- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Canım ertelendi benım transfer sıvı oluşmuş rahımde estrofemden riske atmak istemedımCanım ya 17 sinde transferin vardı sanki yeni geldi aklıma ne yaptın çok merak ettim. İnşaallah bebeğin seninle diye düşünüyorum
iyi yapmışsın Bi dönem bende de sıvı vardı. Antibiyotik kullandım Geçmişti.Geç olsun güç olmasın diyelimCanım ertelendi benım transfer sıvı oluşmuş rahımde estrofemden riske atmak istemedım
Yani bana antibiyotik kullanmaya gerek yok enfekaıyondan degıl estrofem fazla gelmiş o yuzden denıldı adet olup sıvıyı atması beklenıcekiyi yapmışsın Bi dönem bende de sıvı vardı. Antibiyotik kullandım Geçmişti.Geç olsun güç olmasın diyelim
Canım merhaba sıvı olduğu nasıl anlaşıliyor bende vajinal kullanıyorum bir kacgundur hem içiyorum hemde vajinal.Yani bana antibiyotik kullanmaya gerek yok enfekaıyondan degıl estrofem fazla gelmiş o yuzden denıldı adet olup sıvıyı atması beklenıcek
Ultrasonda goruldu canımCanım merhaba sıvı olduğu nasıl anlaşıliyor bende vajinal kullanıyorum bir kacgundur hem içiyorum hemde vajinal.
Anladım canım rahim ölçümünde felan baktılar ama öyle birşey demediler bugünde kibristaki doktorum kontrol etti oda birşey demedi transfer gününe kadar umarım bir sorun çıkmaz. Günde kaç tane estrofem kullanıyorsunuz sizUltrasonda goruldu canım
selam, kibristaki hemsire ne diyorsa onu yap. sonucta onlar hergün bu isi yapiyorlar. iki ampül birden veya biri sabah digeri aksam kullansan, büyük fark var. agri kesici gibi görün. bazen 2 hap birden icseniz iki defa tek tek den daha iyi geliyor ve daha cabuk etki veriyor. bilmiyorum anlatabildim miMerhaba arkadaşlar progestan 50 mg kullanıyorum ilk iki gün gümde bir defaydı yarından itibaren sabah akşam bir tane Kıbrıs’taki hemşire bir iğneye iki ampül koyup iğne yaptır diyo ama bulunduğum ildeki hemşire sabah akşam yap diyo ayrı ayrı nasıl yapayım sizce siz nasıl yaptınız
Çok teşekkür ederim,selam, kibristaki hemsire ne diyorsa onu yap. sonucta onlar hergün bu isi yapiyorlar. iki ampül birden veya biri sabah digeri aksam kullansan, büyük fark var. agri kesici gibi görün. bazen 2 hap birden icseniz iki defa tek tek den daha iyi geliyor ve daha cabuk etki veriyor. bilmiyorum anlatabildim mi
Canım şuan kibristayim 4subatta transferim var. Bekliyoruz bakalım. Doktorumdan memnunum şuana kadar bir problem yaşamadık bakalim sonuç ne olacak. İňsallah rabbim nasip eder anneliği bizlere de.Memnunmusunuzz
Merhaba Hazal merak ettim nasıl gidiyor durumlar nasılKızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
Ben size yazarken siz yazmışsınız bende pazar günü gidecem siz doneceksiniz bu arada siz genetik tarama yaptırdınız miCanım şuan kibristayim 4subatta transferim var. Bekliyoruz bakalım. Doktorumdan memnunum şuana kadar bir problem yaşamadık bakalim sonuç ne olacak. İňsallah rabbim nasip eder anneliği bizlere de.
Yas kaç amh mi düşük sizinde donasyon oluyorsunuz hakkınız da hayırlısi pozitif olsun insallahCanım şuan kibristayim 4subatta transferim var. Bekliyoruz bakalım. Doktorumdan memnunum şuana kadar bir problem yaşamadık bakalim sonuç ne olacak. İňsallah rabbim nasip eder anneliği bizlere de.
Aynı anda iki ampul şeklinde yapılıyor. Yaklaşık 1,5 aydır öyle yaptırıyorum.Merhaba arkadaşlar progestan 50 mg kullanıyorum ilk iki gün gümde bir defaydı yarından itibaren sabah akşam bir tane Kıbrıs’taki hemşire bir iğneye iki ampül koyup iğne yaptır diyo ama bulunduğum ildeki hemşire sabah akşam yap diyo ayrı ayrı nasıl yapayım sizce siz nasıl yaptınız
Yok yaptirmadim canım. Aynen öyle olacak belki pazartesi de donebilirim ben uçak biletlerini tek yön almıştım pazar dönüş biletleri de çok pahalı bende uçağa verene kadar bir gece daha konaklayip pazartesi gelmeyi düşünüyorum. Aynı ücrete geliyor sonuçta diyeBen size yazarken siz yazmışsınız bende pazar günü gidecem siz doneceksiniz bu arada siz genetik tarama yaptırdınız mi
Amin inşallah. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Amh düşük doğuştan benim canlı yumurtam yok maalesef ve yaş 32 oldu o yüzden nereye gittiysem donasyonu önerdiler çok zor oldu ama ayarladık geldik bakalım. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah.Yas kaç amh mi düşük sizinde donasyon oluyorsunuz hakkınız da hayırlısi pozitif olsun insallah
Yaşınız küçük hiç tedavi denemediniz mi benim de boş çıkıyor 4. tedaviye hazırlanıyorumAmin inşallah. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Amh düşük doğuştan benim canlı yumurtam yok maalesef ve yaş 32 oldu o yüzden nereye gittiysem donasyonu önerdiler çok zor oldu ama ayarladık geldik bakalım. Rabbim kimseyi zorda bırakmasın inşallah.
Benim hiç yumurtam olmadığı için tedavi yapamıyorlar maalesef amh. 0.01,Yaşınız küçük hiç tedavi denemediniz mi benim de boş çıkıyor 4. tedaviye hazırlanıyorum
İnş bebislerinle gelirsinYok yaptirmadim canım. Aynen öyle olacak belki pazartesi de donebilirim ben uçak biletlerini tek yön almıştım pazar dönüş biletleri de çok pahalı bende uçağa verene kadar bir gece daha konaklayip pazartesi gelmeyi düşünüyorum. Aynı ücrete geliyor sonuçta diye
İnşallah hayırlısı ileİnş bebislerinle gelirsin