yumurta kalitem düşük, yumurta rezervi az.
Ben arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt otu suyu
Testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum
Bu ay başladım etkisi nasıl oldu bilmiyorum
Eşim test yaptırmadı ama her ihtimale karşı çakşır içiyor
Kaliteyi stres gerginlik üzüntü de etkiliyor
Psikolojisini de yüksek tutsun arkadaşınız
O da aklımda canım bunlarla beraber yaparsam kiste dönüşür diye her ay birini yapcamBunlar etkili canım birde çörekotu yağı var o da etkili fazla kullandığında tansiyon düşüklüğü yapıyor
Bnde var hic denemedim nasil kullaniyosunBunlar etkili canım birde çörekotu yağı var o da etkili fazla kullandığında tansiyon düşüklüğü yapıyor
Bir tatlı kasigi aç karnına canimBnde var hic denemedim nasil kullaniyosun
Her kür arasında soğan kürü yapman lazım canım . Kist olursa temizlesin diyeO da aklımda canım bunlarla beraber yaparsam kiste dönüşür diye her ay birini yapcam
Doktora gidemiyoruz, bitkisel çözümler yapıyorum
Kürtaj sonrası yaptım rahim temizlensin diye canım ama bende miyom var ondan mı bilmiyorum sol kasığım çok ağrıdı. O kadar ağrıdı ki ayağıma vurdu ağrı. O yüzden 5 günde bıraktımHer kür arasında soğan kürü yapman lazım canım . Kist olursa temizlesin diye
Geçmiş olsun canım. Miyoma soğan kürü olmuyor canimKürtaj sonrası yaptım rahim temizlensin diye canım ama bende miyom var ondan mı bilmiyorum sol kasığım çok ağrıdı. O kadar ağrıdı ki ayağıma vurdu ağrı. O yüzden 5 günde bıraktım
Sagol canimBir tatlı kasigi aç karnına canim
Rica ederimSagol canim
Benim doktorum bana tarçın bal çörek otu karışımını önermişti yumurta kalitesini arttırmak için tarçına alerjim olduğu için sadece çörekotu bal yapmıştım sabah kalkınca gece yatarkenArkadaşlar iyi geceler
Bir arkadaşıma doktor yumurtasının kalitesini orta değerde olduğunu söylemiş pko filan değil daha 24 yaşında ve 2 senelik evli eşinde bir problem yok sizce sadece yumurta kalitesi etkiler mi gebe kalmayı bu kadar Sormamı istedi eşine karşı biraz kendini kötü hissettiği için benim sormamı rica etti .. başına böyle bir şey gelen var mı ? Yumurta kalitesi nasıl artar ? Ve Ovülasyon testinde yumurtlamayı görmediğini söyledi ama çok düzenli yapmıyormuş testleri .. yardımcı olursanız çok sevinirim ..
Evet maalesef kötü şekilde tecrübe ettim canım. SağolasınGeçmiş olsun canım. Miyoma soğan kürü olmuyor canim
canım paremmm seni nerde buldumEvet maalesef kötü şekilde tecrübe ettim canım. Sağolasın
Oyyy mucizemmm iyi ki bulduncanım paremmm seni nerde buldum