YUMURTA DONASYONU

Hanımlar merhaba . 26 yaşındayım dogustan yumurtalıklarım yok . istanbulda muayene için brüksel tüp bebek merkezinde hüsamettin hocaya gidiyorum çokta memnun kaldım . Muayeneler sonucunda kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdik. fakat benim rahmim normalden daha küçük ve bu yüzden riskli olabilecegini söylediler . kendileri doğus tüp bebek merkeziyle anlasmalıymıs fakat ben yorumlara bakarak orayla tedavi olmayacagımı söyledim. şuanda arastırma içerisindeyim ve vita tüp bebek merkeziyle görüşüyorum . cok fazla yer arastırdım ama en icime sinen burası oldu . aranızda burayla görüşen yada tedavi olan var mı acaba
Vita da mi devam ediyorsunuz nasıl bir merkez acaba

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz aşırı kararsız kaldım vita ile Dr hit arasında...

Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz aşırı kararsız kaldım vita ile Dr hit arasında...
öncelikle herşey yolunda gider inşallah. merkez hangisi olursa olsun rabbim ol dedikten sonra olacak. birine iyi gelen merkez bize iyi gelmeyebilir. Bu yüzden için hangisine ısındıysa onu seçmeni öneririm. Bende çok yerle görüştüm. British ve gynolife arasında çok gidip geldim. Ama gönlüm gynolife dan yana karar verdi. Henüz başlamadım ama hakkımızda hayırlısı

Neden donduruldu merak ettim neden hemen transfer istemediniz
Embriyo kalitesi iyi olmazda sizi boşuna burada tutmak istemeyiz dedi eşiniz gelsin sperm versin embriyolar hazır olsun sonra sizi hazırlarız dedi( ilaç rahim kalınlığı falan )

Merhaba ben Vita da transfer olacağım hayırlısı ile şimdilik pek bi olumsuzluk yaşamadık ama sonraki türel hakkında bilgi verebilirim

Nasil sonuçlandı bende hit e gidiyorum da
Merhabalar bende hite diyorum sizin ne zaman transferiniz olacak. Laris isimli arkadaşın sonucu ppzitif ve ikiz inşallah bizede hayırlısı ile pozitif sonuçlar ve bebeklerinin kucağımıza alıp Rabbım sevindirir.

Merhaba ben Vita da transfer olacağım hayırlısı ile şimdilik pek bi olumsuzluk yaşamadık ama sonraki türel hakkında bilgi verebilirim
İnşallah olumlu sonuçlanır duamdasiniz ..iki yer de iyi olunca bir türlü karar veremedim bu yüzden sizlerden yardım istedim

selam, vitayi tanimiyorum. dr hit in hastasiyiz. dogus hakkinda bizde internetde cok organ nakli falan filan okuduk. dr hit de emin ellerdesiniz. bizimkide biraz sikintili oldugu icin biz hit i tercih ettik. bir kac tanidiklarimiz hepsi hit e gittiler. karar sizin.

Hayır sadece iyi kalitede 3 embriyo geliştiğini ikisinin transfer edileceği söylendi bu arada tekrar kan verdim 1.20 çıktı iki gün önce 0.01 di acaba umutlanmalımıyım biliyorum bu değer de negatif ama yükselme görmek biraz da olsa umutlandırdı 5 yıldır hiç bu oranı görmedim ben hep 0.01 çıkardı 🤕🤕🤕🤕🤕🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Merhabalar tedaviyi nerde yaptırdınız

X