YUMURTA DONASYONU

Canım sana yaptıkları transferde yumurta kaliteleri nasıldı bilgi vermislermiydi. Bozma sakın moralini senin transferin ayın 7.sinde olmamışmiydi zaten daha çok erken. Test için bence sen biraz acele ettin. 12 gün sonra test yaptırın diye bu yüzden diyorlar sonra stres ve moral bozukluğu oluyor kasma kendini uzaklaş tüm kötü düşüncelerden. Herşey çok güzel olacak rabbim pozitifi gösterecek inşallah sana 2. Kan testinde.
İnşallah canım çok istiyorum gerçekten hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum moralimi bozmayıp erken olduğundan çıkmamıştır diyerek sürekli dua ediyorum olumlama yapıyorum bakalım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşallah canım çok istiyorum gerçekten hayırlısı bakalım sabırla bekliyorum moralimi bozmayıp erken olduğundan çıkmamıştır diyerek sürekli dua ediyorum olumlama yapıyorum bakalım rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkartmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yumurta transferi öncesi kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi size

Yumurta transferi öncesi kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi size
Hayır sadece iyi kalitede 3 embriyo geliştiğini ikisinin transfer edileceği söylendi bu arada tekrar kan verdim 1.20 çıktı iki gün önce 0.01 di acaba umutlanmalımıyım biliyorum bu değer de negatif ama yükselme görmek biraz da olsa umutlandırdı 5 yıldır hiç bu oranı görmedim ben hep 0.01 çıkardı 🤕🤕🤕🤕🤕🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Teşekkürler dün dayanamayıp kan verdim negatif çıktı ama kan alan hemşire kan almadan daha erken olduğunu negatif çıksa bile mutlaka 12. Gün tekrar vermemi iletti ben yarın tekrar vericem yarın 10. Günüm duruma göre 13. Günü tekrar kan vericem çok umutluydum ben bebeklerin ikisininde tutacağına ama sanırım tutunmadılar sakin kalıp dua ediyorum erken olduğu için negatif çıkmıştır umarım 🤕😢🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 dualarınıza talibim kızlar 😢
Nasıl bir enfeksiyon geçmiş olsun bende transferde sonda taktırdım öyle yukarı çıktım rahat yatayım diye birde fitil vardı pregestoton onların etkisinden şuan yanma ve ağrı hissediyorum idrar yaparken gerçi ben her transferimden sonra yasadım bu sonunu 🤦‍♀️🤷‍♀️

Hayır sadece iyi kalitede 3 embriyo geliştiğini ikisinin transfer edileceği söylendi bu arada tekrar kan verdim 1.20 çıktı iki gün önce 0.01 di acaba umutlanmalımıyım biliyorum bu değer de negatif ama yükselme görmek biraz da olsa umutlandırdı 5 yıldır hiç bu oranı görmedim ben hep 0.01 çıkardı 🤕🤕🤕🤕🤕🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Anladım canım. Herşey güzel olur inşallah senin için. Yumurta kaliten hakkında neden detaylı bilgi vermediler ki acaba size. Hemşireniz yada doktorunuz ile bı iletişime geçin isterseniz.

Sağolun teşekkür ederim ❤️ belirtim ilk haftada kasıklarıma bıçak saplanır gibi oldu bir iki kez...sonrasinda pek birşey hatırlamıyorum çünkü çok kötü grip öksürük oldum trasfer olduğumu bile unuttm o derece 🙈 evet ilk denemem Kıbrısı tercih ettk
Merhaba bende donasyon yaptıracağım ilaç tedavasine başladık Egelimin ilk günü rahim kalınlığını ölçelim dedi haftasonuna denk geldiği için 3 günü ölçüm 6mm çıktı sizce nasıl bi değer

Merhaba bende donasyon yaptıracağım ilaç tedavasine başladık Egelimin ilk günü rahim kalınlığını ölçelim dedi haftasonuna denk geldiği için 3 günü ölçüm 6mm çıktı sizce nasıl bi değer
Merhaba gayet güzel bence .. trasfer ne zmn olucksnz estrofem kaç tane kullaniyorsunz günlük?trasfere kadar daha da kalınlaşır diye umuyorum..

Merhaba gayet güzel bence .. trasfer ne zmn olucksnz estrofem kaç tane kullaniyorsunz günlük?trasfere kadar daha da kalınlaşır diye umuyorum..
Dün içmeye başladım günde bir defa 4 günden sonra 2 defa olacak 1 şubatta gideceğiz iki şubatta transfer olacak nasip olursa

Dün içmeye başladım günde bir defa 4 günden sonra 2 defa olacak 1 şubatta gideceğiz iki şubatta transfer olacak nasip olursa
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah. Rahim kalınlığı gayet normal bence 3.güne göre

3. Güne göre maşallah 11 12 yü bulur sizin transfere kadar 🤲 benim transfere kadar maks 8 kusur anca oluyor 4 tane estrofeme rağmen demekki kalınlaşma problemin yok ne güzel maşallah diyelim

3. Güne göre maşallah 11 12 yü bulur sizin transfere kadar 🤲 benim transfere kadar maks 8 kusur anca oluyor 4 tane estrofeme rağmen demekki kalınlaşma problemin yok ne güzel maşallah diyelim
İnaşallah 🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama bazen içme korku giriyor kötü düşünmek istemiyorum ama buradan okuyorum bazıları gebe kalıyor ama kalp atılı duruyo ya da düşük oluyor falan

Çok teşekkür ederim 🙏 peki sizce embiryo kaç tane transfer etmek daha iyi olur
Rahmin durumuna , yaşa ve diğer sağlık sorunlarına göre doktor uygun gördüğü şekilde belirliyor canım tabiki sana da sorucktir ..benim trasfer olurken 11mmdi endimetrum doktor rahmin durumu çok iyi inşallah gebelik olusck demişti ben üç tane embriyo transferi istedim ama sadece bir tanesi tuttu ...ztn doktor fazla embiryo trasfer olması şansını artırmaz demişti .. önemli olan kaliteli olması embriyolrn

Rahmin durumuna , yaşa ve diğer sağlık sorunlarına göre doktor uygun gördüğü şekilde belirliyor canım tabiki sana da sorucktir ..benim trasfer olurken 11mmdi endimetrum doktor rahmin durumu çok iyi inşallah gebelik olusck demişti ben üç tane embriyo transferi istedim ama sadece bir tanesi tuttu ...ztn doktor fazla embiryo trasfer olması şansını artırmaz demişti .. önemli olan kaliteli olması embriyolrn
Ama yinedee bence 3 iyidir🥰

Yaşım 30, biraz tedirgin oluyorum kötü bir şey olursa diye onun için bende 3 taneden yanayım ( Bu arada toplam 8 embriyo elde etti ) nasıl sizce

Öyle bir korkunuz varsa 2 tane embriyo trasfernde karar kılın🙈😁🤣
Aslında kafam çok karışık bazen diyorum neden olmasın olur ,bazen diyorum ya olmazsa okuyorum burdan pıhtılaşma falan düşen oluyormuş ya da bebek tutunamıyormuş aklıma gelince korkuyorum biraz 😞

X