YUMURTA DONASYONU

Canım şuan kibristayim 4subatta transferim var. Bekliyoruz bakalım. Doktorumdan memnunum şuana kadar bir problem yaşamadık bakalim sonuç ne olacak. İňsallah rabbim nasip eder anneliği bizlere de.🙏🤲🤲🤲🤲
Canım hadi hayırlısı sağlıkla tutunsunlar bebeklerin 🤗🤲

Yok yaptirmadim canım. Aynen öyle olacak belki pazartesi de donebilirim ben uçak biletlerini tek yön almıştım pazar dönüş biletleri de çok pahalı bende uçağa verene kadar bir gece daha konaklayip pazartesi gelmeyi düşünüyorum. Aynı ücrete geliyor sonuçta diye 😁😁
Canım kaç saat sürüyor Kıbrıs ben izmirdeyim 1 saat 20 dk gösteriyor uçak biletleri de 900 le bin TL aman uçakta stres yaptırıyor bana baş dönmesi oluyor bende 🤦‍♀️

Canım kaç saat sürüyor Kıbrıs ben izmirdeyim 1 saat 20 dk gösteriyor uçak biletleri de 900 le bin TL aman uçakta stres yaptırıyor bana baş dönmesi oluyor bende 🤦‍♀️
Ben Ankara'dan geldim 1 saat 15 dk sürdü buraya gelislerde bilet fiyatı uygun ama dönüş fiyatları pahalı gidiş dönüş al bence uygunsa fiyat sonra zorlanırsınız. Bizde o fiyatlara geldik dönüş biletimizi iki kişi için 5000 küsüre aldik

Ben Ankara'dan geldim 1 saat 15 dk sürdü buraya gelislerde bilet fiyatı uygun ama dönüş fiyatları pahalı gidiş dönüş al bence uygunsa fiyat sonra zorlanırsınız. Bizde o fiyatlara geldik dönüş biletimizi iki kişi için 5000 küsüre aldik
Hımm gidiş dönüş sıkıntılı olur canım ya kalınması gerekli olabilir önce eşim gidecek ben transferde ama bana eşim yine eşlik edecek belki transfer günü 1 gece kalcaz canım..

Selam kızlar transfere hazırlıkta hangi vitaminleri verdi Dr unuz? Ben dün kendi Dr uma gittim 21 günlük cylo prokneva verdi adette gel dedi onun dışında folik asit B12 dil altı oda bende ritim bozukluğu yaptı önceki tedavimde Dvit damla eşime de vitaminler 2 çeşit ve d vitamini ampul birde kan testlerimizi istedi yeniden onları yaptırıcaz adetliylen gidip bakıcak rahim uygun çıkarsa transfere beni burdaki dr um hazırlıcak Hakkımızda hayırlısı olsun 🤲🤲

Selam,
Bende 27 ocak’ta Hit’de transfer oldum. 4 defa kendi yumurtalarımla başarısız denemem oldu.
Transfer sonrası bel ağrısı ayak üşümesi gibi belirtiler yaşadım. Evde idrar testi yapmadım. Yarın büyük gün. Günlerdir bu forumdakilerle üzüldüm sevindim. Umarım yarın güzel sonuç verebilirim.

Selam,
Bende 27 ocak’ta Hit’de transfer oldum. 4 defa kendi yumurtalarımla başarısız denemem oldu.
Transfer sonrası bel ağrısı ayak üşümesi gibi belirtiler yaşadım. Evde idrar testi yapmadım. Yarın büyük gün. Günlerdir bu forumdakilerle üzüldüm sevindim. Umarım yarın güzel sonuç verebilirim.
Hadi inşallah. Hayırlı haberlerle gel. Ayak üşümesini hiç Sorma maasallah sanki Sibirya da yaşıyoruz gibi ısınmak bilmiyor

Selam,
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberleriniz gelsin bize 🤲 neler yaptınız bu süreçte belirtileriniz nelerdi kaç emriyonuz oldu dönasyonda kaç transfer oldu bilgi verebilirmisşniz acabaa..

X