Yok canım ya söylemedi doktor daha erkenmişİ
İnşallah canım devam etmedi gelir sanıyordum yarın anlıcaz bakalım bebiş nasıl cinsiyeti belli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya söylemedi doktor daha erkenmişİ
İnşallah canım devam etmedi gelir sanıyordum yarın anlıcaz bakalım bebiş nasıl cinsiyeti belli mi?
Sağlıklı olsunda bizlerde bol bol dua etYok canım ya söylemedi doktor daha erkenmiş
merhaba sizle topiği ilk açtığınızsa yazışmısız, hamilesiniz hayırlı olsun nasıl oldu acaba anlatabilir misinz süreciYok canım ya söylemedi doktor daha erkenmiş
Her zaman ediyorum canımSağlıklı olsunda bizlerde bol bol dua et
Valla 5 kez iğne kullandım hiç biri tutmadı rahim filmi için randevu aldım doktor ameliyat olmuş 1 ay sonra gel dedi bende düzenli ilişki yaptım olmaz ama yine boş durmayalım dedim adet beklerken sürpriz oldumerhaba sizle topiği ilk açtığınızsa yazışmısız, hamilesiniz hayırlı olsun nasıl oldu acaba anlatabilir misinz süreci
Allah razı olsun canım Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❣Her zaman ediyorum canım
İnşâAllâh canım Allah size yaşatsın bu duyguları bu ayAllah razı olsun canım Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❣
Negatif canım adet oldum bugünSunshine597 ne yaptın canım sonuç ne
Hımm anladım canım inş gelecek aya diyecek bişey yokNegatif canım adet oldum bugün
Öyle canım nasipte ne zaman varsaHımm anladım canım inş gelecek aya diyecek bişey yok
Aynen herşey vaktini bekliyorÖyle canım nasipte ne zaman varsa
Şükür canım şimdilik iyi gidiyor birazdan kontrole gideceğim sen nasılsın var mı yeni bişeyler
Bende bugun kan vercem canim test yaptim pozitif ciktiŞükür canım şimdilik iyi gidiyor birazdan kontrole gideceğim sen nasılsın var mı yeni bişeyler
Aaa çok şükür canım çok sevindim yine çatlatma iğnesi mi kullanmıştınBende bugun kan vercem canim test yaptim pozitif cikti
Sağol canim 2 aydir tedavi görmedim c life kullandim sadeceAaa çok şükür canım çok sevindim yine çatlatma iğnesi mi kullanmıştın
Çok iyi olmuş canım inş güzel ilerler herşeySağol canim 2 aydir tedavi görmedim c life kullandim sadece
Insallah canim seninde nasil gecti kontrol?Çok iyi olmuş canım inş güzel ilerler herşey
Serklaj yapılacak perşembe günü İnş işlem başarılı geçer riskleri olan bişey çünküInsallah canim seninde nasil gecti kontrol?