Bilmiyorum artık birde hasta oldum geçende bu iğneyi vurduğumda hasta olmuştum. inşallah canım bu ay artık müjdeli haberleri alırız alacağımıza inanıyorumBenim hep var yine var inşallah bebektendir canım heycanla bekliyoruz ya
Biraz psikolojik olabilir düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorumBenim midem bulanıyor ya midem yanıyor falan
İnşallah canım bende alicagimiza inanıyorum acaba iğne etkisi gecmiş mıdır yaBilmiyorum artık birde hasta oldum geçende bu iğneyi vurduğumda hasta olmuştum. inşallah canım bu ay artık müjdeli haberleri alırız alacağımıza inanıyorum
Bilmiyorum kaç günde geçer genelde 10 gün diyorlar galibaİnşallah canım bende alicagimiza inanıyorum acaba iğne etkisi gecmiş mıdır ya
Öyle olabilir kasıklarım ağrıyo batiyor midem bulanıyor iğneden beriBiraz psikolojik olabilir düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum
O iğnenin etkisi HCG içerdiği için hamilelik sentomları gösteriyorÖyle olabilir kasıklarım ağrıyo batiyor midem bulanıyor iğneden beri
Tuhaf bir şey ya midem bulanıyor kasıklarım göğüsüm falan adet sancısı falan yaşıyorumO iğnenin etkisi HCG içerdiği için hamilelik sentomları gösteriyor
Yani dediğim gibi hamilelik belirtisi gösterir bu iğne HCG yükselttiği içinTuhaf bir şey ya midem bulanıyor kasıklarım göğüsüm falan adet sancısı falan yaşıyorum
On beşinci gün test yapicam doğru cikarmi ki o zaman adetime uc gün kalıyorYani dediğim gibi hamilelik belirtisi gösterir bu iğne HCG yükselttiği için
10 ve 14 . Yapılabilirmiş ama ne kdr doğru çıkar bilmem sen adetin gecikmesini bekle benceOn beşinci gün test yapicam doğru cikarmi ki o zaman adetime uc gün kalıyor
Ben ayın sekizde olmam lazım en fazla onunda olucam o zaman kadar zor dayanırım ya on beş olsun yapicam birde adet günüde yaparım acaba kaset tesle iğne nin etkisi gecmiş mi diye ogrenilirmi10 ve 14 . Yapılabilirmiş ama ne kdr doğru çıkar bilmem sen adetin gecikmesini bekle bence
Çünkü benim ilk gün çatladı herhalde yuruyuyemiyordum bile iki gündür sakinimBen ayın sekizde olmam lazım en fazla onunda olucam o zaman kadar zor dayanırım ya on beş olsun yapicam birde adet günüde yaparım acaba kaset tesle iğne nin etkisi gecmiş mi diye ogrenilirmi
O noluyor kaset testBen ayın sekizde olmam lazım en fazla onunda olucam o zaman kadar zor dayanırım ya on beş olsun yapicam birde adet günüde yaparım acaba kaset tesle iğne nin etkisi gecmiş mi diye ogrenilirmi
Ya çok hapşuruyorum zararı olur mu 2 dk içinde en az 10 defa hapşurdumÇünkü benim ilk gün çatladı herhalde yuruyuyemiyordum bile iki gündür sakinim
Olabili sen zaten doğal yollarla hamile kalabiliyordun hamile kalman çok yüksekÇünkü benim ilk gün çatladı herhalde yuruyuyemiyordum bile iki gündür sakinim
Ya hani sen dedin ya kanda HCG hormunu üretiyor ben bir kaç formda gördüm iğneden sonra kaset test yapan var ve çoğu emin olamiyor belki iğnenin etkisidir diye o yüzden çoğu adet tarihini yada on beş gün sonunda yapıyorlar etkisi gecmiş diye kaset test negatif gösterince artık normal gebeligi bekliyor iğnenin beşinci yada onuncu gün arasında etki geçmişimi diye kaset testle anlıyor sabırsız olanlarO noluyor kaset test
Pek olacigi düşünmüyorum canım belki soğuk algınlığı almişsin dir bende de alerji var sürekli hapsuruyorumYa çok hapşuruyorum zararı olur mu 2 dk içinde en az 10 defa hapşurdum
Evet ben kalıyorum ama sağlıksız ya ama ilk gün oluyordum acile gidecektim resmen normal diye durdum benim de bir kızım var bir de hayırlısı ve sağlık olsun bir oğlum olsun istiyorum ondan sonra getirmeyi düşünmüyorum tabiki nasip neyse o olsun inşallahOlabili sen zaten doğal yollarla hamile kalabiliyordun hamile kalman çok yüksek
Senin bir kızın mı ne güzel ya eşimle bende hep bir kızımız olsun isteriz ilk günden tabi rabbim hayırlısıyla ikisindende tatdırsın cümlesineEvet ben kalıyorum ama sağlıksız ya ama ilk gün oluyordum acile gidecektim resmen normal diye durdum benim de bir kızım var bir de hayırlısı ve sağlık olsun bir oğlum olsun istiyorum ondan sonra getirmeyi düşünmüyorum tabiki nasip neyse o olsun inşallahhayırlı sağlıkli evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?