Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmalı da değişik çok beğendim benbu nasıl kek kızaaaaamm bu daha değişik elmalı kekten
benim favorim seninki yok yok bozmam son halimi gördün sen baya şiştim artık zayıflama zamanı geldiElmalı da değişik çok beğendim ben
Sen diyettesin niyeti bozayım deme
Teşekkür ederim, her gördüğün tarife söyleyeceksin gibi geliyorbenim favorim seninki yok yok bozmam son halimi gördün sen baya şiştim artık zayıflama zamanı geldi
benimikini görene kadar bekle dermişimTeşekkür ederim, her gördüğün tarife söyleyeceksin gibi geliyor
Zayıfla tabi tatlım, kendini daha iyi hissedersin
Hadi ya sonunda yarışma da görecek miyiz senibenimikini görene kadar bekle dermişim
evet en az 20 kilo vermem lazım ekime kadar : ((
Çok teşekkür ederimElinize sağlık, görüntüsü çok hoş yarışmada başarılar dilerim
Çok değişik bişey buldum tabi eğer ben ekleyene kadar biri eklemiş olmazsaHadi ya sonunda yarışma da görecek miyiz seni
O kadar varmış gibi de durmuyor ama olsun ver yine de. Hava o kadar sıcak ki, ben durduğum yerde veriyorum. Sende kolay verirsin
Elini hızlı tut sendeÇok değişik bişey buldum tabi eğer ben ekleyene kadar biri eklemiş olmazsa
Var var 35 kilo var kızım senin gözlerin mi bozuk
Eşimi malzeme almaya yolladımElini hızlı tut sende
O kadar var mı hakikaten, yani tamam Görülüyor da bu kadar da beklemiyordum
Neyse bu sefer kararlı gibisin verirsin :)
Süper, Desene gece tarif gelecekEşimi malzeme almaya yolladım
ahaha göstermediğime sevindim, evet inşallah verecem
bi terslik olmazsa gelecek inşallahSüper, Desene gece tarif gelecek
Çok teşekkür ederimo neydi gız
öncelikle elinize sağlık-çok başarılar diliyorum
çok çok emek hatcanmış diyecek söz bulamıyorum
ben yarışmaya katılmaktanda vazcaydım
Yarışmacıları mı kaçırıyorsunÇok teşekkür ederim
Yaa hayır vazgeçme bak ne güzel tarifler eklendi, senin tarifte çok güzel olur
Nevreste mm benim tarifi yarışma sonuna kadar saklayalım
Teşekkür ederim :) aslında ben de fırından çıkana kadar acaba dedim de sorun çıkmadı çok şükürCok güzel bi tarif bu ya görmustmde cesaret edip yapamamstm
Elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum ama buraya yazıyorlar katılmıycam diye, tırsıyorum ihale bana kalacakYarışmacıları mı kaçırıyorsun