- 7 Haziran 2024
- 43
- 11
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz ikiz gelsin inşallah haberlerini bekliyoruzAnladim. Çok sağolun.
Inşallah bu ay tutar ama fazla umitli değilim
İkiz ikiz gelsin inşallah haberlerini bekliyoruz
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki özellikle 3. Soru ile ilgili. İç hesaplaşmanız var ama bana şöyle demişti dr hit deki hemşire o gün sadece sizin için yumurta toplanıyor aynı gün başka bir hastaya asla verilmiyor ki kardeş olmasınlar. Onlara göre aynı gün başkası için de yumurta toplanırsa kardeş oluyor bende daha fazla kurcalamadım açıkcası. Donorlar için verilen özelliklere inanmaktan başka çare yok ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki bebek ya da bebekler dünyaya geldikten sonra bunların hepsini unutuyorsun aklına bile gelmiyor çünkü anne olarak eşsiz güzelliklere sahip olduğunu düşünüyorsun çok seviyorsun ve gerisi umrunda olmuyor.Merhabalar öncelikle bebekleriniz hayirli olsun bende 10 yildir tup bebek tedavisi goruyorm fakat olumsz olduug icin donasyona karar verdik.bizde temmuzada hite gidecez.ben yaptiranlara birkac soru sormak istiyorum.
1. Donorlerin verdiginiz ozleliklere sahip olduguna guvenebiliyirmusunuz
2. Olusan embriyo sayisi kac oluyor.ya sadece 2 embriyo olusursa diye korkuyorum ben geriye donduracak embriyo kalmazsa diye
3. Bugun aklimi kurcalayan bise geldi.biz donorlerden Yumurta alacaz ya.bu yumurtadan gen tasiyan cocuklar kardes mi oluyor.yani baskalarina da veriliyi..eger oyleyse iki kardes ilerde birbirini gorurde asik olma ihtimali geldi aklima.affiniza siginareak soruyorum.
4.benim rahmim ince teansfwrden kibrisa gitmeden kac gun once estrofem kullandrtiyorlar acaba
Lutfen 3. Soru karsisinda bana kizmayin.pek bilgi sahibi degolim bu konuda ve sizlere sormak istedim.
Allah gönlünüze göre versin ege hanım benim de hemşiremdi ve ilk seferde hamile kalmıştım darısı sizlere olsun her şey gibi orası da zamlanmış maalesef ben hastane ve konaklama 3 bin euro Ödemiştim 2022 mayıs daMerhabalar arkadaşlar. Bende donasyon yaptırmaya karar verdim. Ege hanım ile görüştük. İstedikleri tahlilleri yaptırdık. Gönderdik. Şuan ilaç kullanıyorum. Rahim ölçümlerim yapılacak. Uygun koşullar sağlandığında gideceğiz öncesinde donörden yumurta toplama işlemi için gideceğiz fakat net tarih belirtilmedi. Bayram sonrası yüksek ihtimalle. Ücret konusunda bize de sadece hastane için 5000 euro denildi. Otel vb diğer ücretler içerisinde değil. İlk defa deneyeceğiz. Rabbım sizlere de bize de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
Allah gönlünze göre versin inşallah ama bir ikiz annesi olarak söylemek isterim ki ikiz bebek çok çok çoooook zor hele benim gibi bebeklerin tarlada yetiştiğini sananlar için ayrıca zor allah bebeklerime sağlık versin ama şimdiki aklım olsa tek embriyo transfer ettirirdim. Çok uzun süre desteksiz hiç bir şey yapılamıyor maalesef çocukları şöyle alim da bi hava alsın diyemiyorum hala 18 aylıklar ve tek başıma parka yürüyüşe götüremiyorum hala biri bi tarafa diğeri öteki tarafa kaçıyor. ikiz annesleri ayrıca buraya böyle bi konu açmalı galiba donasyona gidecekler için en azından tecrübeli annelerden biraz fikir alırlarInşallah. Tek dileğim bu.
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Telefon sorununu nasıl çözdünüz peki? Yurt dışı oluyor ya aileler aradığında falan. Turkiyeden arayanlar anlıyor mu kibris olduğunu bir sekildeAllah gönlünüze göre versin ege hanım benim de hemşiremdi ve ilk seferde hamile kalmıştım darısı sizlere olsun her şey gibi orası da zamlanmış maalesef ben hastane ve konaklama 3 bin euro Ödemiştim 2022 mayıs da
Merhaba canm bugün ikisinde kalbini duyduk ben biri tutmazsa DİE iki koydrttum ama eşim ikiyide çok istyor benim tek avantajım eşim hep evde bulaşık çamaşır her işi o yapıyor bebekler oldumu da desteği büyük olur (öyle avutuyorum kendimi)Allah gönlünze göre versin inşallah ama bir ikiz annesi olarak söylemek isterim ki ikiz bebek çok çok çoooook zor hele benim gibi bebeklerin tarlada yetiştiğini sananlar için ayrıca zor allah bebeklerime sağlık versin ama şimdiki aklım olsa tek embriyo transfer ettirirdim. Çok uzun süre desteksiz hiç bir şey yapılamıyor maalesef çocukları şöyle alim da bi hava alsın diyemiyorum hala 18 aylıklar ve tek başıma parka yürüyüşe götüremiyorum hala biri bi tarafa diğeri öteki tarafa kaçıyor. ikiz annesleri ayrıca buraya böyle bi konu açmalı galiba donasyona gidecekler için en azından tecrübeli annelerden biraz fikir alırlar
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Telefon sorununu nasıl çözdünüz peki? Yurt dışı oluyor ya aileler aradığında falan. Turkiyeden arayanlar anlıyor mu kibris olduğunu bir
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Telefon sorununu nasıl çözdünüz peki? Yurt dışı oluyor ya aileler aradığında falan. Turkiyeden arayanlar anlıyor mu kibris olduğunu bir sekilde
Ben arayanları açmadım iki tarafada çok yazılıyor DİE otelde hastanede vhatsaptan konuştum anneler biliodu bitek zatenÇok teşekkür ederim. İnşallah. Telefon sorununu nasıl çözdünüz peki? Yurt dışı oluyor ya aileler aradığında falan. Turkiyeden arayanlar anlıyor mu kibris olduğunu bir sekilde
Bizde kimse bilmiyor ne diyecegim onu düşünüyorum şuan. Transfer sonrası kaç gün kalacağız orada acaba?Ben arayanları açmadım iki tarafada çok yazılıyor DİE otelde hastanede vhatsaptan konuştum anneler biliodu bitek zaten
Ben duyanada burda o parayı vermektense hem balayı yaptık hem kesin sonuç kendi yumurtamla gibi anlattimBizde kimse bilmiyor ne diyecegim onu düşünüyorum şuan. Transfer sonrası kaç gün kalacağız orada acaba?
Evet ilk deneme Allaha şükür ama ben transfer sonrası 1hafta kaldım otelde guvenemedim tekneyle geldgim icinÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sizin ilk denemede mi oldu? Dr hit di mi sizinde?
Şimdi okudum canm ben 9 nisanda adet oldum ilaca başladım 8maysta yumurta toplama 13 mayıs transfer diMerhabalar arkadaşlar. Bende donasyon yaptırmaya karar verdim. Ege hanım ile görüştük. İstedikleri tahlilleri yaptırdık. Gönderdik. Şuan ilaç kullanıyorum. Rahim ölçümlerim yapılacak. Uygun koşullar sağlandığında gideceğiz öncesinde donörden yumurta toplama işlemi için gideceğiz fakat net tarih belirtilmedi. Bayram sonrası yüksek ihtimalle. Ücret konusunda bize de sadece hastane için 5000 euro denildi. Otel vb diğer ücretler içerisinde değil. İlk defa deneyeceğiz. Rabbım sizlere de bize de hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icinŞimdi okudum canm ben 9 nisanda adet oldum ilaca başladım 8maysta yumurta toplama 13 mayıs transfer di
Ben kıbrısa gittiğimi söylemedim izmire tatile gidiyorum dedim arayanları açmadım ep mesajlaştım tatildeyim kimseyle konuşmuyorum dedim geçtim. Ben transeferin ertesi günü uçakla yolculuk yaptım hamile olduğumu öğrenen kadar dikkat ettim ama yatmadım hasta gibi, yemeğimi ütümü ev süpürmek dışında diğer tüm işlerimi yaptım. Hamileliğimi öğrendikten sonra normal hayatıma döndümBizde kimse bilmiyor ne diyecegim onu düşünüyorum şuan. Transfer sonrası kaç gün kalacağız orada acaba?
Ayy maşallah allah tamamını erdirsin eş çok önemli gerçekten her işi yapıyor olması lazım bir müddet. Bir yaşına kadar süreç sıkıntılı sonrası daha kolay ama tabi tek bebek gibi değil aslaaaMerhaba canm bugün ikisinde kalbini duyduk ben biri tutmazsa DİE iki koydrttum ama eşim ikiyide çok istyor benim tek avantajım eşim hep evde bulaşık çamaşır her işi o yapıyor bebekler oldumu da desteği büyük olur (öyle avutuyorum kendimi)