Yumurta dönasyonu yaptıracağız eğer tutmazsa o kadar paramız boşa mı gider.

İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah

biz de ikiz istiyoruz İnşallah 10 yıldır bekliyoruz Rabbim verse de sağlıklı sıhhatli ömürlü ikizimiz olsa ne kadar mutlu olurduk

5 aylıkken düştü mü çok üzüldüm ya İnşallan bu sefer her işiniz yolunda gider

Amin canım inşallah şansım yüksek ama hep başarısızlık anlamadım rahimde sıkıntı yok deilwr emriyo kalitesi de güzel dediler yine de tutmadı sebebi ne bende bilmiyorum umarım bu sefer nasip olur

Canim amacim seni yormak değil ama spermin kalitesini gözardi etmeyin lütfen.
Belki absürt gelecek ama embriyo bağışıni düşündünüzmü? Tabiki ozaman bebek genetik acidan eşinizin çocuğu olmayacak ama hamile kalip gebelik ilerlemiyorsa sperme bağlı diyor doktorlar

Yeni sperm bakıldı 1 hafta önce spermde de hiç bir sıkıntısı yok canım emriyo bağışı nasıl oluyor bilmiyorum ama biz yumurta donasyonu yaptiriyoruz yumurtam olmadığı için Eşimde bir sikinti yok herseyine baktırdık keza benimde aynı şekilde hiç bir sorun yok ama tutsada devamı yok gelmiyor bende anlamıyorum neden oluyor ya emriyo kalitesi yada başka birşey var cozemedim hayırlısı olsun inslalah bu sefer olur

Ayın kaçında canım başlıyorsunuz ?Olur olur bende öyle yapıyorum tüm tahlilleri İstanbul'da hazırlayıp oraya götürüyorum
300 bine yakın para biriktirdik inşallah bu ay ya da karşı taraf ne zaman uygun görürse gideceğiz b12 çok düşük benim halsizlik var biraz şimdi

Eşiniz ve siz genetik test yaptırdınız mı? Bazen spermiyogram sonuçları iyi olabilir ama spermiyogram , genetik rahatsızlığın olup olmadığını göstermez. Genetik problem varsa, embriyo donasyonu yaptırmakta fayda var. Yani yumurta donasyonu yerine, sperm ve yumurtanın başka bireylerden alınarak döllendirildiği embriyo transferini düşünebilirsiniz.

300 bine yakın para biriktirdik inşallah bu ay ya da karşı taraf ne zaman uygun görürse gideceğiz b12 çok düşük benim halsizlik var biraz şimdi
Baya baya yeter o ücret size iğne ilaçları düşünürsek birde çağırırlar ya size bağlı aslında ne zaman hazır olursanız o zaman transfer yaparlar zaten B12 ilacını da takviye olarak kullandirir sana düşükse belki imom OMEGA verir herşey var içinde onun

Himm anladım yaptırdık hepsini bir sıkıntı yok dedi doktorum canım Rabbime bıraktım artık umarım bu sefer nasıp olur bize

5 denemen kibris da mi oldu yani yumurta donasypnu 5 defa mi olacak?

bi daha para biriktirmeye vaktimiz yok 10 yıllık evliyiz ben 44 eşim 42 yaşında 3 yıldır filan para biriktirdik 3 defa da tüp bebek yaptırdık olmadı.
Merhaba canim, bende 2 tup bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuyla transfer olucam, bende 43 yasindayim ve cok korkuyorum yine tutmazsa diye ALLAH bebis isteyen hickimsenin kucagini bos birakmasin, amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…