Yumurta kaç cm ken ovitrelle vurulur

M MAdes ne zamandır takip ediyorum ikinizide, okuyorum hep gelişmeleri=)
O kadar sevindim ki anlatamammm🥰❤️

Teşekkür ederim canım inş sizlerinde olur bizde görünce sizler için seviniriz 🤲 Allahım bu sevinci herkese yaşatsın kimseye evlat acısı vermesin
İnsallahh kuzuuu❤️
Hayırlı olsun tekrar, sağlıkla ilerlesinn kucağına almayı nasip etsin rabbim🥰
Darısı Sunshine597 Sunshine597 a ve benim gibi yıllardır bekleyenn herkese ❤️

İnsallahh kuzuuu❤️
Hayırlı olsun tekrar, sağlıkla ilerlesinn kucağına almayı nasip etsin rabbim🥰
Darısı Sunshine597 Sunshine597 a ve benim gibi yıllardır bekleyenn herkese ❤️
Rabbim tüm bekleyenleri daha fazla bekletmesin inan hiç beklemediğim anda oldu test yapmaya giderken negatif diye gittim ağlayarak döndüm hala inanamıyorum 5 kez iğne kullandım olmadı rahim filmi çekecektim geçen ay iptal oldu bu ay çok sürpriz oldu test bile yapmayacaktım sırf herkes soruyor evdeki testim bitsin diye yaptım 😊 sonunda Rabbim bize tekrar bu sevinci yaşattı İnş bu sefer kucağımıza almakta nasip olur

M-Mavera2048 M-Mavera2048 sende durumlar nasil canım mades sırasını savdı 😉
Aynen kuzu sıra bizde=)
Benn bi ay klomen kullanmıstım, geçtiğimiz ay femara kullanmıstım olmadı🤷‍♀️
Bu ay yine femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Değerlendiriyoruz işte 🙍‍♀️
Bu ay olur mu bilmem, insallah olur =)
Olmazsa bu ayda doktor artık kullanmayalım ilaç diyor, bende o fikirdeyim
İki üç ay bekleyip su kullanndığım ilaçların etkisi geçtikten sonra tabi kafa olarakta biraz rahatladıktan sonra sanırım aşılama denicez🤦‍♀️

Aynen kuzu sıra bizde=)
Benn bi ay klomen kullanmıstım, geçtiğimiz ay femara kullanmıstım olmadı🤷‍♀️
Bu ay yine femara kullandım, 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Değerlendiriyoruz işte 🙍‍♀️
Bu ay olur mu bilmem, insallah olur =)
Olmazsa bu ayda doktor artık kullanmayalım ilaç diyor, bende o fikirdeyim
İki üç ay bekleyip su kullanndığım ilaçların etkisi geçtikten sonra tabi kafa olarakta biraz rahatladıktan sonra sanırım aşılama denicez🤦‍♀️
Inşallah olur canım benimde bu ay olmazsa klomen kullanmak istiyorum hep iğne kullandım Rabbim yardımcımız olsun 🤗

Inşallah olur canım benimde bu ay olmazsa klomen kullanmak istiyorum hep iğne kullandım Rabbim yardımcımız olsun 🤗
Evet aslında onu sorcaktık bende sana
Sen daha ilaç falan kullanmadan neden iğne kullandırtmış ki doktorun onu anlamamıştım ben🤔
Normalde sıralamada klomenler femaralar sonrasında yumurta tepki vermezse ilaçlara, iğneye geçiliyor
Sana bunları denemeden direkt iğneye baslamış, eziyet 🙄
Bende iğne mı denesek demiştim burdan görüp doktora, oda aynısını dedi çünkü
Yumurtalar ilaçlara tepki vermezse iğne süreci başlar suan cevap alıyoruz gerek görmüyorum dedi
Seninki değişik olmus =)

Evet aslında onu sorcaktık bende sana
Sen daha ilaç falan kullanmadan neden iğne kullandırtmış ki doktorun onu anlamamıştım ben🤔
Normalde sıralamada klomenler femaralar sonrasında yumurta tepki vermezse ilaçlara, iğneye geçiliyor
Sana bunları denemeden direkt iğneye baslamış, eziyet 🙄
Bende iğne mı denesek demiştim burdan görüp doktora, oda aynısını dedi çünkü
Yumurtalar ilaçlara tepki vermezse iğne süreci başlar suan cevap alıyoruz gerek görmüyorum dedi
Seninki değişik olmus =)
Dilim fazla olmadıği için doktorla detaylı bir şekilde konuşamadım🤦‍♀️ eşimde fazla sormadı sıralama olduğunu bilmiyordum negatif sonuçlandikça normal olarak diger ilaclarida denemek istiyorum 2 defa ayni iğneyi kullandim

Dilim fazla olmadıği için doktorla detaylı bir şekilde konuşamadım🤦‍♀️ eşimde fazla sormadı sıralama olduğunu bilmiyordum negatif sonuçlandikça normal olarak diger ilaclarida denemek istiyorum 2 defa ayni iğneyi kullandim
Doktorun mutlaka tabi bi fikri vardır ona göre ilerliyodur ama yinede bencede sor bi bakalım
İnsallah doğru tedaviyi bulup bi an önce sonuç alırıs bizde=)

X