Memnunmusunuzzmerhaba Hite gidiyorum.
Kızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bo
Canım hadi Allah rast getirsin Rabbim bu kez mucize ne kavuştursun seniKızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
Canım ya 17 sinde transferin vardı sanki yeni geldi aklıma ne yaptın çok merak ettim. İnşaallah bebeğin seninle diye düşünüyorumBenım tedavım gynolife ta olcak transfer hazırlığı başladı bakalım inşallah bebişler yerleşir
6 şubatta kısmetseİnşallah amin canım. Sen ne zaman gidiyorsun
6 şubatta kismetseİnşallah amin canım. Sen ne zaman gidiyorsun
Amin canım inşallah. Rabbim kimsenin emeğini bos cevirmesinCanım hadi Allah rast getirsin Rabbim bu kez mucize ne kavuştursun seni
Merhaba arkadaşlar progestan 50 mg kullanıyorum ilk iki gün gümde bir defaydı yarından itibaren sabah akşam bir tane Kıbrıs’taki hemşire bir iğneye iki ampül koyup iğne yaptır diyo ama bulunduğum ildeki hemşire sabah akşam yap diyo ayrı ayrı nasıl yapayım sizce siz nasıl yaptınızbiz dr hit deyiz ve cok memnunuz. biz yaptik, hamile kaldim, malesef 3 aylik bebegimi kayibettim. simdi tekrar tedaviye basladik. tabiiki tekrar dr hit. siz yinede icindeki sesiniz nereyi söylüyorsa oraya gidin.
Hayırlısı ile gidin gelin inşallah bana biraz bilgi verir misiniz bende araştıriyorum daCanım hadi Allah rast getirsin Rabbim bu kez mucize ne kavuştursun seni
Ben tedavimde 2 taneyi tek seferde vurmuştum.Merhaba arkadaşlar progestan 50 mg kullanıyorum ilk iki gün gümde bir defaydı yarından itibaren sabah akşam bir tane Kıbrıs’taki hemşire bir iğneye iki ampül koyup iğne yaptır diyo ama bulunduğum ildeki hemşire sabah akşam yap diyo ayrı ayrı nasıl yapayım sizce siz nasıl yaptınız
Bana da öyle geldi özellikle sordum ikisini bir yap bir şey olmaz dedi hatta hangi saatte vurulduğunun da önemi yok dedi ama bulunduğum ilde özellikle saate dikkat edin dediSelam, Dr sorma sansin yok mu?Normal de iki ampül koyup igne yapildigini duymadim.Fazla gelmez mi vücuda acaba?
Bir problemle karşılaştınız mı? Benim iğneyi vurduktan sonra kalçam çok çok ağrıyo oturtamıyorum bile normalde ağır iğne mi yoksa bana mı öyle oldu tek ampülde bu kadar ağrıdıysa çift ampül nasıl olur bilmiyorumBen tedavimde 2 taneyi tek seferde vurmuştum.
Kalçamda ağrı oldu doktor bir jel yazmıştı. İğne yerine sürerek masaj yapıyordum. Baya rahatlattı beniBir problemle karşılaştınız mı? Benim iğneyi vurduktan sonra kalçam çok çok ağrıyo oturtamıyorum bile normalde ağır iğne mi yoksa bana mı öyle oldu tek ampülde bu kadar ağrıdıysa çift ampül nasıl olur bilmiyorum
Ya benimde inanılmaz ağrıyor oturup kalkamıyorum jelin adını hatırlıyor musunuz acabaKalçamda ağrı oldu doktor bir jel yazmıştı. İğne yerine sürerek masaj yapıyordum. Baya rahatlattı beni
Çok teşekkür ederimAgrimasi normal. Hatta sürekli aldiginda sisecek! Umarim düzgün yapan biri olur ve canin acimaz.Sürekli soguk su ya da soguk birsey ile pansuman yap.Ayni yerden yaptirmamaya dikkat ettir ki acimasin tekrar.Insallah olumlu gelisir
Çok çok teşekkür ederimArnica jel. Şişlik ve morluklara. İyi geliyor baya rahatlatıyor
Ben yarın kısmet olursa aile hekimine gidip danışayım çok teşekkür ederim hepiniz iyi ki varsınızCanin cok yanabilir,yine sen birine danis tek mi cift mi vurdurmak icin.