En sonkinde 9. Da gördüm kanda negatif çıktı ilk kullandığımda 12 olması lazımAllah gönlunuze gore versin insallah Daha önce ki tedavinizde çift cizgiyi kacinci günde gordunuz
bir kaç gun tekrarlayin umarim pozitiftir bende sabirsizlanmaya başladim ama cok erken iki gundur agrida yok ümidim azalmaya basladiEn sonkinde 9. Da gördüm kanda negatif çıktı ilk kullandığımda 12 olması lazım
Ağrım çok ya artık sürekli ayaktayım ondan mıbir kaç gun tekrarlayin umarim pozitiftir bende sabirsizlanmaya başladim ama cok erken iki gundur agrida yok ümidim azalmaya basladi
Sürekli hareket halindeyseniz o da etkiler adetiniz ne zamanAğrım çok ya artık sürekli ayaktayım ondan mı
Normalde çarşamba olması gerek de iğneden dolayı en erken cumaSürekli hareket halindeyseniz o da etkiler adetiniz ne zaman
Az kalmis insallah gelmezNormalde çarşamba olması gerek de iğneden dolayı en erken cuma
İnş sen ne zaman yapacaksınAz kalmis insallah gelmez
perşembe ya da cuma yapabilirimİnş sen ne zaman yapacaksın
Hayırlısı canımperşembe ya da cuma yapabilirim
hafif çizgi var☺kan versenizTesti tekrarladım negatif ya çizgi var gibi duruyor yok gibi de duruyor
Ama dünkü daha belliydi ki iğne etkisi daha geçmemiş bence sizler yapmadınız mıhafif çizgi var☺kan verseniz
Fotoğrafda iki testte ayni gözüküyo ama tabi siz daha iyi bilirsinizAma dünkü daha belliydi ki iğne etkisi daha geçmemiş bence sizler yapmadınız mı
Hımm iyi canım diğer arkadaştan ses çıkmadı merak ettimFotoğrafda iki testte ayni gözüküyo ama tabi siz daha iyi bilirsinizben henuz yapmadim bugun çikabilseydim alcaktim bu saatten sonra cikmam yarin alip persembe gunu yaparim
Bir başlıkta yorumunu gördüm sanirim negatif sonuc almişHımm iyi canım diğer arkadaştan ses çıkmadı merak ettim
Hımm kısmet canım Bi sen kaldın sende durum nasılBir başlıkta yorumunu gördüm sanirim negatif sonuc almiş
Bugun hafif ağrı hissediyorum güne hareketli başladim ondan heraldeHımm kısmet canım Bi sen kaldın sende durum nasıl
Olabilir benim ağrım da oluyor da ne bileyim ya içimde umut kalmıyor aradaBugun hafif ağrı hissediyorum güne hareketli başladim ondan heralde
Benimde oyle gun gectikte umudum azaliyor sanki birde çok halsizlik olmaya başladi hic birsey yapasim yok dusunmemek icin oyalaniyorum artik biz yinde iyi düşünelim iyi olsunOlabilir benim ağrım da oluyor da ne bileyim ya içimde umut kalmıyor arada