Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

Insallah korkunuz sevince dönüşur🤗 duşunmemk elde degil tabi ki o yuzden ev isleriyle meşgul olmaya calisiyorum artik elimi kolumu kaldircak halim kalmiyor bazen çok yipratici surec benim eşim zor birisi fransada yasiyorum doktora gitmek icin ona bağliyim yeterli dil bilmiyorum her gittigimizde soyleniyor isimden kaliyorum diye hakli ama bende kiziyorum en onemli is bu diye eger negatif olursa tekrar ugrasmak cok zor olucak😔 sadece vucud degil pskolojik olarakda yorucu bir sureç Allah yar ve yardimcimiz olsun testi ne zaman yapicaksiniz?
16. Gün haftaya perşembeye geliyor zaten ondan 2 gün sonrada adet günüm. Büyük ihtimalle Perşembe yaparım gibi duruyor.
Bence mesguliyetinizi dilinizi geliştirmeye yöneltin, hem sizin için eğlenceli olur çünkü öğrendikçe özgür olacaksınız anladığım kadarıyla 🥰 birara Fransızca ya merak saldım, çok güzel telefon uygulamalari falan var. Okul dönemindi, finaller falan başladı bıraktım sonradan. bende doktor kontrollerine hep yalnız gittim, bir kere benimle geldi. Çok bekledik, işe de donmemiz lazım. Baktım geriliyor dedim birdaha gelme sen 😂 bazen gelmek istiyor, hala cezalı götürmüyorum 🤪😂

16. Gün haftaya perşembeye geliyor zaten ondan 2 gün sonrada adet günüm. Büyük ihtimalle Perşembe yaparım gibi duruyor.
Bence mesguliyetinizi dilinizi geliştirmeye yöneltin, hem sizin için eğlenceli olur çünkü öğrendikçe özgür olacaksınız anladığım kadarıyla 🥰 birara Fransızca ya merak saldım, çok güzel telefon uygulamalari falan var. Okul dönemindi, finaller falan başladı bıraktım sonradan. bende doktor kontrollerine hep yalnız gittim, bir kere benimle geldi. Çok bekledik, işe de donmemiz lazım. Baktım geriliyor dedim birdaha gelme sen 😂 bazen gelmek istiyor, hala cezalı götürmüyorum 🤪😂
benimde sizden hemen 2 gun sonra sabahlari dil kursuna gidiyorum yine bu sene biraz ilerledim doktora gidince az cok kendimi ifade edebiliyorum ama daha fazlasini yapmm lazim öğrendikçe eğlenceli oluyor dediğiniz gbi güzel haberi alirsiniz insallah eşinizin cezasida biter😂😂

benimde sizden hemen 2 gun sonra sabahlari dil kursuna gidiyorum yine bu sene biraz ilerledim doktora gidince az cok kendimi ifade edebiliyorum ama daha fazlasini yapmm lazim öğrendikçe eğlenceli oluyor dediğiniz gbi güzel haberi alirsiniz insallah eşinizin cezasida biter😂😂
Hahaha belki biter bakıcaz artık 😝 süper, bence orada pratiğiniz fazla olduğu için daha kolay öğrenirsiniz 🥰

Kızlar bütün konuşmaları okudum bende katılayım dedim 😀 benim bu ay normalde aşılama yapılacaktı göbekten 5 gün gonalf kullandım ama sadece bir yumurta gelişti o yüzden sadece çatlatma iğnesi yapıp denemeye karar verdik. Benim çat iğnesinden sonraki 6. Günüm şu an. Daha önceki çat iğnemde 10. Gün beta hcg 5 çıkmıştı ve 12. Gün 1 e düşmüştü. Ben o yüzden adeti beklemeyip 12. Gün direkt kan vereceğim. Varsa az çok belli olur yoksa da adet tarihini ümit bağlamadan beklerim diyorum 🤷🏻‍♀️

Bu arada iğneden sonraki gün çok şiddetli kasık ağrım olmuştu iki gün boyunca. Sonraki bir hafta boyunca da arada sağ ve solda kasık ağrıları bacak ağrısı çok şiddetli göğüs acısı hatta bir kere fena baş dönmesi bile yaşamıştım. O yüzden bu sefer bunların hepsinin iğnenin etkisi olduğunu biliyorum😕 en güzeli kan verip netleşmek

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dün akşam üzeri şiddetli sancim oldu bugun hic bisey yok olmamasida biraz tedirgin ediyor😕
Valla 11. Gün erken olmasa yarın sabah Bi yapardım ama erken çıkan sonuç güvenilir olmaz

Evet henuz erken 2 3 gun daha bekleyin insallah cift cizgiyi görürsunuz🤲
Dayanamadım meraktan yaptım cenaze var ya eve gelmiyordum akşam geldim kalkar kalmaz yaptım iğne etkisi kalmış mıdır acaba

Eklentiler

• IMG_20210621_072350.jpg
    IMG_20210621_072350.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 39
X