- 25 Temmuz 2018
- 41
- 29
- 88
- 35
- Konu Sahibi Selimeankara06
Merhaba sonucunuz nasıl ? İnşallah güzel haberler olsunİnşallah canim benim saol umarım olumlu olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sonucunuz nasıl ? İnşallah güzel haberler olsunİnşallah canim benim saol umarım olumlu olur
Merhaba canım çok şükür sonucum pozitif hamileyimMerhaba sonucunuz nasıl ? İnşallah güzel haberler olsun
Merhaba canım çok şükür sonucum pozitif hamileyim
Amin canım inşallahÇok sevindiminşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
![]()
Merhaba size 1 embriyo mu 2 embriyo mu konulduİnşallahgüzel haberlerinizi bekliyoruz
![]()
Merhaba. Ben henüz tedaviye başlamadım araştırma evresine geçeceğimMerhaba size 1 embriyo mu 2 embriyo mu konuldu
Canım meraba tedaviye başladın mı ?Amin İnslalah tüm isteyenlere nasip etsinMerhaba. Ben henüz tedaviye başlamadım araştırma evresine geçeceğiminşallah nasip olur bana da hayırlısıyla.. Ama transfer yaptıran arkadaş Kübra Avcı
![]()
Maşallah canım çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı da nasip etsin AllahCanım meraba tedaviye başladın mı ?Amin İnslalah tüm isteyenlere nasip etsinBenim 8.haftam bitmek üzere ,9.haftaddayim çok şükür
Amin canım inşallahMaşallah canım çok sevindim sağlıklıca kucağınıza almayı da nasip etsin Allahben birkaç klinik arayıp ön görüşme yapacağım fiyat ve detayları öğrenmek için. Tedaviye başlamadım araştırıyorum bakalım
Benimde yaşım 44 ve en son denemem diyerek yumurta donasyonuna başvurdum ALLAH nasip ederse 2 hafta sonra transferim olacak, inşaALLAH tutarhiç ilgilenen olmamış demekki yaptıran yok en son çare bu kaldı
Ayyy kurban olurummmAmin canım inşallahRabbim herkese nasip etsin
cokk iyi hayırlısı olsun inşallah hangisi içine siniyorsa onda yaptır
Amin canım inşallah şu an erken gebelik ve düşük riskim var hastanede kalıyorum 5 gündür ameliyat oldum selkilaj bekliyorum bakalım 19 haftalık olduk şükür bebekte su an bir sorun yok ama inşallah olmazAyyy kurban olurummmdoğumuna çok az kalmış bebişinin, RÂBBİM sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin zerre kadar acısını göstermesin, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hem bebişe hemde ailesine
aminnn
![]()
Amin canım inşallahBenimde yaşım 44 ve en son denemem diyerek yumurta donasyonuna başvurdum ALLAH nasip ederse 2 hafta sonra transferim olacak, inşaALLAH tutarRÂBBİM can'dan anne olmak isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, aminnn
![]()
Merhabalar Allah gönlüne göre versin bende 45 yaşındayım 9 ocakta yumurta donasyonuyla transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin AnneliğiBenimde yaşım 44 ve en son denemem diyerek yumurta donasyonuna başvurdum ALLAH nasip ederse 2 hafta sonra transferim olacak, inşaALLAH tutarRÂBBİM can'dan anne olmak isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın, aminnn
![]()
Oyyyy RÂBBiM sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin size, tutunmuştur inşaALLAH bebişiniz size sımsıkıMerhabalar Allah gönlüne göre versin bende 45 yaşındayım 9 ocakta yumurta donasyonuyla transfer oldum şimdi sonuç bekliyorum hayırlısıyla rabbim tüm isteyenlere banada nasip etsin Anneliği![]()
Amin inşaALLAH dileyen çabalayan herkese nasip etsin RÂBBiM, ilk denemenizmiydi donasyon?Amin canım inşallahrabbim sağlıkla nasip etsin
bende yumurta donasyonu oldum onunla hamile kaldım şu an 19 haftalık
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşaALLAHAmin canım inşallah şu an erken gebelik ve düşük riskim var hastanede kalıyorum 5 gündür ameliyat oldum selkilaj bekliyorum bakalım 19 haftalık olduk şükür bebekte su an bir sorun yok ama inşallah olmaz
Çok teşekkür ederim amin canım 21 ocak test günümüz zaman geçmiyor sankiOyyyy RÂBBiM sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin size, tutunmuştur inşaALLAH bebişiniz size sımsıkıtest günü nezaman sizin?
Bilirim o geçmeyen günleri transfer sonrası çok zor bi süreç ama kendinizi bişeylerle oyalamaya çalışın stres falan yapmayın, inşaALLAH herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim amin canım 21 ocak test günümüz zaman geçmiyor sanki