Pek olacigi düşünmüyorum canım belki soğuk algınlığı almişsin dir bende de alerji var sürekli hapsuruyorum
Evet ben çok.istiyordum bir kızım olsun hep ilk Allah nasip etti inşallah Allah sanada nasip eder canımAaa
Senin bir kızın mı ne güzel ya eşimle bende hep bir kızımız olsun isteriz ilk günden tabi rabbim hayırlısıyla ikisindende tatdırsın cümlesine
Amin inşallah bende hep ikiz isterim biliyormusun 1 kız 1 oğlan rabbim hayırlısyla gönlümüze göre nasip etsinEvet ben çok.istiyordum bir kızım olsun hep ilk Allah nasip etti inşallah Allah sanada nasip eder canım
Amin inşallah ben kızı tatim şimdide hayırla bir oğlum olsun istiyorum ondan sonra getirmem biraz benim riskli gebeliklerimEvet ben çok.istiyordum bir kızım olsun hep ilk Allah nasip etti inşallah Allah sanada nasip eder canım
Amin inşallah benim baba tarafi hep ikiz üçüz bana nasıl olmadı ya inşallah sana nasıl olur ikisinj bir kerede tadarsinAmin inşallah bende hep ikiz isterim biliyormusun 1 kız 1 oğlan rabbim hayırlısyla gönlümüze göre nasip etsin
Aminn inşallahAmin inşallah benim baba tarafi hep ikiz üçüz bana nasıl olmadı ya inşallah sana nasıl olur ikisinj bir kerede tadarsin
Ya alt karnım ağrıyor dünden bu yana sadeceCanım ne yapıyorsun varmı bir belirti
Hadi hayırlısı inşallah benimde sadece bazen sağ bazen sol.kasikta batma oluyor bazen adet olucam gibiYa alt karnım ağrıyor dünden bu yana sadece
Ya affedersin kabız olmuşum birde geçen iğne vurduğumda böyle bir ağrı olmadıHadi hayırlısı inşallah benimde sadece bazen sağ bazen sol.kasikta batma oluyor bazen adet olucam gibi
Belki inşallah bebektendir benim göğüsüm sanki dolgunlaşlaşmis gibi normalde gevsektir ama bilmiyorum psikolojik olabilirYa affedersin kabız olmuşum birde geçen iğne vurduğumda böyle bir ağrı olmadı
Bende diyorum psikolojik mi diye rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahBelki inşallah bebektendir benim göğüsüm sanki dolgunlaşlaşmis gibi normalde gevsektir ama bilmiyorum psikolojik olabilir
Aynen insan vücudunda çok şey arıyorBende diyorum psikolojik mi diye rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Hiç bilmiyorum ben yaCanım sen bunu anliyormusun bunlar tiroit icinmi bakılıyor dün gittimde doktora
Beyaz akıntın var mı senin canım benim dünden beyaz akıntım varAynen insan vücudunda çok şey arıyor
İğne oldugumdan beri yok ben normalde akıntılı biriyim ama iki hamileliğimde akıntım yoktu bu seferde yok ama akıntı genellikle hamilelik diyorlarBeyaz akıntın var mı senin canım benim dünden beyaz akıntım var
Hiim dedim beki.anliyorsunHiç bilmiyorum ben ya
Benimde normalde akıntım olurdu iğne vurduğumdan bu yana yokdu dünden beyaz akıntım varİğne oldugumdan beri yok ben normalde akıntılı biriyim ama iki hamileliğimde akıntım yoktu bu seferde yok ama akıntı genellikle hamilelik diyorlar
Yaa bilmiyorum heveslenmek istemiyorum sonrası çok kötü oluyorİğne oldugumdan beri yok ben normalde akıntılı biriyim ama iki hamileliğimde akıntım yoktu bu seferde yok ama akıntı genellikle hamilelik diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?