8 tane güzel tabi ebriyolrnz..ne zmn döllendirildi peki kaçıncı gün transferi olucksnzYaşım 30, biraz tedirgin oluyorum kötü bir şey olursa diye onun için bende 3 taneden yanayım ( Bu arada toplam 8 embriyo elde etti ) nasıl sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 tane güzel tabi ebriyolrnz..ne zmn döllendirildi peki kaçıncı gün transferi olucksnzYaşım 30, biraz tedirgin oluyorum kötü bir şey olursa diye onun için bende 3 taneden yanayım ( Bu arada toplam 8 embriyo elde etti ) nasıl sizce
8 ocakta donduruldu kısmet olursa 2 şubatta transfer olacak8 tane güzel tabi ebriyolrnz..ne zmn döllendirildi peki kaçıncı gün transferi olucksnz
Umarim olumlu olur. Allah gönlünüze göre versin insallahTeşekkürler dün dayanamayıp kan verdim negatif çıktı ama kan alan hemşire kan almadan daha erken olduğunu negatif çıksa bile mutlaka 12. Gün tekrar vermemi iletti ben yarın tekrar vericem yarın 10. Günüm duruma göre 13. Günü tekrar kan vericem çok umutluydum ben bebeklerin ikisininde tutacağına ama sanırım tutunmadılar sakin kalıp dua ediyorum erken olduğu için negatif çıkmıştır umarım dualarınıza talibim kızlar
Evet canım tutunmamasının nedenını hiç bi doktor bılmıyor nasip işte Allah ol derse olacak ben sordum doktoruma nedenini hala bılemıyoruz neden tutunmuyo kaliteli embrıyo ve guzel rahıme rahmen dediAslında kafam çok karışık bazen diyorum neden olmasın olur ,bazen diyorum ya olmazsa okuyorum burdan pıhtılaşma falan düşen oluyormuş ya da bebek tutunamıyormuş aklıma gelince korkuyorum biraz
Benimde tutunmadı nenyazık ki herşey yolunda ama olmadıEvet canım tutunmamasının nedenını hiç bi doktor bılmıyor nasip işte Allah ol derse olacak ben sordum doktoruma nedenini hala bılemıyoruz neden tutunmuyo kaliteli embrıyo ve guzel rahıme rahmen dedi
Evet canım tutunmamasının nedenını hiç bi doktor bılmıyor nasip işte Allah ol derse olacak ben sordum doktoruma nedenini hala bılemıyoruz neden tutunmuyo kaliteli embrıyo ve guzel rahıme rahmen dedi
İlk 3 ay mı önemli 12 gün mü 9 ay tedirgin beklemek çok zorEvet canım tutunmamasının nedenını hiç bi doktor bılmıyor nasip işte Allah ol derse olacak ben sordum doktoruma nedenini hala bılemıyoruz neden tutunmuyo kaliteli embrıyo ve guzel rahıme rahmen dedi
12 gün önemli başta eğer pozitif olursa ilk 3 ay önemli ama tedirgin olmamak gerekiyor ben çok tedirgindim sürekli bu yolu deneme şansımız yoktu ve olmaması için bir neden de yoktu ama olmadı eğer bebekler tutunursa zaten ilk üç ay için ilaçların bazılarına devam ediyorsunuz bebeğin sağlıkla büyümesi için destekliyor benceİlk 3 ay mı önemli 12 gün mü 9 ay tedirgin beklemek çok zor
Siz nedeni bilmiyorsunuz değil mi yaşınız kaç sizin bir de hiç olumlu olan yok mu ya gebe kalıp doğuran12 gün önemli başta eğer pozitif olursa ilk 3 ay önemli ama tedirgin olmamak gerekiyor ben çok tedirgindim sürekli bu yolu deneme şansımız yoktu ve olmaması için bir neden de yoktu ama olmadı eğer bebekler tutunursa zaten ilk üç ay için ilaçların bazılarına devam ediyorsunuz bebeğin sağlıkla büyümesi için destekliyor bence.
Embrıyo kaliteleriniz nasıldı? Zaten neden oldugunu tam bılmıyorlar ben daha once gebe kaldım ama düşürdüm hemşireme hamıle kalabılıyorum dedim bana hamile kaldın diye bi daha kalıcaksın diye bişey yok biz garanti vermiyoruz sadece gebelik oranı yuksek dıyebılıyoruz dedi.12 gün önemli başta eğer pozitif olursa ilk 3 ay önemli ama tedirgin olmamak gerekiyor ben çok tedirgindim sürekli bu yolu deneme şansımız yoktu ve olmaması için bir neden de yoktu ama olmadı eğer bebekler tutunursa zaten ilk üç ay için ilaçların bazılarına devam ediyorsunuz bebeğin sağlıkla büyümesi için destekliyor bence
İlk 12 gun onemli sonra ilk 3 ay valla tüp bebek hamılelikleri 9 ay zorlu bir sürec endişeli oluyoruzİlk 3 ay mı önemli 12 gün mü 9 ay tedirgin beklemek çok zor
Sizin rahim ölcumleriniz kaç olmuştu en son. Birde yumurta kaliteleriniz nasıldı. Mesela 4aa 2aa 5ab gibi buna benzer yumurta kaliteleri ile ilgili bilgi veriyorlar genelde sizinki kaçtı acaba
Allah gönlündekini versin inşaallahKızlar hersek yolunda giderse benimde 4 şubatta transferimiz var. Olumsuzlukları görünce biraz korkuyorum. Haftaya pazartesi rahim kontrolüm var.
Amin inşallah. Hepimizin inşallah.Allah gönlündekini versin inşaallah
Hayırlısı olsun benimde trafredüm aynı tarihlerde ilaca başladım ve bende sizin gibi korkuyorum biraz buradaki olumsuzlukları görğnceKızlar hersek yolunda giderse benimde 4 şubatta transferimiz var. Olumsuzlukları görünce biraz korkuyorum. Haftaya pazartesi rahim kontrolüm var.
Hangi hastanede tedavi göreceksiniz bize embiryo kalitesi hakkında bilgi vermedilerSizin rahim ölcumleriniz kaç olmuştu en son. Birde yumurta kaliteleriniz nasıldı. Mesela 4aa 2aa 5ab gibi buna benzer yumurta kaliteleri ile ilgili bilgi veriyorlar genelde sizinki kaçtı acaba
Canım bizim henüz döllenme işlemi yapılmadı eşim 30 ocakta sperm verecek ve donör dende yumurta o günü toplanacak. Bi hemşireye yada doktoruna sor istersenHangi hastanede tedavi göreceksiniz bize embiryo kalitesi hakkında bilgi vermediler
Hayırlısı olsun inşallahBen hit e gideceğim Halil İbrahim tekin yani