YUMURTA DONASYONU

biz dr hit deyiz ve cok memnunuz. biz yaptik, hamile kaldim, malesef 3 aylik bebegimi kayibettim. simdi tekrar tedaviye basladik. tabiiki tekrar dr hit. siz yinede icindeki sesiniz nereyi söylüyorsa oraya gidin.
Neden kaybettiniz sorun nedir cok üzüldüm

Ayni durumda ben de bende pazartesi rahim kalınlığının bakılacak bakalım kısmet siz hangisine gidiyorsunuz

Neden kaybettiniz sorun nedir cok üzüldüm
malesef kalp atislari durdu. Cok zor bi durum hele hele cok calistiginiz ve ugrastiginiz birsey ise. git gel bilet para ilac morluklar igneler vs vs. piskolojikmen gercekten cok zor. Sagolsun dr hit ekibi bizi böyle zor bir dönemde bile yalniz birakmadi. simdi tekrar yeni tedaviye basladik.

Insallah bu sefer basarili olur

Aynı durumdayiz ben de Ankara'dayim yaş 45 bilgi paylasabilir miyiz?

Aynı kaygılar bende de var, benim yaş 45 vakit kaybetmemek lazım daha fazla ben pişmanım daha once denemedigim icin. Ancak karar verme nedenim de evlat edinme basvurusundaki gorevlinin konuşma sekli ve asla garantisi olamaz cocugu yeni dogdugunda alirsiniz ama 6 7 yil sonra bile olsa anne babasi dava acip alabilir, bastan bunu kabul edeceksiniz ve ona gore alacaksiniz gibi gayet ters ve kotu sekilde konustu. Biz Allah vermedi olmuyor zaten zir durumda olan bir cocuga bakalim cocugumuz olsu okutalım hayati guzel olsun dedik. Ama karsilastigimiz bu konusma vazgecmemize neden oldu. Bir de 2 yil en az beklersiniz dedi. Su an saglikliyiz menapoz oncesinde bir defa da donasyon deneyelim dedik. Ama o kadar kafa karistirici ki bir cok merkez var ve ne yapacagimizi hangisinin dogru olacagini bilemiyoruz.

Anlıyorum eşimin koktuğu taraf da o zaten bu sefer beni kimse toparlayamaz ben kendimi biliyorum ablacım benim arkadasım 3 sene bekledi ve 0 yaş bebeği geldi oda bana arkadasım keske hemen başvursan çok güzel bir duyguymuş diyor ama işte gel gör ki sonrasındaki yaşanabilecek tramva Müge de bile çıkıyor öz annesini aramaya çıkankar onları gördükçe hemen vazgeçiyorum evlat edinme konusundan siz birde ordaki görevliden bunu duymuşsunuz kat be kat geri çekikmenizde haklısınız elimizden geleni yaptık kendimizin olsun diye ama napalm nasip değilmiş Hakkımızda Herşeyin hayırlısı Allah bizlere sağlık versin artık

Kızlar ben pazar günü gidiyorum kibrasa orada kalacağım 5gun sonrada transferim olcak dua edin bana bol bol. Hepinizin dualarina talibim bol bol.
Hadi hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler verirsin senden sonra da benim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…