Yumurta Dondurma Hakkında Bildiklerinizi Paylaşır Mısınız?

Randevu sonucunu merak ettim :)

Merhaba kızlar, ben üniversite hastanesine de gittim , orda da aynı yorum : yumurta dondurmalısın. Forumda guatr ile alakalı oalbilir diye yorumlar vardı endokrin uzmanına da gittim, guatr bu kadar kötü etkilemez yumurta dondurmalısın dedi. Yani 4 farklı doktora gittim hepsinin yorumu aynı , yumurta dondurmalısın ... bu arada evlenme ihtimalim de var dondursam mı biraz daha beklesem mi emin değilim hiç ...

evlenme ihtimalim var diyorsun olmama ihtimalide var görünüyor ki evlenmiş olsanda dondurmak zorunda kala bilirsin zaman asımı yumurtalarını daha kalitesiz hale getire bilir ve tek hakkın olan bu durumuda kaybetme evlensende bunları ileride kullana bilirsin bu senin güvencen neticede olası durumlara yönelik

Sevgili essifiy yumurta dondurma işlemini yaptınızmı bilgi alabilirmiyim

Canimmm simdi şöyle sana ya ilaç yada iğne verecekler bi 9 gun 12 gun gibi yumurta takibi yapaliacak eğer yumurtalar belirli bi büyüklüğe gelince anestezi yaparak alınacak sonra doldurulacak bende yaptım tabi benim devlette oldu bi yıl ücretsiz sonrasında dondurmak istediği zamana kadar para oluyorsun ha bu arada bu rakipler vajinal yoldan oluyor eğer bakirelik senin için önemliyse rapor işte doktordan ilerde eşin onu problem yapmasin

Yıldız Ramazan ayı içerisinde geçici bir iş varmış, stant işi, ayrıntısını bilmiyorum, okul tanıtımı sanırım, görüşmek istersen atayım numarayı canım nerede yaptırdın işlemini

Hala buralardaysanız bana yazabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…