Çıktım bugün zaten canım herşey yolunda dedi doktor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakEndişelenmen normal ama kötüyü düşünme canım sen iyi ol ki bebişinde iyi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktım bugün zaten canım herşey yolunda dedi doktor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakEndişelenmen normal ama kötüyü düşünme canım sen iyi ol ki bebişinde iyi olsun
Sevindim canim sağlikla gelir insallahÇıktım bugün zaten canım herşey yolunda dedi doktor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
İnşâAllâh canım bakalım sürecimiz nasıl geçecekSevindim canim sağlikla gelir insallah
Guzel gecer insallah cinsiyet belli miİnşâAllâh canım bakalım sürecimiz nasıl geçecek
Erkek İnş canım sen gittin mi hastaneye kese kalp atışı duydun muGuzel gecer insallah cinsiyet belli mi
Maşallah gitmedim canim 11'nde gideceğimErkek İnş canım sen gittin mi hastaneye kese kalp atışı duydun mu
İyiymiş canım az kalmış şükürMaşallah gitmedim canim 11'nde gideceğim
Evet sabirsizlaniyorum artik hafif ağrilarimda olunca endişelenmeye başladimİyiymiş canım az kalmış şükür
Ağrı normal de canım şok şiddetliyse iyi değil ultrasona girememeniz kötüEvet sabirsizlaniyorum artik hafif ağrilarimda olunca endişelenmeye başladim
Yok canim çok şiddetli değil şükür ama doktorada gidemeyince insan endişeleniyorAğrı normal de canım şok şiddetliyse iyi değil ultrasona girememeniz kötü
İnşâAllâh günler çabuk geçer de bebişi görürsün bir an önceYok canim çok şiddetli değil şükür ama doktorada gidemeyince insan endişeleniyor
Geçtiğimiz salı günu dusuk yapmak zorunda kaldım canım kalp atısı durmusSunshine597 canım nasıl gidiyor hamilelik hep aklıma geliyorsun geri unutuyorum duydun mu kalp atışını falan
Çok üzüldüm canım kaç haftalık olmuştu kan pıhtılaşması falan mı var acaba yeri çabucak dolar İnş tekrardanGeçtiğimiz salı günu dusuk yapmak zorunda kaldım canım kalp atısı durmus
Sağol canim Allah razı olsun 7+3' de kalmıştı sorun ne bilmiyoruz gelişememiş sağlıksız olduğu icin duşebilecegini soyledi doktor kan pıhtılaşması mı var bilmiyorum çarşamba tekrar kontrole gideceğim parça kalmış mı diye bakacaklarÇok üzüldüm canım kaç haftalık olmuştu kan pıhtılaşması falan mı var acaba yeri çabucak dolar İnş tekrardan
Hımm inşallah kalmamıştır canım Bi de kürtaj olmak zorunda kalmazsınSağol canim Allah razı olsun 7+3' de kalmıştı sorun ne bilmiyoruz gelişememiş sağlıksız olduğu icin duşebilecegini soyledi doktor kan pıhtılaşması mı var bilmiyorum çarşamba tekrar kontrole gideceğim parça kalmış mı diye bakacaklar
Insallah canım zaten korkuyorum ondanHımm inşallah kalmamıştır canım Bi de kürtaj olmak zorunda kalmazsın
İnşâAllâh korktuğun başına gelmez canımInsallah canım zaten korkuyorum ondan
Yatarak geçiyor her gün bir korku sıkıntı elimiz yüreğimizde geçirmeye çalışıyoruzInşallah canım sen nasilsın nasil gidiyor hamilelik