Benimde ilacım dün bitti. Supriz bir şekilde akşam regl oldum. Hemsirem yazdım yarın için bir kaç tane kan tahlili isteyecekmis. Bakalım sonra nasıl devam edecek bilmiyorum süreci. Evet aynı zamanda diye konuşmuştuk daha önce bende yeni anımsadım.
Donör seçimi için dün beni aradılar boyunuzu tenimizi kan gruplarımız tekrar teyit ettiler
Canım benimde ilacım dün bitti birkaç gün içinde regl olmayı beklerken supriz bir şekilde ilacım bittiği akşam oldu. Dün beni aradılar donör için boy ten rengi göz rengi bilgilerini aldılar ve resim istediler gönderdim kan grubunu tekrar teyit ettiler bakalım yarın dönüş yapacaklar sanırım. Birde Türk yabancı fark eder mi dediler bende önceliğimiz Türk olsun ama farkla etmez dedim yeterli iyi ve sağlıklı bir donör olsun istedim. Bir kaç tane test isteyeceklermis şimdi onu yazacaklar yarında onları yaptıracağım bakalım inşallah hersey yolunda gider ve bebislerimiz olur annelik duygusunu bizde tadariz iletişimde olalım seninle belki denk geliriz orada süreçlerimizi paylaşalım mutlaka birbirimiz ile.