Neden kaybettiniz sorun nedir cok üzüldümbiz dr hit deyiz ve cok memnunuz. biz yaptik, hamile kaldim, malesef 3 aylik bebegimi kayibettim. simdi tekrar tedaviye basladik. tabiiki tekrar dr hit. siz yinede icindeki sesiniz nereyi söylüyorsa oraya gidin.
TeşekkürPgt genetik tarama ve cinsiyet seçimi canm
Ayni durumda ben de bende pazartesi rahim kalınlığının bakılacak bakalım kısmet siz hangisine gidiyorsunuzBen tedaviye başladım. Nasip olursa bir sorun çıkmazsa 4subatta transferim var. Adetin ikinci günü E2 hormonu testi istiyorlar değer istedikleri gibi çıkarsa estrofem kan sulandırıcı ve vitemin ilacı başlıyorlar aynı gün ve 1hafta sonrada rahim ölçümü istiyorlar ilk rahim ölçümünü bugün yaptırdım ama biraz ince çıktı doktorun istediğinden ilacımı arttırdı bakalım cuma günü de progestern kanı vereceğim tekrar rahim ölçümü yapacağız istedikleri duruma ulaşırsa 4subatta transfer olacağım
Ben doktor hite gideceğim inşallah sizAyni durumda ben de bende pazartesi rahim kalınlığının bakılacak bakalım kısmet siz hangisine gidiyorsunuz
malesef kalp atislari durdu. Cok zor bi durum hele hele cok calistiginiz ve ugrastiginiz birsey ise. git gel bilet para ilac morluklar igneler vs vs. piskolojikmen gercekten cok zor. Sagolsun dr hit ekibi bizi böyle zor bir dönemde bile yalniz birakmadi. simdi tekrar yeni tedaviye basladik.Neden kaybettiniz sorun nedir cok üzüldüm
Allah sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallahKızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
Insallah bu sefer basarili olurmalesef kalp atislari durdu. Cok zor bi durum hele hele cok calistiginiz ve ugrastiginiz birsey ise. git gel bilet para ilac morluklar igneler vs vs. piskolojikmen gercekten cok zor. Sagolsun dr hit ekibi bizi böyle zor bir dönemde bile yalniz birakmadi. simdi tekrar yeni tedaviye basladik.
Merhaba hangi merkez de tedavi olcaksinizKızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
merhaba Hite gidiyorum.Merhaba hangi merkez de tedavi olcaksiniz
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim. Rabbim bu yolda çaba gösteren herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin emeğini boşa cikartmasin rabbimAllah sağlıkla ve kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallah
Gynolife biri mi tavsiye etti daha önce olumlu sonuc alan var mi?Benım tedavım gynolife ta olcak transfer hazırlığı başladı bakalım inşallah bebişler yerleşir
Ben de Ankara'dayım özelden Ankara'da hangi doktor oldugunu yazabilir misin? Acilen benim de bir karar verip baslamam gerekiyor.Bende gynolife a karar verdim. Ankarada kendi önerdikleri bir doktor varda sizede önerdiler mi diye merak ettim
Aynı durumdayiz ben de Ankara'dayim yaş 45 bilgi paylasabilir miyiz?burayı yeni gördüm biz de yaptıracağız 43 yaşındayım yardımcı olalım birbirimize şu an kıbrısta kaç tl acaba dönasyon biz ankaradayız gidiş geliş ilaçlar ulaşım dönasyon hepsi toplam kaç tl tutuyor acaba konaklama
Aynı kaygılar bende de var, benim yaş 45 vakit kaybetmemek lazım daha fazla ben pişmanım daha once denemedigim icin. Ancak karar verme nedenim de evlat edinme basvurusundaki gorevlinin konuşma sekli ve asla garantisi olamaz cocugu yeni dogdugunda alirsiniz ama 6 7 yil sonra bile olsa anne babasi dava acip alabilir, bastan bunu kabul edeceksiniz ve ona gore alacaksiniz gibi gayet ters ve kotu sekilde konustu. Biz Allah vermedi olmuyor zaten zir durumda olan bir cocuga bakalim cocugumuz olsu okutalım hayati guzel olsun dedik. Ama karsilastigimiz bu konusma vazgecmemize neden oldu. Bir de 2 yil en az beklersiniz dedi. Su an saglikliyiz menapoz oncesinde bir defa da donasyon deneyelim dedik. Ama o kadar kafa karistirici ki bir cok merkez var ve ne yapacagimizi hangisinin dogru olacagini bilemiyoruz.Ahhh öyle güzel yazmışsınız ki eşimin evlat edinme konusunda hep şüpheleri var sanırım TV de orda burda yasanan evlat edinme sonrasındaki durumlardan çok korkuyor bunu benimle paylaştı zaten. Diğer yönden arkadasım aldı 2 ay oldu ama onlar 0 yaş bekledikleri için 2 seneyi bitirdiler 3. Senede geldi bebişleri.. Donosyan içinse benim kaygım manevi yonden acaba günahamı gireriz diye korkum o ben elimden geldiği kadar namazımı kılan bir bayanım yaşımda 40 cnm..
Anlıyorum eşimin koktuğu taraf da o zaten bu sefer beni kimse toparlayamaz ben kendimi biliyorum ablacımAynı kaygılar bende de var, benim yaş 45 vakit kaybetmemek lazım daha fazla ben pişmanım daha once denemedigim icin. Ancak karar verme nedenim de evlat edinme basvurusundaki gorevlinin konuşma sekli ve asla garantisi olamaz cocugu yeni dogdugunda alirsiniz ama 6 7 yil sonra bile olsa anne babasi dava acip alabilir, bastan bunu kabul edeceksiniz ve ona gore alacaksiniz gibi gayet ters ve kotu sekilde konustu. Biz Allah vermedi olmuyor zaten zir durumda olan bir cocuga bakalim cocugumuz olsu okutalım hayati guzel olsun dedik. Ama karsilastigimiz bu konusma vazgecmemize neden oldu. Bir de 2 yil en az beklersiniz dedi. Su an saglikliyiz menapoz oncesinde bir defa da donasyon deneyelim dedik. Ama o kadar kafa karistirici ki bir cok merkez var ve ne yapacagimizi hangisinin dogru olacagini bilemiyoruz.
Hadi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin senden sonra da benim ins.Kızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
BendeBen doktor hite gideceğim inşallah siz
İnşallah amin canım. Sen ne zaman gidiyorsunHadi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin senden sonra da benim ins.