- 10 Ocak 2023
- 108
- 185
- 42
-
- Konu Sahibi Selimeankara06
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin İnşallahCanım hepsi sağlıklı olursa 5.gune kadar inşallah donduracagiz doktor son denemem de iki tane koymak istemedi riskli diye kaldiramam diye düşünüyor bundan dolayı geçen sene ikizdi kaybettim 5 aylıkken rahim kaldirmaz dedi o yüzden 1 tane koymayi planlıyor ama biz iki tane koysun istiyoruz bakalım ne kadar sağlıklı olucak inşallahcanım amin
5 aylıkken düştü mü çok üzüldüm ya İnşallan bu sefer her işiniz yolunda giderCanım hepsi sağlıklı olursa 5.gune kadar inşallah donduracagiz doktor son denemem de iki tane koymak istemedi riskli diye kaldiramam diye düşünüyor bundan dolayı geçen sene ikizdi kaybettim 5 aylıkken rahim kaldirmaz dedi o yüzden 1 tane koymayi planlıyor ama biz iki tane koysun istiyoruz bakalım ne kadar sağlıklı olucak inşallahcanım amin
5 aylıkken düşmedi canım erken doğumla acil doguma girdim doğumda kaybettim napalim yapacak bişey yok rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah5 aylıkken düştü mü çok üzüldüm ya İnşallan bu sefer her işiniz yolunda gider
Amin canım inşallahİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin İnşallah
Amin canım inşallah şansım yüksek ama hep başarısızlık anlamadım rahimde sıkıntı yok deilwr emriyo kalitesi de güzel dediler yine de tutmadı sebebi ne bende bilmiyorum umarım bu sefer nasip olur
Yeni sperm bakıldı 1 hafta önce spermde de hiç bir sıkıntısı yok canım emriyo bağışı nasıl oluyor bilmiyorum ama biz yumurta donasyonu yaptiriyoruz yumurtam olmadığı için Eşimde bir sikinti yok herseyine baktırdık keza benimde aynı şekilde hiç bir sorun yok ama tutsada devamı yok gelmiyor bende anlamıyorum neden oluyor ya emriyo kalitesi yada başka birşey var cozemedim hayırlısı olsun inslalah bu sefer olurCanim amacim seni yormak değil ama spermin kalitesini gözardi etmeyin lütfen.
Belki absürt gelecek ama embriyo bağışıni düşündünüzmü? Tabiki ozaman bebek genetik acidan eşinizin çocuğu olmayacak ama hamile kalip gebelik ilerlemiyorsa sperme bağlı diyor doktorlar
Ayın kaçında canım başlıyorsunuz ?Olur olur bende öyle yapıyorum tüm tahlilleri İstanbul'da hazırlayıp oraya götürüyorumbiz bu ay gitmeyi düşünüyoruz tahlilleri burdaki devlet hastanelerinde yaptırsak da hazır olsa olmaz mı hormon testlerini filan
300 bine yakın para biriktirdik inşallah bu ay ya da karşı taraf ne zaman uygun görürse gideceğiz b12 çok düşük benim halsizlik var biraz şimdiAyın kaçında canım başlıyorsunuz ?Olur olur bende öyle yapıyorum tüm tahlilleri İstanbul'da hazırlayıp oraya götürüyorum
Eşiniz ve siz genetik test yaptırdınız mı? Bazen spermiyogram sonuçları iyi olabilir ama spermiyogram , genetik rahatsızlığın olup olmadığını göstermez. Genetik problem varsa, embriyo donasyonu yaptırmakta fayda var. Yani yumurta donasyonu yerine, sperm ve yumurtanın başka bireylerden alınarak döllendirildiği embriyo transferini düşünebilirsiniz.Yeni sperm bakıldı 1 hafta önce spermde de hiç bir sıkıntısı yok canım emriyo bağışı nasıl oluyor bilmiyorum ama biz yumurta donasyonu yaptiriyoruz yumurtam olmadığı için Eşimde bir sikinti yok herseyine baktırdık keza benimde aynı şekilde hiç bir sorun yok ama tutsada devamı yok gelmiyor bende anlamıyorum neden oluyor ya emriyo kalitesi yada başka birşey var cozemedim hayırlısı olsun inslalah bu sefer olur
Baya baya yeter o ücret size iğne ilaçları düşünürsek birde çağırırlar ya size bağlı aslında ne zaman hazır olursanız o zaman transfer yaparlar zaten B12 ilacını da takviye olarak kullandirir sana düşükse belki imom OMEGA verir herşey var içinde onun300 bine yakın para biriktirdik inşallah bu ay ya da karşı taraf ne zaman uygun görürse gideceğiz b12 çok düşük benim halsizlik var biraz şimdi
Himm anladım yaptırdık hepsini bir sıkıntı yok dedi doktorum canım Rabbime bıraktım artık umarım bu sefer nasıp olur bizeEşiniz ve siz genetik test yaptırdınız mı? Bazen spermiyogram sonuçları iyi olabilir ama spermiyogram , genetik rahatsızlığın olup olmadığını göstermez. Genetik problem varsa, embriyo donasyonu yaptırmakta fayda var. Yani yumurta donasyonu yerine, sperm ve yumurtanın başka bireylerden alınarak döllendirildiği embriyo transferini düşünebilirsiniz.
Hangi merkezde yaptıracaksınızCanım tutadabilir tutmayada bilir bunun gsrantisi yok malesef nasip kısmet en azından ihtimaller var dediğin gibi tek çaremiz bu donasyon malesefumarım güzel sonuçlar alırız inşallah Dondurmak en iyisi en azından sürekli ugrasmiyorsun
Ben Kıbrıs'ta yaptırıyorum yakın doğu üniversitesi Hastanesi'nde canımHangi merkezde yaptıracaksınız
5 denemen kibris da mi oldu yani yumurta donasypnu 5 defa mi olacak?Aynen canım öyle bende aynı durumdayım 4.denemem oldu bu sene 5 denemem Eylül Ekim gibi olucak inşallah çok maddi manevi yiprandik zorlandık elimizde bişey kalmadı hep borcla yaptık krediyle falan ama elimiz boş döndük nasip İnslalah bu sefer nasip olur
Evet canım hepsi Kıbrıs'ta oldu sadece geçen sene olumluydu o da nasip olmadi5 denemen kibris da mi oldu yani yumurta donasypnu 5 defa mi olacak?
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. InsalllahBen Kıbrıs'ta yaptırıyorum yakın doğu üniversitesi Hastanesi'nde canım
Amin canım inşallahRabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Insalllah
Merhaba canim, bende 2 tup bebek denemesinden sonra yumurta donasyonuyla transfer olucam, bende 43 yasindayim ve cok korkuyorum yine tutmazsa diyebi daha para biriktirmeye vaktimiz yok 10 yıllık evliyiz ben 44 eşim 42 yaşında 3 yıldır filan para biriktirdik 3 defa da tüp bebek yaptırdık olmadı.