- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 593
- 26
Hadi yaSerklaj yapılacak perşembe günüİnş işlem başarılı geçer riskleri olan bişey çünkü
Dualarınızı bekliyorum canım senin sonuç çıktı mıHadi yainsallah iyi geçer canim Allah yardimcin olsun
Dualarimdasin canim evet 17.764,0 4-5 haftalik varDualarınızı bekliyorum canım senin sonuç çıktı mı
A aaaaaDualarimdasin canim evet 17.764,0 4-5 haftalik var
Benim yakın bi akrabam oldu serklaj kuzuDualarınızı bekliyorum canım senin sonuç çıktı mı
Evet canim sağol Rabbim sanada tez zamanda nasip etsinA aaaaa
Demek hamilesin kuzu=)
Tebrik ederimmmm
Darısı başıma ben kaldım bi heralde=)
Bende geçen ay tüp bebek merkezinde doktorla görüştüm kuzuEvet canim sağol Rabbim sanada tez zamanda nasip etsinnaptin tedaviye devam mi?
Kaçıncı gününde öğrendin kız bu kadar yüksek çıkmış şimdi gitsen kese ve kalp atışı duyulur herhaldeDualarimdasin canim evet 17.764,0 4-5 haftalik var
İnş canım ya insan riskleri duyunca başıma gelir mi korkusu başlıyor işteBenim yakın bi akrabam oldu serklaj kuzu
Hiç korkma
Hatta doğdu suan miniği=)
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah
Insallah tez zamnda kucağin dolar Allah yardimcin olsun canimBende geçen ay tüp bebek merkezinde doktorla görüştüm kuzu
Aşılama tüp bebek yapmadan bide o denemek istedi yumurta geliştirici hap ve çatlatma iğnesi
Yarın reglin ikinci günü
Gidicem işte muayene falan edip ona göre iğne ilaç vericek
Bi ay daha böyle deneyip olmassa aşılamaya geçices
47.gundu ama son regli tarihini yanlis girmisler daha kucukte olabilir canim senin operasyonun nasil gecti?Kaçıncı gününde öğrendin kız bu kadar yüksek çıkmış şimdi gitsen kese ve kalp atışı duyulur herhalde
Saol kuzuInsallah tez zamnda kucağin dolar Allah yardimcin olsun canim
O zaman 2 aya yakın ee onu düzeltilebilir ultrasona girdin mi benim işlem iyiydi ama çocuğun suyu gelmiş dediler şimdilik bişey yok ama korkuyorum47.gundu ama son regli tarihini yanlis girmisler daha kucukte olabilir canim senin operasyonun nasil gecti?
Bilmiyorum canim doktora gidince ögrenicez tam da doktorlar tatilde ayin 11 'ne randevu albildiksağlikla gelir insallah erken doğum riski var mi?O zaman 2 aya yakın ee onu düzeltilebilir ultrasona girdin mi benim işlem iyiydi ama çocuğun suyu gelmiş dediler şimdilik bişey yok ama korkuyorum
Suyu gelirse erken doğar 28 haftayı geçsek Bi kere daha 8 hafta varBilmiyorum canim doktora gidince ögrenicez tam da doktorlar tatilde ayin 11 'ne randevu albildiksağlikla gelir insallah erken doğum riski var mi?
Allah yardimcin olsun canim dua et bol bol dinlen psikolojik olarakta rahatlamaya çalişSuyu gelirse erken doğar 28 haftayı geçsek Bi kere daha 8 hafta var
Sağol canım şükür şimdilik bişey yok taburcuydum da çıkmadım burda gözetim altındayımAllah yardimcin olsun canim dua et bol bol dinlen psikolojik olarakta rahatlamaya çaliş
Sağlıkla vaktinde gelir insallah canimSağol canım şükür şimdilik bişey yok taburcuydum da çıkmadım burda gözetim altındayım
İnşâAllâh canım inş çok korkuyorum valla bişey olacak diye aklım çıkıyorSağlıkla vaktinde gelir insallah canim
Endişelenmen normal ama kötüyü düşünme canım sen iyi ol ki bebişinde iyi olsunİnşâAllâh canım inş çok korkuyorum valla bişey olacak diye aklım çıkıyor