• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta elde etme

zuzuhanm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2022
121
57
13
Merhaba sağda 3 yumurtam var sadece Genotropin goquick iğne kullanıp yumurtası gelişen varmı. Bu ay yumurta çoğaltıp bir dahaki ay tüp bebek olacak inşallah, omegaquenzim ve biesteronda kullanıyorum faydası olurmu

Muadili sanırım saizen 8 birim kullandım gün aşırı.. adetimden önce başladık.. muayene de 7 ye yakın yumurta vardı 4 toplandı 2 döllendi..

Sayı olarak arttırdı belki de tam emin değilim..

Sizin amh kaç?

Muadili sanırım saizen 8 birim kullandım gün aşırı.. adetimden önce başladık.. muayene de 7 ye yakın yumurta vardı 4 toplandı 2 döllendi..

Sayı olarak arttırdı belki de tam emin değilim..

Sizin amh kaç?
Amh 009 yumurtanız kaçtan 7 ye yükseldi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevap için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Amh 009 yumurtanız kaçtan 7 ye yükseldi, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cevap için teşekkür ederim
Her muayene de 1 yada 2 görülmüştü... saizenden sonra daha fazla görüldü ama önemli olan dolu ve kaliteli olması.. Amin inşallah hepimiz için.. 🤲🤲

Henüz değil havuz yöntemi yapacağız bir opu daha kaldı...

Sizin sureciniz nasıl hangi asamadasiniz
Ankaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..

Ankaraya geldim mmleketten Dün başladık tedaviye genotropin biesteron ve omeqaQenzım başladık bir ay boyunca yumurta geliştirme ve çoğaltmak için bekleyelim diğer ay toplama ve transfer gerçekleşecek sanırım solda hiç yumurtam yok çikolata kistim mevcut..
Hayırlı olsun tedaviniz.. güzel mutlu haberler paylasirsiniz inşallah.. 🤲

Merhaba gecmis olsun hangi merkezde yapiyorsunuz ve havuz yontemi kac ay ara ile yapilacak

Redostim tavsiye ederim size. Benim 2 yumurtam oluyordu. Prowomen kullandığım ay 7 yumurta oldu. Redostim kullandım şuan 10 tane büyük 4 tane de küçük yumurtam oldu

Bide cikolata kistiniz kacinci evreydi tuplerinize falan zarar vermis miydi

Back