Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta elde etme
- Konu Sahibi zuzuhanm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amh 009 yumurtanız kaçtan 7 ye yükseldi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevap için teşekkür ederimMuadili sanırım saizen 8 birim kullandım gün aşırı.. adetimden önce başladık.. muayene de 7 ye yakın yumurta vardı 4 toplandı 2 döllendi..
Sayı olarak arttırdı belki de tam emin değilim..
Sizin amh kaç?
Son düzenleme:
- 5 Mayıs 2022
- 3.196
- 3.985
- 63
- 37
Her muayene de 1 yada 2 görülmüştü... saizenden sonra daha fazla görüldü ama önemli olan dolu ve kaliteli olması.. Amin inşallah hepimiz için..Amh 009 yumurtanız kaçtan 7 ye yükseldi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevap için teşekkür ederim
Harika transfer gerçekleşti değil miHer muayene de 1 yada 2 görülmüştü... saizenden sonra daha fazla görüldü ama önemli olan dolu ve kaliteli olması.. Amin inşallah hepimiz için..
- 5 Mayıs 2022
- 3.196
- 3.985
- 63
- 37
Henüz değil havuz yöntemi yapacağız bir opu daha kaldı...Harika transfer gerçekleşti değil mi
Sizin sureciniz nasıl hangi asamadasiniz
Ankaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..Henüz değil havuz yöntemi yapacağız bir opu daha kaldı...
Sizin sureciniz nasıl hangi asamadasiniz
- 5 Mayıs 2022
- 3.196
- 3.985
- 63
- 37
Hayırlı olsun tedaviniz.. güzel mutlu haberler paylasirsiniz inşallah..Ankaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..
Amin cümlemiz isteyen herkes ve sizde inşallah haber bekliyorum sizdendeHayırlı olsun tedaviniz.. güzel mutlu haberler paylasirsiniz inşallah..
- 5 Mayıs 2022
- 3.196
- 3.985
- 63
- 37
Amin teşekkür ederim..Amin cümlemiz isteyen herkes ve sizde inşallah haber bekliyorum sizdende
- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Merhaba gecmis olsun hangi merkezde yapiyorsunuz ve havuz yontemi kac ay ara ile yapilacakAnkaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..
Merhaba tedaviye başlarken gebe kaldım bb clinic bora bey ile görüşebilirsinizMerhaba gecmis olsun hangi merkezde yapiyorsunuz ve havuz yontemi kac ay ara ile yapilacak
- 26 Nisan 2022
- 1.446
- 1.632
- 63
- 34
- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Yaa cok sevindim hayirli olsun.sagolunMerhaba tedaviye başlarken gebe kaldım bb clinic bora bey ile görüşebilirsiniz
- 9 Mayıs 2022
- 3.883
- 3.516
- 63
Bu takviye Omepa q10 ile kullanılır mı acaba ?Redostim tavsiye ederim size. Benim 2 yumurtam oluyordu. Prowomen kullandığım ay 7 yumurta oldu. Redostim kullandım şuan 10 tane büyük 4 tane de küçük yumurtam oldu
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin, doktor kontrolü olmadan lütfen takviye kullanmayınYaa cok sevindim hayirli olsun.sagolun
- 9 Mayıs 2022
- 3.883
- 3.516
- 63
Bide bu takviye değil sanırım değil mi. ilaç heraldeRedostim tavsiye ederim size. Benim 2 yumurtam oluyordu. Prowomen kullandığım ay 7 yumurta oldu. Redostim kullandım şuan 10 tane büyük 4 tane de küçük yumurtam oldu
- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Tesekkur ederim amin insallah yok kullanmam zaten bunyem alerji yapiyo herseyi:)Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin, doktor kontrolü olmadan lütfen takviye kullanmayın
- 18 Aralık 2021
- 1.268
- 779
- 73
Bide cikolata kistiniz kacinci evreydi tuplerinize falan zarar vermis miydiAnkaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..
3 cm sol tüpte malesef solda hic yumurta yoktu sağ tüp temizdi 3 yumurta var rezervde düşüktü ama hiç moralimi bozmadım gebelik için bir yumurta yeterliBide cikolata kistiniz kacinci evreydi tuplerinize falan zarar vermis miydi