Merhabalar,
22 yaşındayım ve bekarım. Adet düzensizliği nedeniyle gittiğim hastanede fsh 19 çıkması üzerine doktorum amh baktı ve tahlil sonucum 0.02den de küçük çıktı malesef ki. Erken menopoz görünüyor dendi. Doktorum yumurtalıklarımın 40 yaş üzerindekileri gibi çalıştığını rezervimin neredeyse hiç kalmadığını, mümkünse hemen evlenmemi(üni okuyorum şu an evlenmem mümkün değil malesef) olmuyorsa da elimde kalanların da istersem dondurulabileceğini söyledi, Ankara Tıpta bir prof. önerdi. Öncesinde genetik araştırma yaptırmalısın falan dedi. Aileme başta söyleyemedim. Sonrasında mecbur vakit geçti anlattım zor oldu.. Hemen hocaya gittik o da aynı şeyleri dedi genetik araştırma için hemen kan verdim onun sonucu da 15 güne falan çıkacak. Neyse bu doktor dondurma işlemi yapılmalı dedi tabi ki hemen. Benim de kafama yattı ancak soru işaretleri var arkadaşlar. Sizden ricam benim gibi olan ya da tanıdığı olan varsa bağlantı kurup konuşabilir miyiz? Nasıl bi süreç bekar bir kişi için özellikle? :/ Toplama ve dondurma işlemi nasıl gerçekleşti?
Ne şekilde bu dondurma işlemi başarılı oluyor? Yumurta çözdürüldüğünde başarılı sonuç alan var mı?
Yaşayan varsa paylaşsa, dertlerimiz paylaştıkça azalsa..
Allah ilerde evlat sahibi olmak isteyene herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah, en içten dileklerimi sunuyorum.