• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de yumurta kalitem düşük, yumurta rezervi az.
Ben arı sütü bal poleni karışımı
Hayıt otu suyu
Testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum
Bu ay başladım etkisi nasıl oldu bilmiyorum
Eşim test yaptırmadı ama her ihtimale karşı çakşır içiyor
Kaliteyi stres gerginlik üzüntü de etkiliyor
Psikolojisini de yüksek tutsun arkadaşınız

Hayıt otu suyu
Insallah guzel etkiler eder😍

Hayıt otu suyu
Bunlar etkili canım birde çörekotu yağı var 😁o da etkili fazla kullandığında tansiyon düşüklüğü yapıyor

Bunlar etkili canım birde çörekotu yağı var 😁o da etkili fazla kullandığında tansiyon düşüklüğü yapıyor
O da aklımda canım bunlarla beraber yaparsam kiste dönüşür diye her ay birini yapcam 😊😊
Doktora gidemiyoruz, bitkisel çözümler yapıyorum😊😊

Her kür arasında soğan kürü yapman lazım canım . Kist olursa temizlesin diye
Kürtaj sonrası yaptım rahim temizlensin diye canım ama bende miyom var ondan mı bilmiyorum sol kasığım çok ağrıdı. O kadar ağrıdı ki ayağıma vurdu ağrı. O yüzden 5 günde bıraktım :KK43: :KK43:

Kürtaj sonrası yaptım rahim temizlensin diye canım ama bende miyom var ondan mı bilmiyorum sol kasığım çok ağrıdı. O kadar ağrıdı ki ayağıma vurdu ağrı. O yüzden 5 günde bıraktım :KK43: :KK43:
Geçmiş olsun canım. Miyoma soğan kürü olmuyor canim

Arkadaşlar iyi geceler
Bir arkadaşıma doktor yumurtasının kalitesini orta değerde olduğunu söylemiş pko filan değil daha 24 yaşında ve 2 senelik evli eşinde bir problem yok sizce sadece yumurta kalitesi etkiler mi gebe kalmayı bu kadar 🤷🏼‍♀️ Sormamı istedi eşine karşı biraz kendini kötü hissettiği için benim sormamı rica etti .. başına böyle bir şey gelen var mı ? Yumurta kalitesi nasıl artar ? Ve Ovülasyon testinde yumurtlamayı görmediğini söyledi ama çok düzenli yapmıyormuş testleri .. yardımcı olursanız çok sevinirim ..
Benim doktorum bana tarçın bal çörek otu karışımını önermişti yumurta kalitesini arttırmak için tarçına alerjim olduğu için sadece çörekotu bal yapmıştım sabah kalkınca gece yatarken

Kızlar peki sizin yaşlar kaç ne zamandır deniyorsunuz acaba ?

Back