Yarın yap bakalım ne çıkacak bende yapacağım tekrardanBenimde oyle gun gectikte umudum azaliyor sanki birde çok halsizlik olmaya başladi hic birsey yapasim yok dusunmemek icin oyalaniyorum artik biz yinde iyi düşünelim iyi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yap bakalım ne çıkacak bende yapacağım tekrardanBenimde oyle gun gectikte umudum azaliyor sanki birde çok halsizlik olmaya başladi hic birsey yapasim yok dusunmemek icin oyalaniyorum artik biz yinde iyi düşünelim iyi olsun
İnşallah Allah yüzümüzü güldürsünYarın yap bakalım ne çıkacak bende yapacağım tekrardan
İnş canım bakalım kısmetİnşallah Allah yüzümüzü güldürsün
Yaptın mı testiniİnş canım bakalım kısmet
elimde test yok bugün alıcamYaptın mı testini
Hımm hadi al da merakımız gitsinelimde test yok bugün alıcam
Ne yaptın kız daha almadın mıelimde test yok bugün alıcam
yaptim negatifNe yaptın kız daha almadın mı
Dikkatli baktın mı dün bende çıkan zor gözüküyordu eşim bugün yaptırmadıyaptim negatif
eminim sizin ki bariz gözüküyordu bende net tek çizgiDikkatli baktın mı dün bende çıkan zor gözüküyordu eşim bugün yaptırmadı
Hımm inşallah önümüzdeki ay olur bende normalde bugün olmam lazım ama iğneye göre cuma günü olmam lazım bekleyeyim bakayım
eminim sizin ki bariz gözüküyordu bende net tek çizgi
Cumartesiye kadar beklicem olursa artik olmassa iğneye devam hemen iğneye tekrar başlaniyor mu?Hımm inşallah önümüzdeki ay olur bende normalde bugün olmam lazım ama iğneye göre cuma günü olmam lazım bekleyeyim bakayım
Adet olunca başlanıyor canımCumartesiye kadar beklicem olursa artik olmassa iğneye devam hemen iğneye tekrar başlaniyor mu?
Bu defa yumurtanin biraz daha buyumesini beklerim 17 mm 12.5 mm idiAdet olunca başlanıyor canım
Doktora bağlı bekleyip beklememen amaBu defa yumurtanin biraz daha buyumesini beklerim 17 mm 12.5 mm idi
Oyle tabi ki geç buyumuştu en dusuk dozda vurulmustum hayirlisi artikDoktora bağlı bekleyip beklememen ama
Aynen kısmet canım ben bekledim de ne oldu boyutunu bilmeden vurdum olmadıOyle tabi ki geç buyumuştu en dusuk dozda vurulmustum hayirlisi artik
Aslinda o bu bahane nasip olmadi mi olmuyor nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz sizde yine ikinci cizgi belli inşallah vardır☺Aynen kısmet canım ben bekledim de ne oldu boyutunu bilmeden vurdum olmadı
Dün 11. Günden silikti olsa koyulaşırdı Bi de adet öncesi kirli akıntı geldi bugünde yarında olurumAslinda o bu bahane nasip olmadi mi olmuyor nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz sizde yine ikinci cizgi belli inşallah vardır☺
Hayirlisi olsun tekrar devam edicekmisiniz iğneyeDün 11. Günden silikti olsa koyulaşırdı Bi de adet öncesi kirli akıntı geldi bugünde yarında olurum