- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
bende ayni dusuncedeyimBirisi " iğneden sonra 13. Gün negatifti, 14. Gün çooook silik bir çizgi vardı. 15 ve 16. Günlerde pozitifi net gördüm. Kafa karışıklığı olmaması için 16-17. Günleri bekleyin" yazmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ayni dusuncedeyimBirisi " iğneden sonra 13. Gün negatifti, 14. Gün çooook silik bir çizgi vardı. 15 ve 16. Günlerde pozitifi net gördüm. Kafa karışıklığı olmaması için 16-17. Günleri bekleyin" yazmis
16. Gün haftaya perşembeye geliyor zaten ondan 2 gün sonrada adet günüm. Büyük ihtimalle Perşembe yaparım gibi duruyor.Insallah korkunuz sevince dönüşur duşunmemk elde degil tabi ki o yuzden ev isleriyle meşgul olmaya calisiyorum artik elimi kolumu kaldircak halim kalmiyor bazen çok yipratici surec benim eşim zor birisi fransada yasiyorum doktora gitmek icin ona bağliyim yeterli dil bilmiyorum her gittigimizde soyleniyor isimden kaliyorum diye hakli ama bende kiziyorum en onemli is bu diye eger negatif olursa tekrar ugrasmak cok zor olucak sadece vucud degil pskolojik olarakda yorucu bir sureç Allah yar ve yardimcimiz olsun testi ne zaman yapicaksiniz?
benimde sizden hemen 2 gun sonra sabahlari dil kursuna gidiyorum yine bu sene biraz ilerledim doktora gidince az cok kendimi ifade edebiliyorum ama daha fazlasini yapmm lazim öğrendikçe eğlenceli oluyor dediğiniz gbi güzel haberi alirsiniz insallah eşinizin cezasida biter16. Gün haftaya perşembeye geliyor zaten ondan 2 gün sonrada adet günüm. Büyük ihtimalle Perşembe yaparım gibi duruyor.
Bence mesguliyetinizi dilinizi geliştirmeye yöneltin, hem sizin için eğlenceli olur çünkü öğrendikçe özgür olacaksınız anladığım kadarıyla birara Fransızca ya merak saldım, çok güzel telefon uygulamalari falan var. Okul dönemindi, finaller falan başladı bıraktım sonradan. bende doktor kontrollerine hep yalnız gittim, bir kere benimle geldi. Çok bekledik, işe de donmemiz lazım. Baktım geriliyor dedim birdaha gelme sen bazen gelmek istiyor, hala cezalı götürmüyorum
Gelişme yok canım ağrılar var ama adettir diye düşünüyorum dede de dün vefat etti beklemedeyiz çok yorgun geçiyor günlerKizlar var mı bi gelisme ne durumdasınız? Mades dedeniz nasıl oldu?
Başınız sağolsun Allah kolaylık versin insallahGelişme yok canım ağrılar var ama adettir diye düşünüyorum dede de dün vefat etti beklemedeyiz çok yorgun geçiyor günler
Hahaha belki biter bakıcaz artık süper, bence orada pratiğiniz fazla olduğu için daha kolay öğrenirsinizbenimde sizden hemen 2 gun sonra sabahlari dil kursuna gidiyorum yine bu sene biraz ilerledim doktora gidince az cok kendimi ifade edebiliyorum ama daha fazlasini yapmm lazim öğrendikçe eğlenceli oluyor dediğiniz gbi güzel haberi alirsiniz insallah eşinizin cezasida biter
Canım basınız sağolsun, mekanı cennet olsun inşallahGelişme yok canım ağrılar var ama adettir diye düşünüyorum dede de dün vefat etti beklemedeyiz çok yorgun geçiyor günler
Bugün grip oldum ölüyorum şuan sancım çok oluyor 2 gündür akşamları sen nasılsınMAdes Bambirellla hanimlar bugün nasilsiniz?
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin dün akşam üzeri şiddetli sancim oldu bugun hic bisey yok olmamasida biraz tedirgin ediyorBugün grip oldum ölüyorum şuan sancım çok oluyor 2 gündür akşamları sen nasılsın
Valla 11. Gün erken olmasa yarın sabah Bi yapardım ama erken çıkan sonuç güvenilir olmazÇok geçmiş olsun Allah şifa versin dün akşam üzeri şiddetli sancim oldu bugun hic bisey yok olmamasida biraz tedirgin ediyor
Evet henuz erken 2 3 gun daha bekleyin insallah cift cizgiyi görürsunuzValla 11. Gün erken olmasa yarın sabah Bi yapardım ama erken çıkan sonuç güvenilir olmaz
Dayanamadım meraktan yaptım cenaze var ya eve gelmiyordum akşam geldim kalkar kalmaz yaptım iğne etkisi kalmış mıdır acabaEvet henuz erken 2 3 gun daha bekleyin insallah cift cizgiyi görürsunuz
Kalmis olabilir erken insallah bebis vardirDayanamadım meraktan yaptım cenaze var ya eve gelmiyordum akşam geldim kalkar kalmaz yaptım iğne etkisi kalmış mıdır acaba
Yarın yapacaktım çok merak ettim yaptım eve geçmişken İnş vardır Bi de en son ki iğnemde 11 günde negatiftiKalmis olabilir erken insallah bebis vardir
Daha sonra pozitife dönenlerde olabiliyor ama hafif cizgi var insallah koyulaşirYarın yapacaktım çok merak ettim yaptım eve geçmişken İnş vardır Bi de en son ki iğnemde 11 günde negatifti
İnş ya çok istiyorumDaha sonra pozitife dönenlerde olabiliyor ama hafif cizgi var insallah koyulaşir
Allah gönlunuze gore versin insallah Daha önce ki tedavinizde çift cizgiyi kacinci günde gordunuzİnş ya çok istiyorum