Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elmalı da değişik çok beğendim benbu nasıl kek kızaaaaamm bu daha değişik elmalı kekten![]()
benim favorim seninkiElmalı da değişik çok beğendim ben
Sen diyettesin niyeti bozayım deme![]()
Teşekkür ederim, her gördüğün tarife söyleyeceksin gibi geliyorbenim favorim seninkiyok yok bozmam son halimi gördün sen baya şiştim artık zayıflama zamanı geldi
![]()
benimikini görene kadar bekle dermişimTeşekkür ederim, her gördüğün tarife söyleyeceksin gibi geliyor
Zayıfla tabi tatlım, kendini daha iyi hissedersin![]()
Hadi ya sonunda yarışma da görecek miyiz senibenimikini görene kadar bekle dermişim
evet en az 20 kilo vermem lazım ekime kadar : ((
Çok teşekkür ederimElinize sağlık, görüntüsü çok hoş yarışmada başarılar dilerim![]()
Çok değişik bişey buldum tabi eğer ben ekleyene kadar biri eklemiş olmazsaHadi ya sonunda yarışma da görecek miyiz seni
O kadar varmış gibi de durmuyor ama olsun ver yine de. Hava o kadar sıcak ki, ben durduğum yerde veriyorum. Sende kolay verirsin![]()
Elini hızlı tut sendeÇok değişik bişey buldum tabi eğer ben ekleyene kadar biri eklemiş olmazsa
Var var 35 kilo var kızım senin gözlerin mi bozuk![]()
Eşimi malzeme almaya yolladımElini hızlı tut sende
O kadar var mı hakikaten, yani tamam Görülüyor da bu kadar da beklemiyordum
Neyse bu sefer kararlı gibisin verirsin :)
Süper, Desene gece tarif gelecekEşimi malzeme almaya yolladım
ahaha göstermediğime sevindim, evet inşallah verecem![]()
bi terslik olmazsa gelecek inşallahSüper, Desene gece tarif gelecek![]()
Çok teşekkür ederimo neydi gız
öncelikle elinize sağlık-çok başarılar diliyorum
çok çok emek hatcanmış diyecek söz bulamıyorum
ben yarışmaya katılmaktanda vazcaydım![]()
Yarışmacıları mı kaçırıyorsunÇok teşekkür ederim
Yaa hayır vazgeçme bak ne güzel tarifler eklendi, senin tarifte çok güzel olur
Nevreste mm benim tarifi yarışma sonuna kadar saklayalım
![]()
Teşekkür ederim :) aslında ben de fırından çıkana kadar acaba dedim de sorun çıkmadı çok şükürCok güzel bi tarif bu ya görmustmde cesaret edip yapamamstm![]()
Elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum ama buraya yazıyorlar katılmıycam diye, tırsıyorum ihale bana kalacakYarışmacıları mı kaçırıyorsun![]()