Hımm sen iğne kullanıyorsun hap kullansan işe yaramayacak belki deFitil progesteron canım yumurta gelistirmek icin iğne kullaniyorum 12 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm sen iğne kullanıyorsun hap kullansan işe yaramayacak belki deFitil progesteron canım yumurta gelistirmek icin iğne kullaniyorum 12 tane
Galiba doktor kişiye ne uygunsa faydaliysa onu önerir zaten ama bu sefer farkli vericekmis henuz almadim ilaclaclari sanirim yarin baslarimHımm sen iğne kullanıyorsun hap kullansan işe yaramayacak belki de
Adet oldun mu aynen kişiye göre veriyorlarGaliba doktor kişiye ne uygunsa faydaliysa onu önerir zaten ama bu sefer farkli vericekmis henuz almadim ilaclaclari sanirim yarin baslarim
Evet oldum sonundaAdet oldun mu aynen kişiye göre veriyorlar
Eee şükür gözün aydın benimki gününü şaşmıyor iğnelere nedenseEvet oldum sonunda
benim de 22 den once igne vermezdi yalvarsan bile. soke oluyorum buradaki rakamlari gorunce. ya tutarsa bu ay bos gecmesin diye veriyor dr lar bence. hem umitleniyorsun hem para veriyorsun. vermedigi icin dr umu daha cok seviyorum.Benim doktorum 20 mm den aşağıda vurdurtmuyor. Ama burda 17 mmde olanları gördüm.
Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum ki canım. Ben kalitesini anlıyormusunuz diye sorduğumda hayır onu anlayamayız diyor. Mesela burada görüyorum kimi doktor anlıyormuş.benim de 22 den once igne vermezdi yalvarsan bile. soke oluyorum buradaki rakamlari gorunce. ya tutarsa bu ay bos gecmesin diye veriyor dr lar bence. hem umitleniyorsun hem para veriyorsun. vermedigi icin dr umu daha cok seviyorum.
gozunuz aydin Allah saglikla kavustursun yavrunuza. sanirim seklinden vs anliyorlar anormal sekilde olanlardan umitleri olmuyor. sonucta klomen femara gibi ilaclar yerine gore kalitesini arttirmak icin. ise yarayip yaramadigini bir sekilde anliyor olmalari lazim.Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum ama yine de bilmiyorum ki canım. Ben kalitesini anlıyormusunuz diye sorduğumda hayır onu anlayamayız diyor. Mesela burada görüyorum kimi doktor anlıyormuş.
ama bu ayki tedavimde iğne olduğum gün baktığında ooo çok güzel dedi. Ve bu ay oldu çok şükür
Çok teşekkür ederim canım rabbim hayırlısıyla sana da her isteyene de nasip etsin inşallah E2 tahlili varmış mesela onu duydum yalnış bilmiyorsam kimi doktor ona bakıyormuş yumurta kalitesi için. Ben sordum o tüp bebekte bakılıyor dedi. Biz anlayamayız kalitesini dedi.gozunuz aydin Allah saglikla kavustursun yavrunuza. sanirim seklinden vs anliyorlar anormal sekilde olanlardan umitleri olmuyor. sonucta klomen femara gibi ilaclar yerine gore kalitesini arttirmak icin. ise yarayip yaramadigini bir sekilde anliyor olmalari lazim.
hem klomen hem femara mi.. ilk defa duyuyorum. ayri ayri verilen ilaclar bunlar. ben yurt disinda yasiyorum. E2 burada hic onemsenmiyor. bakilmiyor bile. etkisi olmadigi son yillardaki bilimsel calismalarda kanitlandi dedi dr um bir keresinde.Çok teşekkür ederim canım rabbim hayırlısıyla sana da her isteyene de nasip etsin inşallah E2 tahlili varmış mesela onu duydum yalnış bilmiyorsam kimi doktor ona bakıyormuş yumurta kalitesi için. Ben sordum o tüp bebekte bakılıyor dedi. Biz anlayamayız kalitesini dedi.
Bu ay çok ilaç kullandırdı ama 5 gün femera 4 gün klomen 5 günde merional iğne baya bir dobingli yumurta oldu galiba benimkiler
Sağol bakalim 2.ye nasil olcak kacinci günundesin?Eee şükür gözün aydın benimki gününü şaşmıyor iğnelere nedense
3 ay tedavi gördüm 3ünde de böyle karışık kullandım. Yumurtalarım inatcı biraz o yüzden veriyor bende burda görüyorum birkaç defadır onuhem klomen hem femara mi.. ilk defa duyuyorum. ayri ayri verilen ilaclar bunlar. ben yurt disinda yasiyorum. E2 burada hic onemsenmiyor. bakilmiyor bile. etkisi olmadigi son yillardaki bilimsel calismalarda kanitlandi dedi dr um bir keresinde.
Bugün 11. Günüm salı kontrole gideceğim iğne yazarsa sonrası yine beklemekle geçecekSağol bakalim 2.ye nasil olcak kacinci günundesin?
Inşallah bu ay tutar yumurtalarin güzel oluşmuşdurBugün 11. Günüm salı kontrole gideceğim iğne yazarsa sonrası yine beklemekle geçecek
İnş ya bakıp göreceğiz artıkInşallah bu ay tutar yumurtalarin güzel oluşmuşdur
Allah hayirlisini versinİnş ya bakıp göreceğiz artık
Amin canım cümlemizeAllah hayirlisini versin
Bugün gittim canım sağdaki yumurtalardan biri 16 diğeri 15 mm olmuş soldakiler gelişmemiş iğneyi cuma sabahı yap dedi sen ne yaptın
Az kalmiş insallah tutar bende dün başladım gonalf kullanmaya bugün 2.günüm cuma gunü randevum varBugün gittim canım sağdaki yumurtalardan biri 16 diğeri 15 mm olmuş soldakiler gelişmemiş iğneyi cuma sabahı yap dedi sen ne yaptın