Yumurta dönasyonu yaptıracağız bilgisi olan var mı 10 yıllık evliyiz yaşım 44 Ankara

Merhaba. Ben henüz tedaviye başlamadım araştırma evresine geçeceğim 🤭 inşallah nasip olur bana da hayırlısıyla.. Ama transfer yaptıran arkadaş Kübra Avcı 🥰
Canım meraba tedaviye başladın mı ?Amin İnslalah tüm isteyenlere nasip etsin ♥️ Benim 8.haftam bitmek üzere ,9.haftaddayim çok şükür

Canım meraba tedaviye başladın mı ?Amin İnslalah tüm isteyenlere nasip etsin ♥️ Benim 8.haftam bitmek üzere ,9.haftaddayim çok şükür
Maşallah canım çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı da nasip etsin Allah 🤲🏼 ben birkaç klinik arayıp ön görüşme yapacağım fiyat ve detayları öğrenmek için. Tedaviye başlamadım araştırıyorum bakalım

Maşallah canım çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı da nasip etsin Allah 🤲🏼 ben birkaç klinik arayıp ön görüşme yapacağım fiyat ve detayları öğrenmek için. Tedaviye başlamadım araştırıyorum bakalım
Amin canım inşallah 🤲🙏 Rabbim herkese nasip etsin ♥️ cokk iyi hayırlısı olsun inşallah hangisi içine siniyorsa onda yaptır

X