Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

farkedilebilir belirti yok ama beyaz tenliyim göbek deliğimin altindan rahme kadar uzayan hafif kahve çizgi var daha onceden yoktu eminim acaba haplardan olabilir mi🤔
kaçıncı gün oldu senin bugün? Aramızda 2 gün vardı eğer 8 se benimde kasık ağrım 8. Gün başlamıştı. O güne kadar hiç semptom var gibi gelmiyordu

Peki sende sinir var mı? Ben bugünü çok zor bitirdim. Bazen adet donemlerimde de oluyor.
Şuan toplamak gerekirse; 10.gun
3 gündür sağ kasık ağrısı
Kasıklarımda doluluk hissi özellikle eğilirken
Bugün sinir ve akşamına mide bulantısı
Göğüste hafif gerginlik var gibi
Ben dayanmicam galiba testi ilk günler 14. Gün falan yapacak gibiyim 😅 Sunshine597 Sunshine597

Peki sende sinir var mı? Ben bugünü çok zor bitirdim. Bazen adet donemlerimde de oluyor.
Şuan toplamak gerekirse; 10.gun
3 gündür sağ kasık ağrısı
Kasıklarımda doluluk hissi özellikle eğilirken
Bugün sinir ve akşamına mide bulantısı
Göğüste hafif gerginlik var gibi
Ben dayanmicam galiba testi ilk günler 14. Gün falan yapacak gibiyim 😅 Sunshine597 Sunshine597
Yok sakinim bende regli döneminde de rahatım yaa ama siz yaparsaniz bende dayanamm heralde😂 inşallah hamişsinizdir😍🥰

Hadi bakalım kızlar hakkınızda hayırlısı belirtileriniz başlamış yavaş yavaş ben de hiç bişey kalmadı

Ara ara ağri devam ediyor hep sol tarafim agriyordu dun sağ tarafim başladı sizde durumlar nasil?
Benimde aynı. Ağrı genellikle sağ tarafımda. dizden yukarısındaki bacak kemiklerim falan ağrımaya başladı. Adet ağrısına da benziryor cidden. Ama ilginç olan adet ağrısında genel olarak ağrır, bu sefer hep belirli bir noktada ağrı oluyor ama şiddeti düne göre daha az

Benimde aynı. Ağrı genellikle sağ tarafımda. dizden yukarısındaki bacak kemiklerim falan ağrımaya başladı. Adet ağrısına da benziryor cidden. Ama ilginç olan adet ağrısında genel olarak ağrır, bu sefer hep belirli bir noktada ağrı oluyor ama şiddeti düne göre daha az
uyuşukluk hissi var mi bende haplar hep uyuşukluk yapiyor uyku istegi yorgunluk belirtiye yorumlamiyorum haplardan dolayi bence hem erken olduğunu dusunuyorum ümit her zaman var yinede kendimi kaptirmiyorum hayal kırıklıği yaşamamak için önceden olsa iki gün ağlarim neyse bu tedavi olduğu için toparlamm zor olur o yuzden son gune kadar sakin dusunmeden beklicem inşallah Allah hepimize nasip eder🤗🥰

uyuşukluk hissi var mi bende haplar hep uyuşukluk yapiyor uyku istegi yorgunluk belirtiye yorumlamiyorum haplardan dolayi bence hem erken olduğunu dusunuyorum ümit her zaman var yinede kendimi kaptirmiyorum hayal kırıklıği yaşamamak için önceden olsa iki gün ağlarim neyse bu tedavi olduğu için toparlamm zor olur o yuzden son gune kadar sakin dusunmeden beklicem inşallah Allah hepimize nasip eder🤗🥰
Bende çok korkuyorum. Test yapmak korkutucu geliyor, negatif sonuç bu sefer benide çok yipraticak. Seni anlıyorum o yüzden. Herkes düşünme bu ay olmazsa birdaha ki ay olur modunda ama dile kolay. Doktora git, her seferinde alttan muayene. Göbekten iğneler, folikul oluştu mu, değerler tam mı, rahim kalinigi iviri ziviri. Yorucu. Sadece aylar sonra oluşan folikuller bile ağlatmaya yetti. Sanki hamileymiş gibi sevindim. Hayal kırıklığı olacak negatif olursa
Uyuşukluk değilde, zaten çok yoğun çalışıyorum. Dün yine yoğundu, ama tum ekip koşturdu. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Ben eve gider gitmez yattım. 12 saat uyumuşum, eşimde öyle bir durum yok normaldi sen niye bukadar yoruldun falan dedi. Eskiye göre daha çabuk yoruluyorum sanki

Birisi " iğneden sonra 13. Gün negatifti, 14. Gün çooook silik bir çizgi vardı. 15 ve 16. Günlerde pozitifi net gördüm. Kafa karışıklığı olmaması için 16-17. Günleri bekleyin" yazmis

Bende çok korkuyorum. Test yapmak korkutucu geliyor, negatif sonuç bu sefer benide çok yipraticak. Seni anlıyorum o yüzden. Herkes düşünme bu ay olmazsa birdaha ki ay olur modunda ama dile kolay. Doktora git, her seferinde alttan muayene. Göbekten iğneler, folikul oluştu mu, değerler tam mı, rahim kalinigi iviri ziviri. Yorucu. Sadece aylar sonra oluşan folikuller bile ağlatmaya yetti. Sanki hamileymiş gibi sevindim. Hayal kırıklığı olacak negatif olursa
Uyuşukluk değilde, zaten çok yoğun çalışıyorum. Dün yine yoğundu, ama tum ekip koşturdu. Eşimle birlikte çalışıyoruz. Ben eve gider gitmez yattım. 12 saat uyumuşum, eşimde öyle bir durum yok normaldi sen niye bukadar yoruldun falan dedi. Eskiye göre daha çabuk yoruluyorum sanki
Insallah korkunuz sevince dönüşur🤗 duşunmemk elde degil tabi ki o yuzden ev isleriyle meşgul olmaya calisiyorum artik elimi kolumu kaldircak halim kalmiyor bazen çok yipratici surec benim eşim zor birisi fransada yasiyorum doktora gitmek icin ona bağliyim yeterli dil bilmiyorum her gittigimizde soyleniyor isimden kaliyorum diye hakli ama bende kiziyorum en onemli is bu diye eger negatif olursa tekrar ugrasmak cok zor olucak😔 sadece vucud degil pskolojik olarakda yorucu bir sureç Allah yar ve yardimcimiz olsun testi ne zaman yapicaksiniz?

X