YUMURTA DONASYONU

Kızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bo

Kızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
Canım hadi Allah rast getirsin Rabbim bu kez mucize ne kavuştursun seni

biz dr hit deyiz ve cok memnunuz. biz yaptik, hamile kaldim, malesef 3 aylik bebegimi kayibettim. simdi tekrar tedaviye basladik. tabiiki tekrar dr hit. siz yinede icindeki sesiniz nereyi söylüyorsa oraya gidin.
Merhaba arkadaşlar progestan 50 mg kullanıyorum ilk iki gün gümde bir defaydı yarından itibaren sabah akşam bir tane Kıbrıs’taki hemşire bir iğneye iki ampül koyup iğne yaptır diyo ama bulunduğum ildeki hemşire sabah akşam yap diyo ayrı ayrı nasıl yapayım sizce siz nasıl yaptınız

Selam, Dr sorma sansin yok mu?Normal de iki ampül koyup igne yapildigini duymadim.Fazla gelmez mi vücuda acaba?

Ben tedavimde 2 taneyi tek seferde vurmuştum.

Bana
Selam, Dr sorma sansin yok mu?Normal de iki ampül koyup igne yapildigini duymadim.Fazla gelmez mi vücuda acaba?
Bana da öyle geldi özellikle sordum ikisini bir yap bir şey olmaz dedi hatta hangi saatte vurulduğunun da önemi yok dedi ama bulunduğum ilde özellikle saate dikkat edin dedi

Ben tedavimde 2 taneyi tek seferde vurmuştum.
Bir problemle karşılaştınız mı? Benim iğneyi vurduktan sonra kalçam çok çok ağrıyo oturtamıyorum bile normalde ağır iğne mi yoksa bana mı öyle oldu tek ampülde bu kadar ağrıdıysa çift ampül nasıl olur bilmiyorum

Kalçamda ağrı oldu doktor bir jel yazmıştı. İğne yerine sürerek masaj yapıyordum. Baya rahatlattı beni

Agrimasi normal. Hatta sürekli aldiginda sisecek! Umarim düzgün yapan biri olur ve canin acimaz.Sürekli soguk su ya da soguk birsey ile pansuman yap.Ayni yerden yaptirmamaya dikkat ettir ki acimasin tekrar.Insallah olumlu gelisir

Agrimasi normal. Hatta sürekli aldiginda sisecek! Umarim düzgün yapan biri olur ve canin acimaz.Sürekli soguk su ya da soguk birsey ile pansuman yap.Ayni yerden yaptirmamaya dikkat ettir ki acimasin tekrar.Insallah olumlu gelisir
Çok teşekkür ederim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah iğneyi tek seferde mi ayrı ayrı mı yapsam kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…